Публикувано на 15.01.2020 / 16:27

„ГУЦАНОВАТА“ ПРОДАВАЧКА НА ИМОТА НА КРЕДИТНОТО „КОЦЕ“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ОПЛЕТЕ В ЛЪЖИ!

На 15.01.2020 АФЕРА публикува:
КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!

Под публикацията продавачката на имота Невяна, подписала се като „Невяна Филевс“ коментира /правописа и – запазен!/:

Аз съм онази Невяна от статията и Ви пиша за да потвърдя факта, че съм собственик на Медийна компания, закупена от Моника Гуцанова, която не функционира като такава почти 10 години. И през декември 2019г. съм продала собствения си имот, апропо закупен с кредит от Костадин Костадинов, които не познавах лично преди сделката. Не виждам връзка между двете неща и смятам, че г-жа Томова просто е сърдита на г-н Костадинов, че не си плаща на сайта. Поздрави!“

Драга ми, Невяна, глупостта никога не може да се скрие. Сърдита съм била на Коцето, че не си плащал на сайта АФЕРА? По-голяма тъпотия от това отдавна не бях чувала! И УЖ въобще не сте го познавали Коцето, пък знаете как „не бил плащал на АФЕРА  и затова съм му била сърдита“! Още малко и ще кажете, че и Гуцанов не познавате! Ама внимавайте много, да не го изречете, че там преплетките са много!

Впрочем, като управител на „медийна компания“ и то свързана с Гуцанови, няма как да имате друга „ценностна система“ от тази -кой какво си плаща за сайта, който стопанисва/х/те.

Само че с АФЕРА нещо сте се объркали.

Иначе, драга ми, Невяна, като потвърждавате факта, че сте купила фирмата от Моника Гуцанова през 2010 г. защо три години по-късно – през 2013 г. в Агенцията по вписвания представяте пълномощното на Моника Гуцанова?

Що се отнася до това, че любимото до сърцето Гуцаново – Коце си е купил имота от Вас с кредит, нали точно това пита и АФЕРА в публикацията си – с чии средства е платен имота?

Да Ви кажа, честно, драга ми Невяна, най са ми любими хватките с „кредитите“ в родната действителност, когато се натъкна в разследванията си на някого, когото са „наградили“ заради „правилно поведение“.

И защо точно от този продавач е купен имот?

Какъв пръст на Съдбата, а? Точно Гуцанов предлага Коцето за кандидатура за кмет на БСП, точно Гуцанов подържа и прави кампанията на Коцето и след изборите точно от Гуцановата компания Коцето купува имот за 100 бона в евро с взет кредит?

Ашколсун!

И още нещо: след като, вие, Невяна Иванова, сте продала имота на кредитния Коце, защо все още фигурира имота в кадастъра на Ваше име?

А относно това, че 10 години фирмата не била функционирала, драги ми Невяна, гледайте си работата! И не лъжете!

През 2016 г. лично Вие – Невяна Иванова сте подала ГФО за приходите и разходите на фирмата за 2015 година!

Може ли такива работи сега, Коцето ли ви учи така да лъжете!


Afera.bg

Коментари 4 за
“„ГУЦАНОВАТА“ ПРОДАВАЧКА НА ИМОТА НА КРЕДИТНОТО „КОЦЕ“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ОПЛЕТЕ В ЛЪЖИ!”

 1. Интересно,защо,копейката е на свобода
  Толкова тъпигиоз,рядко се среща.
  И последователите му,тези дуто го защитават,ми изглеждат,адски глупави

 2. Костя Копейкин - персоналната капия на крадливото Гуци-Муци каза:

  Двамката, и Гуцито и Копейкин просто си плачат за бъдещи клиенти на Гешев…
  Гуцито вече е гърмян заек, има опит – два пъти досега е лежал по разни следствени арести, кво пречи и трети.Тъкмо като по-голям батко и ментор ще открехне Костя за арестантският живот.
  Нищо чудно тия 100 хилки в евро за „малката спретната къщурка с две липи отпред“, да са от мангизите дето Костя си ги „позна“, докато беше директор на един музей.Те затова и го изритаха оттам преди 3 години.
  Интересно е и друго – Костя е доктор не по атомна, ядрена физика или математика, а по народните шевици и народните носии.Един вълнуващ доктор за чудо и приказ!Може да кандидатствува за работа направо в NASA!

  1. Не усещаш ли , че си смешен с уклона , който внушаваш на Костадинов към Русия!?
   Аз лично на няколко събирания съм го чувал да плюе по Путин и Русия и се отвратих от него , защото съм русофил.
   По скоро е от вашия тип-“умни , красиви и демократични“!
   Не казвам боклуци , защото то се подразбира от само себе си!

   1. Това му е прякора, с който е най-известен, другите са просто Коцето, Лудото Коце и Костя К*рвата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *