Регистрация
Публикувано на 02.12.2018 / 12:15

ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ НА МЕДИИТЕ ЗА ТОПОВЕН СКАНДАЛ С БОЙКО БОРИСОВ В „ЕВРОДИКОФ“!

БОЙКО БОРИСОВГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БОМБА! БОРИСОВ НАЛАГА АВЕРА СИ ИВАН САЗДОВ НА КИТАЙСКИ ИНВЕСТИТОР И ТОЙ СКЛЮЧВА КОНСУЛТАНТСКИ ДОГОВОР ЗА 34 МЛН. ЕВРО!

Сашо Диков от дълго време нищи този скандал. Рови издълбоко, показва всички гледни точки, отправя въпроси към премиера Бойко Борисов. Знаеше повече отколкото изнасяше в „Евродикоф“, но често е така – журналистът знае цялата истина, но копае дотогава, докато може да докаже и някой да застане с лицето си и да потвърди истината, защото, нали знаете, какво става по нашите сатрапни ширини – точно, защото журналистът казва истината, е  размазван!

В последното предаване на „Евродикоф“ по телевизия Евроком  се случи „чудото“ – Александър Томов в прав текст разказва как лично премиерът Бойко Борисов е принудил китайския инвеститор, доведен от Александър Томов, да се откаже от Томов и лично Бойко Борисов е пратил китайския инвеститор при авера си Иван Саздов, като след това в тенис-клуба в Банкя се сключва консултантски договор между Саздов и инвеститора за 34 млн. евро!

Александър Томов добавя и че може да докаже това.

А и последващата история на аферата е още по-скандална.

И?

ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ от страна на всички медии! Никой не смее да шукне, да гъкне, да промълви и половин дума! Прокуратурата, цацаратурата, „спец.гешевската“ „лаборатория“ също мълчат гробовно.

Нищо, че задължително трябва да се самосезират и нищо, че първото, освен за всичко друго, за което се сещаме е – търговия с влияние, осъществена от премиера на държавата Бойко Борисов.

Всички мълчат!

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „МЕДИИ“ в територията, наречена България, врещят за нещо си, само когато… е разрешено от Бойко Борисов и Сотир Цацаров.

Във всяка цивилизована страна подобен скандал ще обърне с хастара всяко управление. Тук – на ДЖУРналята устите им запушени с … гениталиите на властниците.

Тук така наречените „медии“ „разследват“ нещо и някого, само когато им е спуснато от Горе и им е разрешено. Тук смачкват всеки медийно, когато поръчката е пусната от Горе и им е разрешено.

Но когато иде реч за Бойко Методиев Борисов и Групировката МУ мълчат като насрани.

Вчера единствена АФЕРА публикува:

КРОШЕ В МУТРИТЕ НА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ЦОНОВСКИ! ГАЛИН КОСТОВ ОПРАДВАН И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“!

Нито една медия не написа и запетая!

Нищо, че когато зловещият некадърник Цветан Цветанов поръчково громеше, в компанията на Флоров и Цоновски, „поръчковия убиец“ Галин Костов всички медии и телевизии ревяха как „великият Цветанов“ и „великата власт на ГЕРБ и Борисов“ залавят „поръчкови убийци“ като Галин Костов. Тонове лайна се изсипаха върху Галин Костов.

Днес същите тия „медии“ мълчат пак като насрани.

Ако питате премиера – имало свобода на словото и цензурата идвала от автоцензурата.

Ако питате нас – каквато сатрапската власт, такава и курвенската и „журналистика“.

В държавата – кочина.

Веселина Томова

Коментари 42 за
“ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ НА МЕДИИТЕ ЗА ТОПОВЕН СКАНДАЛ С БОЙКО БОРИСОВ В „ЕВРОДИКОФ“!”

 1. Странен нов политически проект се пече на „Раковски“ 134 – стяга го бившият здравен министър от кабинета “Борисов 2” Петър Москов. Партията ще се учреди още след Нова година, пише “24 часа”.

  Първо идеята била новата политическа формация трябвало да се конфигурира и едва след това да се търсят съюзи. Сред възможните партньори обаче със сигурност се пъчи лидерът на НФСБ Валери Симеонов, с когото Москов дели един адрес в момента – знаковата сграда на СДС на “Раковски” 134.

  Макар че в края на 2016 г. ДСБ го изключи от редиците си, понеже остана сред най-верните министри на Борисов при излизането на малкия партньор от управлението, Москов остана в Реформаторския блок като индивидуален член и негов говорител. По същото време бившите му съпартийци спряха да идват на сбирките в централата на СДС.

  Както е печално известно към днешна дата РБ въобще не съществува. Междувременно 2 етажа от “Раковски” 134 получи за централа фронтът на доскорошния вицепремиер Валери Симеонов.

  Сред евентуалните бъдещи партньори на Москов се српягат вечните коалиционери за власт и изгода- Красимир Каракачанов и неговата ВМРО.

  Сред съмишлениците в бъдещата партия според запознати е Ивайло Цветков – Нойзи, който бе сред лицата на “Нова република” на Радан Кънев и дори произнесе реч, която бе рекордьор по споделяния в интернет. Той обаче намирал повече допирни точки не с екслидера на ДСБ, а с изключения оттам д-р Москов.

  Така на практика Москов измества “Атака” на Волен Сидеров в конструкцията, подкрепяща властта. Последният вече почти сигурно тръгва с Николай Бареков в друг консервативен съюз, без Каракачанов и Симеонов.

  Междувременно евродепутатът Николай Бареков също коментира задаващата се патерица, създадена от сбирщайн случайни заподозрени:

  *Публикуваме без редакторска намеса.

  „След като отново се намесих в родната кочина, наречена БГ политика, с което разпаднах изпокараните Патреоти, ГЕРБ се стреснаха и си правят нова патерица за евроизборите. Този път Цв Цв извади от торбата с политически отрепки подсъдимия за фалшивите детски ваксини “Пепи Москов” в комбинация с части от разпърцаните разбрицани Патреоти в лицето на WC Симеонов, АвтоДжамбазки и Шише или Шиши войвода. Тези абсолютно зависими от прокуратурата политици ще бъдат новите момчета на повикване с дебют на Евроизборите. Кой подсъдим за ваксини, кой “Любимец” на майките и децата, кой назначил секретарката си за вице, кой разследван за търговия на черно с българско гражданство, кой заловен въоръжен със зареден пистолет на летището, кой за рекет или за побой – всички един дол дренки.

  Учудваща тези дни е само пасивността на Атака и ступорът на нейния лидер, който очевидно не може да осъзнае реалността – той и Атака са аут от управлението, заменени от още по-послушния и зависим олигарх Марешки. Впрочем на горната коалиция, която ще наречем “Тримата лакоми глупаци на Цв. и Ц.” липсва само търговецът на евтини илачи Марешки, който идеално би се вписал до подсъдимия за ваксините (внос от Турция) Москов. Дори и някой от тези да пробие в Европа като депутат, което е невероятно, прокуратурата незабавно ще поиска имунитета му заради съдебните дела или повдигнати обвинения.

  Като единствен представител на Европейските консерватори и член на тяхното Бюро на парламентарната група и на техния Съвет на Алианса ви гарантирам, че тези никога няма да бъдат приети в нашите редици. Най-много вече Цв Цв да ги е харизал поединично на всеядните неолиберали от ЕНП, в която членува ГЕРБ. Все пак да им пожелаем на добър час и да се наслаждаваме на шоуто как изискания жълтопаветен интелектуалец Ивайло Нойзи Цветков ще дискутира във високия си наратив и любимия си лондонски Кокни дискурс проблематиката на консерватизма в светлината на “Размисли за революцията във Франция” на любимия си ирландски консерватор Едмънд Бърк на шише сливовица заедно с известните интелектуалци Валери Симеонов, Марешки и Джамбазки.“

 2. „Италианската полиция откри 11 тона хашиш на 19-метрова яхта, плаваща под холандски флаг, край бреговете на остров Сицилия. Задържани са двама души – българи, които са били на яхтата.“

  Дали има някакво развитие по тази новина от преди 4 дни, особено след посещението на височайшия агент в Мароко? Или при тази свобода на словото в България отново ще трябва да търсим и нформация от чуждестранни медии?

 3. Арата млъкна и отново протегна ръка към хляба. Румата гледаше пръстите му, останали без нокти. Преди две години лично дон Реба със специално приспособление беше изтръгнал ноктите му. Ти още не знаеш всичко — помисли си Румата. — Още се утешаваш с мисълта, че си обречен на поражение само ти. Още не знаеш колко безнадеждно е твоето дело. Още не знаеш, че врагът е не толкова извън твоите войници, колкото вътре в тях. Ти може би ще свалиш Ордена и вълната на селския бунт ще те изхвърли на арканарския трон, ще сравниш със земята дворянските замъци, ще удавиш бароните в Пролива и въстаналият народ ще ти отдаде всички почести като на велик освободител и ти ще бъдеш добър и мъдър — единственият добър и мъдър човек в твоето кралство. И от доброта ще започнеш да раздаваш земя на своите съратници. А за какво им е на твоите съратници земя без крепостни селяни? И колелото ще се завърти в обратна посока. И добре ще бъде, ако успееш да умреш от собствена смърт и да не видиш как се появяват нови графове и барони от твоите вчерашни верни бойци. Това вече се е случвало, мой славни Арата, и на Земята, и на твоята планета.

  Аркадий и Борис Стругацки – „Трудно е да бъдеш бог“

 4. Проектът за газопровод „Български поток“, който лансира премиерът Бойко Борисов, е като „Южен поток“- България, само че с една тръба, а не четири. Около това мнение се обединиха енергийните експерти Христо Казанджиев и Еленко Божков по БНР днес.

  Тази седмица стана ясно, че руската държавна компания „Газпром“ е избрала трасето на втората тръба на газопровода „Турски поток“ да мине през България, а оттам през Сърбия, Унгария и Австрия. Капацитетът й е 15.75 милиарда куб. м и целта на управляващите е да потече газ по нея, след като от 1 януари 2020 г. спре транзитът на синьо гориво по Трансбалканския газопровод, който преминава през Украйна, Молдова, Румъния и България, пренасяйки газ за Турция.

  В момента втората тръба е спряна в акваторията на турските крайбрежни води. За да влезе на територията на страна-членка на ЕС обаче тя трябва да отговаря на изискванията на Третия енергиен пакет, което означава, че не би трябвало „Газпром“ да резервира целия й капацитет на предстоящите през този месец търгове. „… този поток е по-добре да се кръсти „Бойкова бара“, вместо „Български поток“. Защото както е тръгнало, може да се свали до 2-3 млрд. куб. м, само че през Русе. Т.е. идеята е свършеното по „Южен поток“ да се интегрира с „Борисов поток“ в общ пакет и всичко това, което е похарчено – правомерно или неправомерно да бъде заметено под килима“, каза Христо Казанджиев от Българския енергиен и минен форум (БЕМФ). „Когато говорим за бара и я сравняваме с „Южен поток“, тя е бара и във финансово отношение, защото „Южен поток“ трябваше да донесе приходи от $400 млн. от транзит годишно, а сега очакваме 240-280 млн., че дори 200 млн.“, допълни Еленко Божков – бивш член на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР).

  „Преименуването на проекта „Южен поток“- България на „Български поток“ бе лансирано от Българския енергиен и минен форум с идеята трасето да мине не по това трасе, което сега се лансира – от Провадия към Зайчар, Сърбия, а по южното трасе, съединяващо територии, населени с българи – Южна България, Западните покрайнини, Македония, и областта Македония в Гърция, въпреки че там няма афиширано българско мнозинство“, каза Казанджиев.

  Според него тази идея изглежда е чута от премиера Борисов, но смисълът, който се влага, е съвсем различен. „Защото потокът, който той лансира не е „български“, защото отговаря на геополитическите цели на Сърбия и Русия, но не и на България“.

 5. **ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ТОЯ ХАЛ?**
  ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯТА И БЕЗЗАКОНИЕТО. ЗАЩО??!! ВИЖТЕ ОТГОВОРА В УYOUTUBE В ЛЕКЦИЯТА НА ВЕСЕЛИН
  ОРЕШКОВ.
  ВЕСЕЛИН ОРЕШКОВ
  *ВСИЧКИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ СМЕ ПРИСПАНИ*
  .
  СЛУШАЙТЕ И РАЗМИШЛЯВАЙТЕ А СЛЕД ТОВА ДЕЙСТВАЙТЕ…БАЙ ВЕСКО ГОСПОДА ДА ТИ ДАДЕ ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ЖИВОТ ДА ПОКАЗВАШ ПЪТЯ КЪМ ИСТИНАТА И ЖИВОТА.ПРЕЯТНО СЛЕШАНЕ И ГЛЕДАНЕ…ДО СКОРО

 6. “ МОЯТА МОЛИТВА „ХРИСТО БОТЕВ
  “ Благословен Бог Наш …“
  О , мой Боже, правий Боже!
  Не ти що си в небесата,
  А ти що си в мене, Боже-
  мен в сърцето и душата..

  Не ти, комуто се кланят
  Калугери и попове
  И комуто свещи палят
  православните скотове,

  Не ти който си направил
  от кал мъжът и жената
  А ЧОВЕКЪТ СИ ОСТАВИЛ
  РОБ ДА БЪДЕ НА ЗЕМЯТА.

  НЕ ТИ, КОЙТО СИ ПОМАЗАЛ
  ЦАРЕ ,ПАПИ, ПАТРИАРСИ
  ( БАЙ Хуй от Банкя и останалите ГЕРБЕРАСТИ)
  А В НЕВОЛЯ СИ ЗАРЯЗАЛ
  МОИТЕ БРАТЯ СИРОМАСИ;

  НЕ ТИ КОЙТО УЧИШ РОБЪТ
  ДА ТЪРПИ И ДА СЕ МОЛИ
  И ХРАНИШ ГО ДОРИ ДО ГРОБЪТ
  САМО СЪС НАДЕЖДИ ГОЛИ

  НЕ ТИ, БОЖЕ НА ЛЪЖЦИТЕ, (ПАРТИЯ ГЕРБ+ОП)
  НА БЕЗЧЕСЧЕСТНИТЕ ТИРАНИ,(БАЙ ХУЙ БАНКЯ)
  НЕ ТИ ИДОЛ НА ГЛУПЦИТЕ ( СЛАВИ)
  НА ЧОВЕШКИТЕ ДУШМАНИ (ПАРТИИТЕ ПРЕХОДА)

  А ТИ БОЖЕ НА РАЗУМЪТ, (РАЗУМЪТ..ЗАПОМНЕТЕ)
  ЗАЩИТНИЧЕ НА РОБИТЕ,(НА ВСИЧКИ РАЗУМНИ)
  НА КОГОТО ЩАТ ПРАЗНУВАТ (МНОГОСКОРО)
  ДЕНЯТ СКОРО НАРОДИТЕ!(АМА МНОГО СКОРО)

  ВДЪХНИ ВСЕКИМУ, О,БОЖЕ!(ДАЙ БОГ ВСЕКИМУ)
  ЛЮБОВ ЖИВА ЗА СВОБОДА ,(А ДАНО АМА…)
  ДА СЕ БОРИ КОЙ КАК МОЖЕ (ХАЙДЕ ДЕ КАКВО…)
  С ДУШМАНИТЕ НА НАРОДА (ВИЕ СИ ГИ ЗНАЕТЕ)

  ПОДКРЕПИ И МЕН РЪКАТА,(СЕГА ВРЕМЕТО Е…)
  ТА КОГА ВЪЗСТАНЕ РОБЪТ (…ДНЕСКА,УТРЕ)
  В РЕДОВЕТЕ НА БОРБАТА (ВСЕКИ БОЖИ ДЕН)
  ДА СИ НАЙДА И АЗ ГРОБЪТ!

  НЕ ОСТАВЯЙ ДА ИСТИНЕ (РОДОЛЮБИЕТО)
  БУЙНОТО СЪРЦЕ НА ЧУЖБИНА (ЕМИГРАНТИТЕ..)
  И ГЛАСЪТ МИ ДА ПРЕМИНЕ ( МЕДИИТЕ..)
  ТИХО КАТО ПРЕЗ ПУСТИНЯ!..(БЪЛГАРИЯ СЕГА В..)

  УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ НАРОЧНО ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ БЕЛКИМ НЕЩО НАПРАВИ НА НЯКОГО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. ТИХО КАТО ПРЕЗ ПУСТИНЯ…Е НАПИСАЛ БОТЕВ ПРЕДИ 150 ГОДИНИ..БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОПУСТЕЕ КАЗА СЛАВА СЕВРЮКОВА И ПРЕПОДОБНА СТОЙНА…А БАБА ВАНГА ..А УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ…И ТАКА НАТАТЪК..З ТРОЙКАТА Е ОСОБЕНО ЧИСЛО..БОГ СИН БОГ ОТЕЦ И БОГ СВЕТИЯТ ДУХ..ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО , ДУША И БОЖЕСТВЕН ДУХ..КАКВО ИМАМ В ПРЕДВИД?, ТРОЙКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ…..

  НАЙ ВАЖНОТО НЕЩО НА ТОЯ СВЯТ Е СВОБОДАТА.НО ТЯ НЕ ИДВА ТОКУ ТАКА И НАЙ ВЕЧЕ ДАРОМ..ВСЕКИ ДЕН ЧРЕЗ ИСТИНАТА ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ТЪРСИ ПЪТЯ КЪМ ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ..А ТОЙ ЖИВОТА Е СКРИТ В ИСТИНАТА И КОГАТО ЧОВЕК ГОВОРИ ИСТИНАТА И НАМЕРИ ИСТИНАТА СТАВА СВОБОДЕН..В ПЪЛНИЯТСМИСЪЛ НА ТАЗИ ДУМА..СВОБОДАТА СЕ ПРИДОБИВА ЧРЕЗ МЪДРОСТТА И ЗНАНИЕТО..А ЗНАНИЕТО ОТ ЧЕТЕНЕ..ЧЕТЕНЕ..МНОГО ЧЕТЕНЕ НО НЕ НА ВИНЕТУ И ВЕСТНИЦИ…СЕГА ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ОБАСНЯ КАКВО ИМАМ В ПРЕДВИД ..
  1 ЧЕТЕНЕ– ПРИДОБИВАНЕ НА ЗНАНИЯ ..
  2 МИСЛЕНЕ–ОСЪЗНАВАНЕ НА ПРИДОБИТОТО..
  З ДЕЙСТВАЙТЕ -ПРИЛАГАНЕ В ЖИВОТА НА ОСЪЗНАТОТО И ПРИДОБИТОТО ЗНАНИЕ…
  ЧОВЕК КОИТО НЕ ЧЕТЕ Е ПРОСТ БЕЗУМЕН И Е ПОСТОЯННО В ТЪМНИНА ОБСЕБЕН ОТ СВОЯТ РОБСКИ ЖИВОТ И СВОИТЕ НИСШИ МИСЛИ И СТРАСТИ ДА ЯДЕ ДА ПИЕ ДА СЕ ОБЛИЧА ДА СЕ РАЗМНОЖАВА ВСИЧКО ОНОВА КОЕТО ВИЖДАМЕ ВСЕКИДНЕВНО ПРИ НАШИТЕ БРАТЯ ЦИГАНИТЕ..НО ЖИВОТА ИМА И ЕДНА ВИСША ФОРМА В КОЯТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ ЧРЕЗ ПРИЛАГАНЕ НА ПРИДОБИТОТО И ОСМИСЛЕНО ЗНАНИЕ..ПРОСТИТЕ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ ЖИВОТА ЗАЩОТО ТОЙ Е МНОГОПЛАСТОВ А ТЕ НЯМАТ НЕОБХОДИМОТО ЗНАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ НО ОНЕЗИ УЧЕНИТЕ ЗНАЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ ХОРА СА БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ ЧЕ СА СЕ ОСТАВИЛИ ПЪРВО СЕБЕ СИ И ПОСЛЕ СВОИТЕ БРАТЯ ДА БЪДАТ РОБИ ПОВТАРЯМ РОБИИИИ НА ПРОСТОТИЯ БЕЗЗАКОНИЕТО И КОРУПЦИЯТА НАЛОЖЕНИ В ДЪРЖАВАТА ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ НАЧЕЛО С БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ И ЗЕЛЕНИТЕТИКВИ ОТ БОСТАНА..ЗА ТОВА ТЕ НЯМАТ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ ПРЕД БОГА ТЕЗИ АКАДЕМИЦИ И ПРОФЕСОРИ ИНЖЕНЕРИ И СТАРШИ НАУЧНИ СЪТРУДНИЦИ КОИТО СА СЕ ПРИМИРИЛИ С ПРОСТИЯ ИНДИВИД КЛАСИЧЕСКИЯ ПОЛУПРОВОДНИК ОТ НАЙ-НИСША КЛАСА И С НАЛОЖЕНАТА ОТ НЕГО ДИКТАТУРА В СТРАНАТА..МОЕТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС Е ЧЕТЕТЕ МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕМ И ПОЗНАЕМ ИСТИНАТА И ДА БЪДЕМ НАИСТИНА СВОБОДНИ ЛЮДЕ..ОСТАВЯМ ВИ С ДУМИТЕ НА ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА:
  „АЗ СЪМ ПЪТЯТ ИСТИНАТА И ЖИВОТА “ „АКО НАЙСТИНА СТЕ МОЙ УЧЕНИЦИ ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ИСТИНАТА И ТЯ ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ “
  ЧЕТЕТЕ
  МИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА КОЕТО СТЕ ПРОЧЕЛИ
  И ДЕЙСТВАЙТЕ И ГО ПРИЛОЖЕТЕ ВСЕКИДНЕВНО В ЖИВОТА ЗА ДА ПОВДИГНЕТЕ СЕБЕ СИ ПЪРВО И ВАШИТЕ БЛИЖНИ СЛЕД ТОВА. ТОЛКОВА Е ПРОСТО..ЧЕТЕТЕ ..НАКРАЯ ЩЕ ВИ ЗАДАМ ЕДИН ВЪПРОС. ЗАЩО?!? И ОТГОВОРА ЩЕ ВИ ДАМ :;;
  *ОТ МЪРЗЕЛ ДУХОВЕН И ФИЗИЧЕСКИ МЪРЗЕЛ*
  ТОЧНО ТАКА *МЪРЗЕЛ* ЧЕТЕТЕ ..МИСЛЕТЕ ДЕЙ.

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА НАПИСАНОНТО…МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ И ДУША ! ЩЕ СИ ГО ЗАПАМЕТЯ, С ВАШЕ РАЗРЕШЕНИЕ.ВЪРНАХТЕ МЕ МНОГО ГОДИНИ НАЗАД.ДАЙ БОЖЕ ТАКИВА БЪЛГАРИ !

   1. Разрешавам.С НАМИ БОГ ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО СРЕЩУ ХУНТАТА НА БАЙ ХУЙ И ЗЕЛЕНИТЕ ТИКВИ ОТ ВМИРИСАНИЯ БОСТАН С РАЗПЛУТИТИ ТИКВИ ОТ ГЕРБ…

 7. Смел и добър текст ! Но кочината е от и в хората- народонаселението , в по-голямата си част.Винаги има тарикати, като ало крадците-измамници, които да ги сложат в котарата. Е кой е виновен ? А за медиите, само като се сетя за Блъсков, Гочева, Зюмбилев и още поне 1000, ми се драйфа.

 8. Повторение за причинността на системните кризи на властта:

  Причинност

  И наглостта превърна се във стока -
  размяна на държавни индулгенции,
  със постове Метресата безока
  купува и продава с преференции!

  Защото наглостта ограби Скока-
  крилатост на Божествени валенции
  и го разпна за стълбата безока-
  себични и без-чест-ни турболенции!

  11, 20 ч., 30.11.2018
  Св. Андрей Първозвани

 9. molia,niakoi da mi poso4i drug vis6 darjavnik po sveta da hodi postoianno s raka vdjoba.kogato slujehme v kazarmata na vremeto vidiat li te sraka v djoba govoria za novobrancite starata slujba te kara da co napalni6 spiasak i da go za6ie6.

 10. ХОРА, БЛОКИРАХА АФЕРА!

  От 2 часа обикалям из приятели и Интернет зали – отникъде връзка с Афера…И не само тук, в Сидни, говорих с България, Испания и САЩ – същото положение!

 11. Тази вечер Славия победи ЦСКА ! През октомври 1989г., може би около 22. октомври, Славия победи Левски с 3:1 и след двадесетина дни бай Тошо падна от власт. Щом Славия бие казионните отбори, значи скоро ще има смяна на властта. Славия се счита за буржоазен, неказионен, недържавен отбор. През януари, щом дойдат сметките, времето застудее, парите привършат, народът ще излезе на улицата. Неслучайно Радичков-и той беше славист- казваше, че януари е най-българският месец и така беше наименовал една от пиесите си. Пиесата „Януари“ се игра дълго време в Сатиричния театър. И други писатели бяха, и някои още са, слависти: Богомил Райнов, Павел Вежинов, Васил Цонев, Любомир Тенев, Боян Биолчев, Чавдар Добрев. И шефът на „Сатирата“ Калин Сърменов е славист, макар, че той е и гербераст, май. И Апостол Карамитев бе славист…И още много хора от интелигенцията.

 12. г-н Борисов с малки суми и дребни удари НЕ се занимава при него интерес се почва от 50 милиона в евра НАГОРЕ ,като чуе 50 и инвеститора или министьр/кмет -крадеца на еврофондове получава одобрение конгрутюлешин
  2019 ще годината на голямото ЛАПАНЕ за ПОСЛЕДНО ,
  ХИТА НА 2019 ЕВРОпроекти за ВОДНИ цикли и ВиК Проекти за 137 милиона за 138 милиона за 135 милиона за 256 милиона лева с 2 думи големо копане с багерите ще има села и градове от селски тип с герб и дпс управници ще намажат после като свьршват парите ще се оправдае сьс Станишев и ОРЕШАРСКИ но едни 2-3 милиарда ще потьнат в трьбички и измислени проекти

 13. ВЪЗХВАЛА НА БОЙКО

  (ПАНЕГИРИЧНО-САТИРИЧНА ПОЕМКА)

  Бойко е феноменален мъж!
  Проснал телеса на шир и длъж,
  с важен вид захапва скъпа пура -
  дава го тежкарски селяндура.
  А според окултни, тайни знаци
  пура не приляга на простаци.
  Но пък шашна Бойко цял народ –
  взе, че се извъди полиглот.
  Храбро френски лафове реди -
  питайте Макрон – ще потвърди.
  А развихри ли се (олеле!),
  току-виж преминал на англе.

  Гледам го – с гърбина два аршина
  и корем – три четвърти сланина.
  Тя пък откъде? – се питам аз.
  Май е от филиите със мас.
  А с излишна плът, изглежда, свиква
  и безкнижната му, празна тиква,
  дето сам-самичък се разхожда
  Винету – на вси апахи вожда.

  Господар на цялата държава,
  Бойко медийно се размножава -
  едновременно е тук и там
  с пламенни лъжи на килограм,
  а горките медии немеят
  пред несекващата логорея.

  Дипли Бойко самохвалства дръзки,
  но си губи мозъчните връзки,
  та нахаканата, знойна реч
  се превръща във тюрлю-гювеч.

  Уж не чул невнятните масали,
  папата по темето го гали,
  а с лукави лафчета го четка
  превъртялата германска тетка:
  „Мили Бойо, нещо се разхлопа
  диалогът Турция – Европа.
  А не съществува в този свят
  като теб брилянтен дипломат.
  Ерго, ти от Бога си призван
  да сдобриш Европа с Ердоган.
  За награда, както всички чуха,
  пак ще те оставя в трета глуха“.

  Бойко е прославен спортен мъж -
  футбол, тенис… – всичко наведнъж
  и със основание е горд,
  че е шампион във всеки спорт.
  Срещу него губят със охота
  и прочути майстори в белота,
  а усърдни тролове твърдяха,
  че е нашият Каспаров в шаха.

  Бойко е художник знаменит
  (мнението на Вежди предвид).
  В този смисъл ще допуснем смело,
  че дели мегдан със Рафаело.
  А разбира и от женски чар -
  справка: мацките на Реноар.

  Иначе е образцово прост -
  тъкмо за висок държавен пост.
  Но е трудно да се дешифрира,
  простият умници как подбира,
  дето знаят, а пък аз не знам,
  че Пекин бил град във… Виетнам.

  Прост е Бойко, но голям хитряга -
  сам на чуждо нивга не посяга,
  но от далавери лапа квоти.
  Вкусен, много вкусен е живота
  в неговия премиерски кръг -
  вкусен като добрички суджук.
  Бойко е строител вездесъщ,
  реже ленти и във пек, и в дъжд.
  Построил е селски стадиони,
  дето вятър ветровете гони.
  И в санирането е отличен -
  с метод нов, крадливо-козметичен.
  А се е наканил да побара
  и софийската аерогара.

  При аферата със „Дунарит“
  че е пълен пас си даде вид,
  но по спешност включи заден ход,
  щом на бунт се вдигна цял завод.
  По световни форуми е хвален,
  че е мъж тангентно-магистрален,
  а за слава (или за резил?)
  и полуасфалта е открил.
  Магистралите са яка бира -
  хем строи ги, хем ги ремонтира,
  а пък е въпрос какво прибира.
  Инак за стабилност все припява
  във една удавница държава.
  Сиреч ще сме сити, ще сме силни,
  ако сме на дъното стабилни.

  Слава, Бойко! С твоите успехи
  опустяха родните ни стрехи,
  опустяха мислите, сърцата,
  опустя духът на добротата.
  Вече никой никого не жали
  и ще оцелеем ли? Едва ли!

 14. БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !

  Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година !

  Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС !

  Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО !

  Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

  КАЗАХ !

  http://www.bulgarya.ga/communism.html

 15. В България ще има свобода на словото Ми дотогава, докато не ме затъкне някой юначен български хОй, може и орално.

 16. В България ще има свобода на словото Ми до този момент, когато някой юначен български хОй ме затъкне анално и орално.

 17. Привет Веси. Мис ля че уцели 10 . Има трудности с отварянето на сайта. От Лондон .Някой мути водопад да не могут да те четат каза:

  Уцели 10 от 10
  Само така

 18. Случващото у нас изключение ли е, или част от политическата практика на много страни по света.
  Ето нещо интересно за размисъл:

  Полиция Израиля рекомендовала предъявить Нетаньяху и его жене обвинения в коррупции
  2 декабря 2018, 12:22
  Текст: Ольга Никитина
  Израильская полиция выступила с рекомендацией предъявить обвинения в коррупции премьер- министру еврейского государства Биньямину Нетаньяху и его супруге Саре, передает Reuters со ссылкой на заявление пресс-службы правоохранительных органов.
  Обвинения Нетаньяху могут быть предъявлены в связи с расследованием в отношении новостного вебсайта и телекоммуникационной компании, передает ТАСС.
  В рамках так называемого дела 4000 полицейские проверяли подозрения, что премьер якобы предоставлял телекоммуникационной компании «Безек» поблажки взамен положительного освещения деятельности его кабинета. Уточняется, что позитивные материалы выходили на информационном портале «Уалла!», принадлежащим коммуникационному гиганту.
  В начале 2018 года полиция арестовала бывшего пресс-секретаря Нетаньяху Нира Хефеца по подозрению в том, что он находился в коррупционных отношениях с владельцем «Безек».
  В воскресенье Нетаньяху заявил, что рекомендации полиции не имеют юридической силы. Он выразил уверенность в том, что прокуратура не найдет оснований для передачи дела в суд.
  «Только недавно компетентные органы отвергли рекомендации полиции против целого ряда общественных деятелей. Я уверен, что в этом случае они, изучив дело, придут к тому же выводу – ничего нет, потому что ничего не было», – приводит его слова РИА «Новости».
  В феврале Нетаньяху отказался уходить в отставку, несмотря на обвинения в коррупции, выразив уверенность, что расследования полиции завершатся ничем.
  В ноябре прошлого года следователи несколько часов допрашивали Нетаньяху о получении дорогостоящих подарков от представителей деловых кругов, а также попытке договориться со СМИ о благосклонном освещении работы кабмина.
  https://vz.ru/news/2018/12/2/953374.html

 19. АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С ШЕФА.КЪДЕ СМЕ ,БЪЛГАРИ?ОЩЕ ЛИ СПИМЕ?ДО КОГА?

 20. АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С ШЕФА!КЪДЕ СМЕ БЪЛГАРИ?ОЩЕ ЛИ СПИМЕ?ДО КОГА?

 21. АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С ШЕФА!!!КЪДЕ СМЕ,БЪЛГАРИ?СПИМЕ ЛИ ОЩЕ?

 22. Като имате доказателства ПУСНЕТЕ СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА. Като чакате да се самосезира………толкоз! Те – прокуратурата ще трябва да Ви отговорят ОФИЦИАЛНО!

 23. Колко ли още сензационни разкрития се спотайват навсякъде из „ББ-потайностите“, до които трудно можем да се доберем… Чашата отдавна е преляла, ама какво от това? При толкова разкрити далавери всеки един политик на Запад би изгнил в пандиза, а нашите продължават да се перчат у нас и в чужбина! Че и акъл дават на другите!

 24. Мдааа, отново тишинааа…
  Само че тук не става дума за свидетелски разказ на Васил Костов-Кеца от групата на килърите, а за бивш вице-премиер на България, съден и оправдан на всички инстанции. И? Пак нищо! Алоу, Юнкер, как е ишиасът?

 25. Най-трагичното е, че се прекъсна съзнанието за основната мисия на журналистиката у цяло поколение журналисти, ако не и две. И следващите ще се учат от такива като Венелина Гочева, Зюмбюлев, Слави, Недялков и Сие, и ще ги смятат за еталон!

  1. Същото е в сила и за цяло поколение българи, ако не и две. И това е по-страшното.

