Регистрация
Публикувано на 16.09.2017 / 10:08

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАЛ БИВШ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С „ЕДИН ЧОВЕК“, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“. „БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАНОВ ГИ ХВАНАХМЕ…“ КАКВО ОБЩО ИМА ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ – МИНИСТЪР С „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ НА „НАГЛИТЕ“!!! ЦАЦАРОВ???

калин георгиевНова телевизия. Събота, сутрин.

Бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев в интервю, дадено от кабинета си в банката на Цветелина, където работи. Цветелина – същата, онази, която /б/е до Бойко Борисов.

На стената в кабинета му виси генералската му униформа с медали и ордени от МВР, като бивш главен секретар на МВР. Виси си тая униформа в кабинета му в… банката! Комплекси, нарцисизъм или каквото и да е друго издава тази униформа, окачена на закачалка на стената, това е друга тема, защото:

Интервюто, което даде Калин Георгиев, дори и замислено като фризиран пиар на МВР, бе ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКАНДАЛНО, тъй като умишлено или не, Калин Георгиев изплю камъчета, които трябва НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ РАЗРИНАТИ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА!

Калин Георгиев заговори така, като че има пълна информация от това, което са направили „колегите“ му от МВР по случая с отвличането на Адриан Златков. Водещата, някоя си, на която никога не можем да запомним името, и дума не обели като въпрос обаче за „щаба в Банкя“ и другите „два щаба“ в МВР. Такива въпросчета в Нова телевизия не се задават.

Колегите са направили всичко от необходимото за да се запази живота на Адриан Златков…Ако аз бях главен секретар на МВР щях да постъпя по същия начин. Никога нямаше да рискувам живота, за да задържа някой от похитителите…“, реди флегматично Калин Георгиев и никой не го пита той в качеството си на какъв има информация какво точно са направили „колегите“ му от МВР, след като работи в … банка.

И СЕГА, ВНИМАВАЙТЕ!:

Калин Георгиев призна, че по времето на разследването на „наглите“ в правителството на Бойко Борисов, когато той е главен секретар на МВР, „изтичаше информация“, „имаше човек от МВР, който е ОБЛЕКЧАВАЛ ДЕЙНОСТТА ИМ, УРЕЖДАШЕ ИМ ОТПУСКИ /става въпрос, че е имало лица арестанти/, и още: „НЯМА НАКАЗАНИ В МВР ЗА ИЗТИЧАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ“…

Що тъй, пак никой не пита бившия главен секретар на МВР, който се снима като актьор в читалищен спектакъл с униформата си в банковия си кабинет.

На въпрос как ще коментира думите на Любо Гребеца, казани пред съда, че „много сериозен човек“ стои зад отвличанията и има запис за това, Калин Георгиев отвръща, че „това е абсурд“, и че така говорел Гребеца, като „защитна теза“…

 В същото време обаче признава, че МВР имала първоначална информация при разследването на „наглите“, която „поради погрешен анализ не била отчетена“. Виновни пак няма, естествено и униформата виси ли, виси със страшна сила на стената на банковия кабинет.

И уж беше абсурд, че не можело „сериозен човек“ да е тартор на отвличанията, пък само минута по-късно същият тоя Калин Георгиев изрича, че без покровители в МВР тия отвличания няма как да се случват.

И! БОМБАТА!:

НЕ СЪМ ГО КАЗВАЛ ДОСЕГА, НО СЕГА ЩЕ КАЖА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ХВАНАХМЕ „НАГЛИТЕ. ЦВЕТАНОВ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН ЧОВЕК, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“, КОЙТО МЕ ЗАПОЗНА С ДРУГ ЧОВЕК...“ /„Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър.  Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация.  Не мога и нямам право да кажа кой е този човек.“ „Вътрешен човек“ – пита водещата и Калин Горгиев потвърждава, че бил „вътрешен човек“ за „Наглите“/

Чувате ли за какво става реч?

Бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев изрича, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, който НЕ Е ОПЕРАТИВЕН, А ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ!!! – го запознал с „един човек“, който бил вътрешен за „наглите“, пък тоя човек запознал главния секретар с друг човек…

В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПОЗНАВА „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ КЪМ „НАГЛИТЕ“? ДА НЕ БИ ПРОСТО ДА Е БИЛА ДАДЕНА „КОНТРОЛИРАНА ФИРА“ С ПРЕДАВАНЕТО НА РЕДОВИТЕ МИШКИ ОТ „НАГЛИТЕ“, ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ ТАРТОРА? ОТКЪДЕ ЦВЕТАНОВ, КОЙТО Е ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ, ПОЗНАВА „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ ЗА „НАГЛИТЕ“?

Калин Георгиев със сигурност не случайно изрече тази скандална информация. Защо – не е трудно да се сетим.

Сега, ако има прокуратура, тя трябва да е на ход и да пита Цветанов, като какъв има контакт с човек от „наглите“.

„Такъв е живота – стражари и апаши, добри и лоши…“, заключи лежерно бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев.

Тъй, де. Ама, когато стражарите и апашите, и добрите и лошите, са едни и същи хора, значи само едно – управлява ни мафия.

Afera.bg

Коментари 16 за
“ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАЛ БИВШ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР С „ЕДИН ЧОВЕК“, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“. „БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАНОВ ГИ ХВАНАХМЕ…“ КАКВО ОБЩО ИМА ПОЛИТИЧЕСКО ЛИЦЕ – МИНИСТЪР С „ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК“ НА „НАГЛИТЕ“!!! ЦАЦАРОВ???”

 1. Накарай глупака да те хвали и той ще те натика в блатото. Това малоумно същество, на което гербериастията даде непомерна за размерите му власт, е калинка отвсякъде – простотията и суетата му бликат като сурватка от разсъхната каца… Боже, пази България, ако още имаме право на милост!

 2. Калине,момченце недоносено и припадащо в кабинетът си от страх от Флоров!Нещастнико!
  Ходи си организирай нелегалните стоки разтоварвани на пристанишето на Боковица в Бургас.Хората спят ли?Знаят те кой си и какви ги правиш!

 3. Афера пратете клипчето на евроатлантическите партньори на Боко тиквата и Цвинокио-физрука да видят що за кратуни са тия на които разчитат. Изпратете го и на американскити Господари на ефира!!!!!

  1. …paljachoto,s tazi,,giletka,,prez ljatoto,,puntira,,Geshev/trjabva mu samo I filcova shapka kato Boko/,a uniformata mu ,,varvi,,zardno sas ,,snimkata,, na ,,Mu,,!Galki gerbadgiyski mishoci…

 4. Много е зле това момче. Има някакъв комплекс. Началниците МУ съсипаха държавата и той продължава да им лиже осраните задници. Държеше в кабинета си снимката на тиквата. Деполитизирания гл.сек. по нищо не се различаваше от всеки бандит -кмет от Герб. Повръща ми се . Това са изроди, които някой ден ще отговарят пред закона за мафиотизирането на държавата ни. Дано да е по скоро.

  1. Че кое му е чудното, че ни управлява мафията или по точно, че ни ебава мафията е отдавна известно даже и на децата от детската градина!

 5. ….в България е ясно от години наред, че Боко Тиквата е шефа на цялата мафия…въобще не ми се вярва, да е шеф на каквото и да е, неговата задача е да подписва/по най бързия начин/, всичко предоставено от Пеевски/или упълномощени от него/, като и представители на други..глутници/най-вероятно са поне още 4/…ще го дундуркат дотогава, докогато, налагането Му/самоизбиране/ не започне да вони..последствията след вонята ги знаете..в името на демокрацията, морала човешките права и т.н..ще заколят агънцето, като същевремено вече са ни уредили с чисто нов.. Бойков прототип..

 6. Томова,
  Напразно се хабиш с тия писания за тоа или оня..
  Ти си умно момиче и прекрасно разбираш, че нищо,
  ама нищичко не зависи от нас…
  Приказката за кучето и кервана…
  Да са само Наглите…вземи тоя тъпанар, дето накисна
  сина си с пищова…малко му е да го одереш жив…
  Ами онова кметче, как му беше името, дето тероризира
  цялото село и пак е невинен…осъден и пак кметува…
  И още много други примери…
  Ами оная твоя градска, Илкова ли беше, дето дава акъл
  как Русия била първа заплаха за БГ…
  Така е…всеки народ си заслужава съдбата и управниците…
  Яд ме е, че пак се оказа права, като каза, че Нинова&Сие
  Ще върнат Боко на бял кон…
  Но…виж по горе за народа и управниците…
  Жалко, че ми откраднаха пианото…на него си
  държах автомата…
  То пък едно пиано…

  1. Госпожо Томова,какво би добавила,към написаното от офицера от резерва?Или може би,излизането от ямата на капитала,ще ни осигури новият Диоген-Слави Трифонов?С едно не съм съгласен с офицера от резерва-че напразно се хабиш с тия писания.Тя,лавината,тръгва от малката снежна топка!/Слави Трифонов,щял да тръгне и да търси стойностни хора,да ги докара и ние да решаваме,ще ги облечем ли във власт или не.Диоген Български,с фенер ли ще бъде,без фенер ли?/

  2. …I,,operacijata po zadarganeto pretarsvane I izzemvane,,/bez zapoved ot sadja/na sina na ubitija ot gerberasta restorantjor ot Pazardgisko…,,ne zavisi ot nas,,..!

 7. Този болен, според мен, човек като главсек ходеше с тениска G нещо си, а сега на сянка в банката, на ЦРУ според мен, си държи униформата?????

 8. Не мога да разбера защо се учудвате след като на всички в България е ясно от години наред, че Боко Тиквата е шефа на цялата мафия, а отвличанията са само един от клоновете и!
  Та, шефа е наредил на Цецо да жертват някоя от мишките и той е изпълнил заръката, като е дал хората на Калин,елементарно, Уотсън!
  Това се знае отдавна, каза го един на пазара!
  Не му помня физиономията!

  1. Vigte koi ot grupata na ,,Naglite,,gi,,osvobodiha,,na tretija den ot zadarganeto,i oshte ,,si razvjavat tatuirovkite,,iz Sofia…elementarno!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>