Публикувано на 02.11.2008 / 21:43

Гоце си учреди ново ДПС

Учредяването мина тържествено в НДК в присъствието на тъпанари, а идеологът Гоце се скри предвидливо в Смолян, за да не бие на очи с присъствието си.
Христо Ковачки, основателят на ЛИДЕР, е известен спонсор на ДПС и кредитен милионер. Наскоро списание „Впрост“ го обяви за 98-и по богатство в Европа.
Със създаването на коалицията „Движение напред“ виждаме на практика как олигарсите се опитват да вкарат свои партии във властта, коментира Волен Сидеров. Чрез Ковачки Гоце разчита да вкара в следващия парламент брокерска групичка, чрез която да се размътва още повече водата, каза лидерът на АТАКА още преди учредяването на формацията. „Движение напред“ ще бъде не балансьор, а партия от типа на НДСВ, която се предлага на тези, които са на власт, прогнозира лидерът на АТАКА.
Според Красимир Каракачанов трите партии са доказали, че могат да работят на местно ниво заедно. Като пример той посочи изборите в Сандански, Казанлък и Петрич, където имаше масово купуване на гласове. Председателят на ЗНС, Стефан Личев, заяви, че движението имало амбиция да бъде поне трета политическа сила на парламентарните избори. По този начин Личев потвърди прогнозите, че „Движение напред“ се явява алтернатива на ДПС, с мераци за участие във властта.

В. “Атака”

Коментари 0 за
“Гоце си учреди ново ДПС”

 1. `Що ДПС бре `ора?
  Туй „Напред“ ми мяза повече на няк`ъф мутант подобен на ГЪРБ или на НДСВ …

  Еййй, аман от крадци и изедници!
  Тоя Ковачки не се ли наяде достатъчно, че сега и премиер драпа да става!

 2. е за лапнишарани.
  Коалиция между три самостоятелни партии не се учредява, а се подписва споразумение между три самостоятелни лица за съвместни действия. Учредява се нов правен субект, нещо ново в правния мир със съответните права и задължения,,органи на управление и представителство. Горната коалиция ще добие някаква законна представителност едва след регистрацията си, като такава в ЦИК за участие в изборите.

 3. стъпка напред – една назад , съпроводени с въртеливи движения на таза 🙂 така трябва да се кръсти новата коалиция !
  Да се избира в момента между разни политици, партии , фармации,коалиции e все едно един мъж да отиде в публичен дом да си избира съпруга!!

 4. Някой извика: „Там са паритеее….“и люде хукнаха в „Движение“напред“… с нов „лидер“…Що за народ сме…….?

 5. Уважаеми Господа,
  Уважаеми Дами,

  Така ще е!
  Вие си криете имената!
  РБългария е Демократична Държава!
  Уравниловката свърши!
  Работиш, решаваш кръстословици,
  научни открития, заглеждаш се по блондинки… и накрая на месеца…
  получаваш една и съща заплата!
  Строим общество,
  където всеки получава
  и ще получава в зависимост от вложения труд!
  Всеки може да стане милионер,
  както в САЩ!
  Нали към Братята Американци се стремим!
  Или забравихте?
  Ще има богати,
  много богати!
  Дай Боже!
  Повече работни места и т.н.
  А кой ще защитава интересите им в Парламента?
  МАНЕКЕНКИТЕ ЛИ ?

 6. ТЕ МАЛКИТЕ ЦИОНИСТИ- ОЛИГАРСИТЕ, СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА КОЯТО МОЖЕ ДА ИМА В ПОЛИТИКАТА СЛЕД, ЕТНИКО-ОЛИГАРХИЧНИТЕ ЦИОНИСТИ ,ОТ ТИПЪТ НА ДПС! ТАКА, ЧЕ НИКОЙ ДА НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВА И НА ТЕЗИ ДОКАЗАНО КРАДЛИВИ ПОСЕРКОВЦИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *