Регистрация
Публикувано на 17.08.2016 / 14:06

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ХОРАТА НА МОСКОВ ПРИТИСКАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЪРНЕ 1 МИЛИОН ИЗЗЕТИ НЕЗАКОННИ АМПУЛИ „ТЕТАДИФ“ ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН! МОСКОВ Е ЗА ЗАТВОРА! НЕЗАБАВНО!

петър московЕдинствена АФЕРА успя да разкрие грандиозен по мащабите си скандал, който показва на длан що за мафиотска власт ни управлява. Както АФЕРА първа писа преди време, след журналистическите разследвания на „Открито“ на Валя Ахчиева, Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство и води мащабно разследване по аферите с „турските ваксини“.

Според брилянтни източници на АФЕРА, през септември се очаква на любимеца на Бойко Методиев Борисов – Петър Москов и компания да бъдат повдигнати обвинения.

На фона на случващото се в Турция, както и безпрецедентните действия по изгонването на Бююк от страна на българската власт, хваната очевидно за топките от Ердоган, в държавата се завихри нов, зловещ скандал, дирижиран от здравния министър, респективно от хората на Ердоган.

В началото на миналия месец СГП, която води разследване за „турските ваксини“, предизвикано от журналистически разследвания на „Открито“ на Валя Ахчиева, прави мащабна акция, която до този момент не е огласявана.

Прокуратурата  хваща 1 милион голи ампули „ТетаДиф“, които държавната фирма „Булбио“, която е под ръководството на Министерството на здравеопазването, и Министерството на здравеопазването са направили в нелегална база в Люлин, в столицата.

В софийската база в Люлин, която няма разрешение от Изпълнителна агенция по лекарствата /ИАЛ / за лабораторно производство, прокуратурата прави успешна акция и залавя 1 милион голи ампули „ТетаДиф“.

Разследването върви успешно, разпитани са свидетели, както и има защитени свидетели, които са дали показания, разкри АФЕРА.

Голи ампули“ означава, че  върху хванатите 1 милион голи ампули „ТетаДиф“ няма надпис какво съдържат, няма индикация кой ги е произвел, както и няма отбелязан срок за годност.

Така прокуратурата прави удар и изземва 1 милион броя абсолютно нелегално произведени ампули, и то нелегално произведени от държавата, в лицето на „Булбио“ и Министерството на здравеопазването, ръководено от Петър Москов.

Нелегалните 1 милион голи ампули са били предназачени за износ към Турция и хората на Ердоган, тъй като заводите за лекарства в Турция са свързани с хора на Ердоган.

И сега следва още по-грандиозния скандал! От една седмица, през т.нар. „мъртвия август“, наричан така заради повсеместното ваканцуване на държавата, върху прокуратурата е оказан огромен натиск от страна на Министерството на здравеопазването, ръководено от Петър Москов!

В СГП е получено писмо от ИАЛ, която е под шапката на Министелството на здравеопазването, както и от държавната фирма „Булбио“, която също е под шапката на МЗ – с настояване прокуратурата да върне иззетите от нея 1 милион голи ампули „ТетаДиф“. Прокуратурата трябвала да върне ампулите, защото „Булбио“ имала големи загуби…“.

Това е нечуван натиск срещу прокуратурата от страна на изпълнителната власт, в лицето на здравния министър Петър Москов, любим приятел на премиера Бойко Борисов, и наричан от Борисов галено „Пепи“.

Прокуратурата е в шок, тъй като иззетите 1 милион ампули, произведени нелегално и незаконно, са веществени доказателства по досъдебно производство! Ако изобщо на някого му мине през акъла да върне тези ампули на МЗ, това ще означава, че няма да има дело, както и че ще бъде осуетено другото „мега“ разследване, което тече по аферите с ваксините, детайлно разследвани в „Открито“ на Валя Ахчиева.

На практика министерството на здравеопазването в лицето на Петър Москов оказва нечуван, огромен натиск върху прокуратурата, нагло настоявайки 1 милион хванати голи ампули – нелегално произведени – да им бъдат върнати, за да ги изнесат НЕЛЕГАЛНО ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ ТУРЦИЯ, ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН!

Някой да е чувал, ако хванат някой дядо с казан за нелегално варене на ракия, после да му върнат ракията?!

На всичкото отгоре, АФЕРА разкри, че Турция дължи на държавната фирма Булбио, респективно на МЗ, близо 2 милиона евро. На практика държавата оперира с безобразна криминална престъпна схема – нашите изнасят нелегално ваксини, турците не им плащат /поне официално/, но вероятно други огромни кинти текат по лични банкови сметки за „услугата“.

Това, което се случва е зловещо престъпление и Петър Москов и цялата му компания трябва да бъдат арестувани незабавно. Защото на практика държавата е хваната на гюме да произвежда НЕЛЕГАЛНО И НЕЗАКОННО ГОЛИ АМПУЛИ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН, И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПРИТИСКА БЕЗОБРАЗНО ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЪРНЕ ТЕЗИ АМПУЛИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПНА СХЕМА!

Управлява ни мафия!

Afera.bg

Коментари 16 за
“ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ХОРАТА НА МОСКОВ ПРИТИСКАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ВЪРНЕ 1 МИЛИОН ИЗЗЕТИ НЕЗАКОННИ АМПУЛИ „ТЕТАДИФ“ ЗА ХОРАТА НА ЕРДОГАН! МОСКОВ Е ЗА ЗАТВОРА! НЕЗАБАВНО!”

 1. Куп безобразия и един екип в МЗ от край време:
  1.Ваксините
  2.Въвеждане на единно снабдяване с лекарства за всички държавни болници
  3.Пръстови отпечатъци безкрай
  4.Оплюване на лекарите с помощта на слугински медии( само те виждат мошеничествата и могат да противодействат)
  5.Безумно ниски заплати(7500 лв за година следване медицина х 5 години срещу 500 лв.начална заплата за лекар= емиграциа на всички новозавършили } води до средна възраст на лекари в България над 55 г-?)

 2. ОЩЕ КОЛКО БЕЗОБРАЗИЯ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ТОЗИ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР ЗА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ.ПОД НЕГОВО РЪКОВОДСТВО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е РАКОВО БОЛНО В НАПРЕДНАЛ НЕЛЕЧИМ СТАДИЙ. ТОЙ СТАНА ЧЕРЕН ПЕТЪР ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.

 3. На Тиквун и Пепи Готиното им предстои първо упражнение за новопостъпили при бай Ставри; Цункай мама по кура!!!

 4. За Москов трябва 1 4ерен ескадрон да го из4исти .Това ши стане скоро когато някои по4ернени баша и маика загубили отро4е от ваксините им кипне и не го застрелят

 5. Хакни им го на майка им в устата на тези тъпи селяци гербопедалите и костовчетата

 6. Само да припомня: „Мамка“ му беше министър на културата при Костооф, преди това беше директор на “ Института за паметници на културата“ при Л. Живкова и П. Матев, а нащо „Пепи“ първи седесар и десебар и „пострадал“ от тоталитарният режим……..А сега като е зинал да лапка…….дано се задави дано!!! То не бяха пръстови отпечатъци, то ваксини, и т. нт……Ама ние сме за бой, щото не излезем да ги смотаме тия крадци…….

 7. ПрокурВатурата прави-струва, но ЦОЦОР-Башията прави , каквото му заповяда Разбойкьо
  и ще спре… , или изкриви разследването, което НЕ МЕ СЕ ИСКА , но ТУК Е МАФИОТСКА Държава…!

 8. Боко индианеца и Пепи педала , алкохолната развалина ще ги гледаме във централния да се целуват , филма на американския режисьор Натъпчи им го в задника!

 9. Един съдия Фалкони ни трябва и кога ще ги стигнем румънците по задържане на висши политически фигури от политическата мафия. Далавери , кражби, измами не се наядаха и накрадаха !

 10. Разследването не е приключило, а иззетите веществени доказателства няма-как да бъдат върнати, защото прокуратурата не е издала постановление за прекратяване на производството!
  А, след като – ТАКОВА, към момента – НЯМА, ще рече, че никой не може да стои над Закона и го припознава по „свой образ и подобие“!

 11. ЕДНОТО МЕНГЕЛЕ СИ СПУКВА ЗАДНИКА ДА ГИ РАЗБОЛЯВА ХОРАТА,ДРУГОТО ТРУПА МИЛЯРДИИ ОТ ТОВА ИМ НЕЩАСТИЕ,КВО ШЕ ГИ ПРАВИТЕ ТИЯ ПАРИ БЕ УРОДИ

 12. Че аз така мога да правя и гранати! Върнете ми ги да ги продам и ме съдете, после.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>