Регистрация
Публикувано на 19.07.2017 / 12:37

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ НА ТЪМНО С ПРОМЕНИТЕ В АДМИНИСТРАТИВНОПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС! ВИЖТЕ КАКВО НИ ГОТВЯТ ГЕРБ И ПРИСЪДРУЖНИТЕ ИМ СЪДИИ И АДВОКАТИ!

апкГрандиозен скандал НА ТЪМНО с промените в законопроекта за изменение и допълнение на Административнопроцесуалния кодекс /АПК/!

Проектът за изменение и допълнение на Административнопроцесуалния кодекс /АПК/ тихо, тайничко и на тъмно предстои да взриви постфактум ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, които ще се събудят внезапно осенени от поредното САТРАПСТВО на ГЕРБ и присъдружните им слугуващи определени съдии и адвокати.

Проектът за изменение и допълнение на АПК е внесен на 1 юни 2017 година, БЕЗ ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ и е гласуван на първо четене в парламента на 22 юни т.г.

Проектът СКОРОСТНО, само за две седмици, е преминал през 5 комиси в Народното събрание!

Предложени са съществени промени в АПК. И сега вижте какво ни готвят ГЕРБ-аджиите плюс обслужващите ги „докладвали“ проекта за АПК – адвокат Иван Тодоров и съдия Боян Магдалинчев.

Първо обаче погледнете факсимилето, което АФЕРА публикува! В него ясно се чете, че в комисия към Върховния административен съд, проектът за изменение и допълнение на АПК е бил докладван от … адвокат Иван Тодоров и съдия Боян Магдалинчев.

Кой е Боян Магдалинчев?

Боян Магдалинчев е заместник – председател на Върховния административен съд и АХ, КАКВА „ИЗНЕНАДА“! – същият Боян Магдалинчев тези дни бе предложен от ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГЕРБ за член на ВСС от парламентарната квота.

Кой е адвокат Иван Тодоров?

Проф. Иван Тодоров е адвокат с мощна адвокатска фирма, която се занимава с административни дела. Свързан е със „Сиела“. Името му нашумя покрай публикации за изпращани СМС-и на Лозан Панов, които той отрече. Впрочем, с тези промени в АПК кантората на Иван Тодоров става пълен монополист. Не трябва да се забравя, че именно ВАС беше съдът, който отсъди, че изборите трябва да се провеждат с електронно гласуване. Единственият, който има техника за такова гласуване, е Иван Тодоров. Т.е. – ВАС „разпореди“ Иван Тодоров да провежда избори. Добре, че служебният кабинет се усети колко е нагло това. И сега, като не мина едното, ВАС „разпорежда“ – ако имаш спорове, да наемеш кантората на Иван Тодоров.

И така, ето какви СКАНДАЛНИ ПРОМЕНИ готвят за българското население „корифеите“ на гербаджийската мисъл, дето ни проглушиха лицемерно ушите с бляботене за „съдебни реформи“:

Първо – скандално!: Готви се съществен скок на таксите. ЗА КАСАЦИОННА ЖАЛБА ОБЖАЛВАНЕТО Е С УВЕЛИЧЕНА 18 ПЪТИ ТАКСА /!/ ЗА ГРАЖДАНИ, А ЗА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА – ТАКСАТА СЕ УВЕЛИЧАВА 9 ПЪТИ!

Второ – скандално!: Въвежда се и изискване касационната жалба да се приподпише и от адвокат, което  означава НОВА ФИНАНСОВА ТЕЖЕСТ за подалия жалбата.

Трето – топ – скандално!: КАСАЦИОННИТЕ ДЕЛА ЩЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ САМО В ЗАКРИТО ЗАСЕДАНИЕ, Т.Е. НА ТЪМНО!

Брилянтни източници на АФЕРА, коментираха, че и в самия Върховен Административен съд са били изумени от машината, която пише и прокарва закони, които са против правата на гражданите и които са очевадна храна за корупцията в съда.

На практика законопроектът за промени в АПК се прави абсолютно скрито и на тъмно и от прокуратурата, която научава за тези промени, когато вече са минали на първо четене, което е тотален нонсенс, защото излиза, че във ВАС изобщо нямат нужда даже и от прокурор по което и да е дело. СЯДА СЪДИЯТА НА ТЪМНО, ЧЕТЕ ДЕЛОТО И … РЕШАВА. А обикновения човечец СЛЕД УБИЙСТВЕНО ЗАВИШЕНИТЕ ТАКСИ,  на всичкото отгоре НЯМА ПАРИ  И ДА ОБЖАЛВА.

Всъщност на сайта на Народното събрание за първи път се публикува хронологията на сатрапството на съдебната система! Нагло и цинично, докато пред телевизиите говорят захаросано за „съдебна реформа“.

И като доказателство за работата НА ТЪМНО ПО ТАЗИ ПОРЪЧКА – Народното събрание е предвидило второто четене на въпросния законопроект за изменение на АПК да бъде гласуван в последния ден, преди депутатите да излязат в лятната си ваканция.

И не на последно място: не забравяйте, че тези промени в АПК са внесени от ГЕРБ и присъдружните им адвокати и съдии, и още: Кодексът е по-висш акт от законите, което е особено важно, но се сбутва на бързо и на тъмно, за да обслужи … сещате се КОИ!

И за да разцъфти корупцията с още по-мощна сила!

Очертава се правосъдие за „умни и красиви“, и … богати. Това е правосъдие за жълтите павета, не за хората. Ако ти съдиш общината, ще си плащаш с 18 пъти повече, ако обжалваш решение на държавен орган, няма да има прокуратура, само съдиите ще решават на тъмно, и когато решат по „съвест“, ще ги предложат за членове на ВСС.

Afera.bg

Коментари 10 за
“ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ НА ТЪМНО С ПРОМЕНИТЕ В АДМИНИСТРАТИВНОПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС! ВИЖТЕ КАКВО НИ ГОТВЯТ ГЕРБ И ПРИСЪДРУЖНИТЕ ИМ СЪДИИ И АДВОКАТИ!”

 1. За България има само един спасителен път от комунизма и комунягите ,които върлуват у нас повече от 73 год.Това е повторение опита на Германия след ВСВ за ТОТАЛНА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА ОБШЕСТВОТО.За България това означава ТОТАЛНА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО и изгонване от всички видове власти на повече от 1,5 милиона комунистически и ДС разбойници по род,произход,далавери,обвързаности със забрана да участвуват в избори за срок от 40 год.НЕЗАБАВНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ,ЕКСПРОПРИАЦИЯ И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИКО,което са загррабили тези полухора -ЕВРОСТАТ посочва повече от 100 милиарда долара.Затова сме бедни и последни по всичко.Има и приет ЗАКОН за обявяване на комунистическия режим и БКП за престъпни.Иска се само политическа воля и КУРАЖ.Всичко друго е АЛА-БАЛА ,както до сега.

 2. Naznachenijat ot,,mafijata,, upravitel na BG,psevdomurata B.B,,,upravljava,,stranata kato firma,,,sobstvena,,firma…i zashtoto e plitkoumen,,,dokato tja leti kato tir bez spirachki,,izmakva vsichcki blagini s pomoshtta na dargavnata/gerb/administra ot malki i golemi,,kalinki,,..no veche mnogo bogati..

 3. …и тангенциално РязкоУскорително, Афера.бг/г-це Томова ! :
  отчитайки Факта, че И-вие/Вие Сте субект на Целеви Инсинуации/Саботажи от ‘наште’интернетчики (тук – т.нар.’Елка Танева’ виа ФБ)
  - бихте ли упътили Как да Вспомогнем та да Унищожим тези Свинства ?

 4. Потвърждавам.
  …и моетоЛично Твърдо убеждение е че ‘наште’ Внимателно четат ТоталноПубличните дискусии в Мрежата между Нас-Всички …. И ! – АбсолютноВсички Наши Решения са въвеждани, НО ! – ТоталноНаопаки&Изкилифенчени !
  - заговорихме ЗА непартийност – и Флюп ! , о.з. Радев бе опрезедентен виа ‘комитет’ !
  - заговорихме ЗА Работни Групи – и Флюп-Флюп-Флюп ! , къдеЩоВиди Човек ‘работни’ ‘групи’ от Доказани от ‘наште’ !
  - заговорихме ЗА Експерти – и Фрааас !, ‘експерт’ до ‘експерта’ !
  ….а Правосъдието – отдавна Е ‘Правосъдие’ (та чак до ‘нашта’ секция в ЕСПЧ/Страсбург) и Е наМушката-Ни ! ….ей го в на че И това Е ‘оправени’ от ‘наште’ !

  ––-
  …с Терористи НЕ се преговаря, Хора !
  –> Двустъпковата !!!, ОТ и ЗА Нас-Всички.

 5. Това е позиция, госпожо Томова! Адмирации за Вас винаги, когато сте стилна и по сериозни въпроси! Е, доста често съм Ви и дразнел с критиките си, нали?…

  Да кажа и още нещо – за песента на Саймън и Гарфънкъл, която днес е в „Стоп кадър“ – велика е! Макар че не съм сигурен дали я помните от онези времена и дали изобщо сте била родена тогава, а и това не е най-важното.
  Друга ми е думата – Вие сте пуснали нещо, от което боли, защото ние не сме днес такива, защото колко души днес ще разберат посланията на текста и ще застанат на такава позиция докрай, ще се стремят към висините на кондора, вместо да си стоят здраво на вкопаните в земята крака?!…Помня, че тази песен я слушахме по „забранените“ станции наред с парчетата на Бийтълс и Ролингстоунс, че мечтаехме „да бъде“, да сме „горе“…
  Днес просто ми е тъжно за несбъдналите се мечти, а най-много, че днес никой няма такива!

  Бъдете здрава!

  1. О’Санна, Исая !
   …пък може Би бихме могли през GodBlessYouMssRobinson – Да стигнем И до Monkey! (Monkey, Monkey…на Питър Симон) …и/или (ТокуЩо го открих) – Пътят (ВаскоКръпката и ПББ)

   1. „Дървосекачът“, това име не Ви подхожда, да не говоря за изразните Ви средства и граматическата ви „култура“. По този повод – да не сте Вие и „Картър“ или и „Борислав Касабов“?… „Питам, понеже все същите тъпотии чета“ под тези имена – нали така се изразявате във вашите среди…
    Иначе – нищо лично, опитвате се да бъдете оригинален, но сте доста повърхностен за това, нищо че цитирате големи хитовеот онези времена. Това явно сте прочели при „чичко“ Google, нали?

    Е, приятна вечер, че тока вече се поздравяваме с „Добро утро!“

    1. А сега, ако ми поправите „граматическите грешки“, оттеглям си критиките към Вас!

 6. AБе АФЕРА страна управлявана от Мутрофашистко правителство с министри членове на БКП какви права на БЪлгарите …Права имат мутрите и циганите които са избиратели на мутро комуниста от Банкя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>