 26. ЗМИЯТА НАЙ- ЯКО ХАПЕ КОГАТО Е В ПРЕДСМЪРТНА АГОНИЯ… ТОРНАДОТО ВЕЧЕ СЕ ЗАДАВА НА ХОРИЗОНТА И ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА…*КАПУТИТЕ* РАЗПЛУТИТЕ ТИКВИ НА ГЕРБ НАЧЕЛО С БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ ТАКА СА ОСРАЛИ БОСТАНА ЧЕ СМЪРДИ И НЕ СЕ ТРАЕ..ИМА ОПАСНОСТ ДОРИ ДА НАСЪСКАТ ХОРАТА И ДА ПРЕДИЗВИКАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ПО ПРИМЕРА НА ПОРОШЕНКО САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ЗА ДА ИЗБЕГНАТ ЗАТВОРА..
  ЕТО СЕГА РОЛЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА В ТАЗИ СИТУАЦИЯ…РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ГЛУТНИЦАТА НА ГЕРБ НАЧЕЛО С ЦЪФТАН ЦЪФНАЛИЯ ГО АТАКУВА И ВСЕКИ ДЕН МУ ПРАВЯТ ПОСТАНОВКИ.НИЕ ИМАМЕ САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ШАНС ДА СЕ ОБЕДИНИМ ПОД ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЧИЯТО ОСНОВНА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е ДА ИЗМЕТЕ ЗЕЛЕНИТЕ ТИКВИ НА ГЕРБ И БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ ОТ ВЛАСТТА И ДА ГИ ПРАТИ НА ТОПЛО В ЗАТВОРА. КОЯ ЩЕ Е ТАЗИ ПАРТИЯ?!? НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА РЕШИМ : НО ВОТЪТ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА Е ТОТАЛЕН ВСИЧКИ СРЕЩУ ТИКВИТЕ НА БАЙ ХУЙ И ГЕРБ. ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА БИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА НАПРАВЯТ ОБЕДИНЕНА ОПОЗИЦИЯ СРЕЩУ АВТОРИТАРИЗМА БЕЗЗАКОНИЕТО И КОРУПЦИЯТА И ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ГЛАСУВАМЕ СРЕЩУ ГЕРБ. ЦЕЛТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ Е ВСИЧКИ ПАРТИИ СРЕЩУ ГЕРБ. ОНЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ КОИТО СЕ ДОКОСНАХА ДО БАЙ ХУЙ ЗАМИНАХА НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА..СИНЯТА КОАЛИЦИЯ..РЗС..РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК..ДСБ. ДБГ…СДС. ББЦ..ОЯДЕНИТЕ ИДИОТИ.ЕДИН ПО ЕДИН БЯХА РАЗДЕЛЕНИ И УНИЩОЖЕНИ…ИМА И ВАРИАНТ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА БСП КОЯТО С МАЛКО ПОМОЩ МОЖЕ ДА СЪБОРИ ГЕРБ ПОНЕЖЕ Е В НАЙ ИЗГОДНА ПОЗИЦИЯ В МОМЕНТА ÷ ОЩЕ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ОПОЗИЦИЯ В ЛИЦЕТО НА ПАРТИЯТА НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ…КЪДЕ Е ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В МОМЕНТА?!ЗАЩО ВСЕ ПОЛУГРАМОТНИ ИНДИВИДИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПОЛУПРОВОДНИЦИ ТРЪГВАТ ДА ПРАВЯТ ПАРТИИ КАТО БАЙ ХУЙ И СЛАВИ?!?КЪДЕ СА ПРОФЕСОРИТЕ ПО ПРАВО И ПО ИКОНОМИКА?? АКАДЕМИЦИТЕ?!?ВОДАЧИ ТРЯБВАТ НА ТОЯ НАРОД…ИСТИНСКИ ВОДАЧИ СЪС ЗНАНИЕ И СЪОТВЕТНОТО ОБРАЗОВАНИЕ..А НЕ МЕДИЙНИ БАЛОНИ И МЕСИИ..ПРОФ.ДИМИТЪР ИВАНОВ ПРОФ.БОЯН ДУРАНКЕВ ПРОФ.ИВАН АНГЕЛОВ КЪДЕ СА ТЕ В МОМЕНТА?!?

  1. Аве, стига писа с капитали, никой не чете такива комЕнти.

  2. Ами май ЗАБРАВИ за бкп и дс – оттам се роиха ПОЛИТЕСКИТЕ МУТАНТИ герб и т.н….

  3. ОБЕДИНЕНИЕ НА УМНИТЕ И ПОЧТЕННИ УЧЕНИ СЪЗДАДОХО МИНАЛАТА СЕДМИЦА СДРУЖЕНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ..НЕ ЗАПОМНИХ ТОЧНОТО ИМЕ …НЕ Е НА ПАРТИЙНА БАЗА И ……..ПРИ УЧРЕДЯВАНЕТО , НЕ Е ИМАЛО ПОЛИТИК.

 27. Из клозетния разговор изпод магнолията: „ Тя, затова е техническа помощ за медиите. Тя не е за кравари или овчари, или за прокурори. Правят се конкурси и те се печелят. И те много добре знаят как ги печелят, защото се разбират помежду си.“
  А първото условие за допускане до конкурсите е – послушание и автоцензура..
  Онуй с Малария и баницата, ДудукоФ с букетчето гербери.. Бе в началото.. После Мирко Мършата и 20 годишните му ПР-ки зараздаваха милионите..

 28. Г-жо Томова, какво очаквате, освен ГРОБовно мълчание, от страна на притежаваните, контролираните или слугуващите на ГРОБ медии?
  Много съм далече и не мога да следя всичко, но освен тези случаи, има още и отношението към Южен поток – Румяна Бъчварова похвали Тиквата, че го е спрял, а той обвинява БСП за това (не, че БСП са цвете за мирисане, те и припикаване не заслужават!), още и какво ли не…

  1. Изявление не на кой да е, а на Румяна Бъчварова – Шматката, тогава вицепремиер, а сега началник на кабинета на министър-председателя Бойко Борисов – Тиквата:
   “От сегашните визити видяхме как България е отново на картата на европейските и световни интереси, коментира вицепремиерът. Нека да не забравяме, че Борисов
   е премиер, който спря три големи енергийни проекти – на газопровод, нефтопровод и ядрен проект, обяви Бъчварова и добави – това е силно политическо действие,
   което няма как да не бъде оценено от нашите партньори. В световно отношение това е изключително важно решение. До този момент на България се гледаше като
   евентуален скрит партньор на Русия. Сега се видя, че нашата позиция е действително последователна”, оцени Бъчварова.

 29. „Ние сме обсадени, показват се средни пръстове, членове на кабинета се наричат „мърши“ и това не се цензурира, показва се в най-гледаното време. После нямало свобода на медиите“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>