Регистрация
Публикувано на 13.05.2019 / 8:15

Г-Н МАРЕШКИ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА СТАНЕ ЕМБЛЕМА НА БАЛЧИШКИЯ УДСТОК. И НЕ САМО ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ГОВОРИ, АМИ И ЗАРАДИ ТЕЗИ, КОИТО МИСЛИ

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИНе мислех кой знае колко, защото сравнително бързо схванах причината.

Оказа се, че съм облъчен.

Не от харизмата на малката черна фигурка на шкафа пред мен (стар спомен от прабабата на Милена от периода в който тя е подържала тесни партийни връзки с ЦК на племето на масаите в Африка), а от г-н Марешки. „Невероятно!“ – би възкликнал г-н Цветанов. Невероятно, ама логично, бих отбелязал аз.

Констатирах, че всеки път щом видя г-н Марешки в телевизора – мисълта за ползата от леки наркотици веднага пронизва мозъка ми. Оказва се, че тоя е много „дроги“ тип (последното в Центъра по наркомании е по-скоро комплимент, отколкото обида). Не казвам, че знам първопричината за тоя негов нарко-чар, дали е от лекарствата които продава или от изгорелите газове които диша, но определено г-н Марешки има потенциал да стане емблема на Балчишкия Удсток. И не само заради глупостите които говори, ами и заради тези, които мисли.

За мен г-н Марешки е нещо като Ресио от „Новите съседи“ – от 100 мили се вижда, че той не чисти риба, а е търговец на едро. Психодрамата изписана на лицето му е същата като на Ресио – дал е пари за нова вагина на близък човек.

Всеки нетрениран в наблюдението на родната политическа психопатия ум би казал, че се правя на интересен, а истината е, че аз наистина преживявам ТВ рекламите на г-н Марешки. Не професионално, а лично. Нещо повече! Именно в този прелестно светло-зелен сезон, в това прераждане на живота около нас, аз съм културно облъчен. И то от г-н Марешки. Сметай – каква тъпа енергия притежава. Накрая ще има само мен.

Васил Петев

Коментари 8 за
“Г-Н МАРЕШКИ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА СТАНЕ ЕМБЛЕМА НА БАЛЧИШКИЯ УДСТОК. И НЕ САМО ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ГОВОРИ, АМИ И ЗАРАДИ ТЕЗИ, КОИТО МИСЛИ”

  1. Марешки е ясен и прозрачен,брак с рускиня ,търговийка с руснаци ,контрабанда с индийски петрол,в съюз със Мара Льо пен която на хранилка от Путин с 2думи Магарешки е ТРОЯНСКИ кон -катър на МОСКВА и ще отстоява АНТИевропейска риторика и проруска политика в ЕП

    1. Вместо евтин индийски петрол да се чете евтин ИНДИйски петрол

  2. Марешки е реанимация на типажа „Жорж Ганчев“ – „прагматичния и успял бизнесмен“, обиращ гласовете на любителите на фантастични истории.

  3. Всичко ми изглежда само хвърляне на кал и плюнки,без никакво доказателство.А вече не сме 89-та година,когато вярвахме безрезервно в нападналата ни „демокрация“.
    Нищо лично към пишещия,аз също не го харесвам Марешки,но не това е пътя за отстраняването му.

  4. Защо читавото българско общество допуска появата на подобни типажи, там е въпросът без отговор. Затова и те няма да имат „само вас“, г-не, а всеки, на когото бутнат двайсетачка, за да гласува за тях.

    1. Уважаема Криси, бъпгарското общество съвсем не е читаво и това го показват поредните избори…..Смятате ли, че „читави“ хора биха избрали това което е в парламента и по телевизийте. Нацията е жестоко болна и загиваща има само около 100-155 000 души в територията, които могат да мислят с главите си, но и те не винаги го правят. Това за съжаление е тъжната истина и управляващия „елит“ го доказва на практика! Жалко за България но 30 години чалгаризация водят до това, постараха се…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>