Публикувано на 16.05.2008 / 23:18

Гриша Ганчев: Бившите ченгета да се включат и в културния обмен

 

„Всички фирми на „Литекс” като пръв и един от основните клиенти на Първа инвестиционна банка (ПИБ) продължават и ще продължат да работят с банката заедно с всички свои партньори”, заяви за Агенция „Фокус” президентът на „Литекс Комерс” АД Гриша Ганчев.
„След като бившите ченгета се опитаха да се намесят и да дестабилизират и банковата система, сега очаквам да се включат и в културния обмен”, каза шефът на „Литекс”.
Гриша Ганчев заяви, че призовава всички свои партньори да не се поддават на слухове и инсинуации и да продължат работата си ПИБ като банкова институция с изключително стабилно развитие и присъствие на пазара в страната.

Агенция Фокус

 

 

Коментари 0 за
“Гриша Ганчев: Бившите ченгета да се включат и в културния обмен”

 1. На никого не се надупвам и няма да го направя. Ти ако се надупваш всеки ден си е твой проблемът.

 2. Ей, момче златно, а ти разбираш ли от банкиране, че си се надул като великденски пуяк и високопарно съветваш кой и какво точно да прави или да не прави?

 3. Виж пич един бизнес се гради на доверие и уважение. Днеска ако не си зад твой партньор и утре ти потрябва за нещо, то той ще ти обърне гръб. И като не си наясно от банкиране по-добре не си включвай в теми които неразбираш.

 4. щом и гришата се е включил то значи фалита е сигурен и не само на тази банка

 5. Ало идиотите от Афефа я си оправете заглавието. А на оня ще му кажа че парите са си на Гришата. И още помним как Костов даде Балкан на Гад Зееви. Залтния пясъци на Олимпиеца. А на Кичрчеви и Джанкови ред други неща.

 6. На Гришата ако парите,които е вложил в банката не са му скъпи,защото едва не ги е изкарал с честен труд,нека си ги държи!Пожелавам и на всички като него да постъпят така!Гришата преди години отне и два човешки живота в катастрофа,но му се раразмина!Такива като него с препрани пари да правят каквото искат!

 7. Цяла България помни 1997г.
  Какво се случи с банките и спестяванията на народа?!
  Много за късопаметни ни имате!..Що спестители и предприятия изгоряха и колко юнаци от ПОСВЕТЕНИТЕ се облажиха тогава…Някой от тях да е в затвора??? И искате сега да ви се вярва?Да не са лъгали тогава! Авторитет и доверие се градят бавно и мъчително с години,а се руши за една секунда!!!БРЮКСЕЛ ЗАЯВИ: НЕАДЕКВАТНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩАТА СТРАТА В БЪЛГАРИЯ? Не става само с ядене – трябва и акъл!!! На крива ракета космоса и крив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *