Регистрация
Публикувано на 06.01.2019 / 17:33

ГОСПОДИН ШЕФ НА АПИ, ЗА МВР „ПОДВИЗИТЕ“ СИ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕСЦЕНТЪРА НА АПИ! И ПО-ПОЛЕКА С „ОПРОВЕРГАВАНЕТО“, ЧЕ СТЕ ЦЕЛИЯ В БЛАТОТО!

ГЛОСОВ АПИВчера АФЕРА публикува:

БОНЕВ КЪМ ШЕФА НА АПИ: УВОЛНИХМЕ ТЕ ОТ МВР, ЗАЩОТО ДОКАРА ФИРМА ПРОИНВЕКС ДО ФАЛИТ!

Днес, неделя, на Богоявление в сайта АФЕРА се получи писъмце, подписано от „Пресцентър АПИ“, което публикуваме дословно:

Инж. Глосов не е уволняван от Богомил Бонев през 1998 г.

Инж. Светослав Глосов не е уволняван от Богомил Бонев, в качеството му на министър на вътрешните работи. Уточнението е по повод разпространени в социалните мрежи  и в някои медии категорично невярни твърдения от г-н Бонев.

Фактите са следните:

От края на 1996 г. до март 1998 г. инж. Глосов е управител на строителна фирма „Проинвекс“ към Министерството на вътрешните работи. В края на 1996 г. инж. Глосов поема дружеството  със спряно електричество, заради неплатени сметки, и с неизплащани с месеци заплати към работниците. Поради това по строителните обекти е имало само пазачи, без строителни работници. Дружеството е стабилизирано и за всички задължения на МВР към „Проинвекс“ са изпращани рапорти до Богомил Бонев, за които не е имало отговори или указания от министъра.

През март 1998 г. инж. Глосов напуска дружеството по собствено желание и това може да се докаже с документи.

ПРЕСЦЕНТЪР АПИ“

….

Господин Шеф на АПИ, самият факт, че сте натоварили държавния пресцентър на АПИ да изпраща писма, свързани с Вашето минало в битността Ви на НЕ шеф на АПИ, говори красноречиво за някои ментални особености на егото.

Да оставим обаче това настрана.

АФЕРА е длъжна да отбележи, че след направена от нас проверка се установи, че МВР НЕ Е ИМАЛО НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ФИРМАТА „ПРОИНВЕКС“, както пишат вашите подчинени от „Пресцентър АПИ“.

Фирмата „Проинвекс“, която Вие сте ръководили е ИМАЛА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР, КОИТО БЯХА ДАЛИ ПАРИ, НО НЕ БЯХА ВЗЕЛИ ЖИЛИЩА!!!

Във връзка с „брилянтната“ Ви работа като шеф на фирмата, тогавашният вътрешен министър Богомил Бонев неслучайно назначава опитен оперативен работник за шеф на МВР Тил – за да разследва злоупотребите по ВАШЕ ВРЕМЕ.

Да, Вие напускате по „собствено желание“, но „принудата“ да се напусне МВР много често става под формата на „пенсиониране“ и по… „собствено желание“.

Впрочем, господин сегашен шеф на АПИ, по онова време във фирмата „Проинвекс“ сте назначен от „червените“, а от Вашата „блестяща“ дейност много служители на МВР бяха тотално излъгани, дали си парите иначе за жилища, които не получиха, и то не заради нещо друго, а заради кражби по същото това време!

По същото това ВАШЕ ВРЕМЕ във фирмата „Проинвекс“, заради тези злоупотреби, има дори комитет на излъганите служители на МВР с жилища, които се жалват на вътрешния министър Богомил Бонев, а Вашите рапорти до Бонев са в стила „дайте ми пари“.

Какво да Ви отговори министъра на МВР на тези абсурдни вопли, освен да назначи оперативен работник за да разследва далаверите, след което Вие … доброволно напускате?!

Следващият път, когато искате да „опровергаете“ МВР „подвизите“ си, не натоварвайте АПИ с тази функция, а си го напишете сам.

Защото видяхме каква я свършихте и в АПИ!

Afera.bg

Коментари 15 за
“ГОСПОДИН ШЕФ НА АПИ, ЗА МВР „ПОДВИЗИТЕ“ СИ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕСЦЕНТЪРА НА АПИ! И ПО-ПОЛЕКА С „ОПРОВЕРГАВАНЕТО“, ЧЕ СТЕ ЦЕЛИЯ В БЛАТОТО!”

 1. Хем насран, хем голям-е казал народа. Мълчи се бе Глосов, трайкай си. Подхване ли те Афера или Диков ще ти стане тясно и току виж Борисов те наритал.

 2. този наистина е безподобна лъжлива особа.но боко все такива си ги намира и ги набутва във властта,за да ни тровят живота.важно да е наш,нищо,че е дори е некадърник и подъл себелюбец.НАРОДЕ????

 3. ТОЗ НАГЛЕЦ ГОРСОВ ПЪРВИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН . И ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА С КАКВИ ПАРИ Е КУПЕНО БЕНТЛИТО

 4. Че те некадърните си пресцентрове точно затова ги ползват, само той да беше! Ами вижте на Герб, на Минсъвет, на Меверето, на прокуратурата, на квото се сетите. Обаче пък тези момци и девойки, явно от младежкия Герб, само задълбочават гафовете и умножават ла.ната.

 5. През демокрацията умните и образовани стават предприемачи а тъпите и неграмотни стават политици и държавни служители.
  ФАКТ!

 6. Много честна физиономия има Гласов, като на мургав телефонен измамник, по-точно като на един бивш управник – драгалевски циганин.

 7. Не неграмотни а много грамотни хора заслужили майстори на спорта по КРАДЕНЕ!!!!!!!
  Така е в МВР, МО, Транспорта и други министерства, комисии, комисиики, агенции,агенциики, НОЙ, Здравна каса и други структури от държавната администрация.

 8. Проблемите на България са в резултат на това, че на всички нива на управление, като се започне от министър-председателят и надолу са поставени неграмотни, полуграмотни, некадърни персони водени от една единствена цел лично и на обкръжението им забогатяване за сметка на мизерното съществуване на народът им. Народе събуди се и тези изроди от властта изгони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>