Публикувано на 12.01.2020 / 11:42

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЯ ЛИ Е НА САЩ?! И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОИМЕННО, МОЛЯ!

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЯ ЛИ Е НА САЩ?! И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОИМЕННО, МОЛЯ!Помощник държавният секретар на САЩ Дейвид Хейл:
„….Тук, в Америка, сме оптимисти за развитието на България в това отношение и продължаваме да работим с вас за укрепване на демокрацията, на върховенството на закона и на противодействието на корупцията.
Наскоро се договорихме да проведем диалог за реформа в конституцията и отчетност на съдебната власт.“

Господин Президент Радев, вместо да блябосвате тъпотии на консултативен съвет по националната сигурност как трябвало световните процеси да бъдат преодоляни „с мир и дипломация“, свикайте консултативен съвет по националната сигурност и изискайте ПОИМЕННО ИМЕНАТА НА ТИЯ, ДЕТО СЕ ДОГОВОРЯТ С … АМЕРИКАНЦИТЕ /?!??!/ ЗА ПРОМЯНА НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!

Поименно, моля, предателите!

И ако обичате, моля, заявете категорично и конкретно България колония ли е на САЩ!

Afera.bg

Коментари 35 за
“ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, БЪЛГАРИЯ КОЛОНИЯ ЛИ Е НА САЩ?! И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОИМЕННО, МОЛЯ!”

 1. Хора , опомнете се!
  И Нинова , и президентът са сложени от същите хора , които сложиха Борисов на власт!
  Това е един вид подготовка в един момент , когато съвсем много ни писне от мутрата да дойдат тези , които са малко по-умерени от него , но ще правят същото , каквото им кажат и ограбването на народ и страна ще продължи , но под по-благовидна маска!
  Така , че са ми странни тези , които хранят някакви надежди за президент и Нинова!
  Единственно народа трябва да реши кой да го управлява , но по начина по който се правят избори в България не му се дава възможност да избира сам!
  И страната ни трябва да тръгне по пътя на тясно сътрудничество с православните и близки нам по дух и всичко останало , страни , а не с католическа, фалшива , джендърска Европа и същите САЩ!
  Всичко останало е ала-бала!

  1. Не се заблуждавай, Русията отдавна не е същата, православието е за камуфлаж. Там капитализмът е по-див от американския в началото на века! Рашунгите също отдавна са в Африка и пробутват стари бракми на тарамбуките срещу платина и диаманти. За разлика от сашките и рашките, китайците не вдигат много шум – действат усул-усул.

   Абе, вие не разбрахте ли, НИКОЙ НЕ НИ ИСКА КАТО ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА!
   Ние, само НИЕ сме си собствения Спасител, бе хора!

  2. Президента си го харесвам,но докато Нинова е шеф на БСП,просто не мога да гласувам за БСП.
   Предпочитам патриотите.

  3. Абсолютно си прав,аз мисля същото,затова докато Нинова е шеф на БСП не мога да гласувам за БСП,въпреки,че са ми симпатични,просто ще се смени един феодал с друг феодал,но системата си остава същата.

 2. Лошо. И няма надежда за тая окаяна и пълна с предатели страна.

 3. Другарю президент, България Е ЛИ член на НАТО? Е. И като Е съюзник КВ’О правят на територията ни кърлежи, заразени с Лаймска болест?!? Предвид, че борелия бургдорфери е разработка на лабораторията на Пентагона в Плъм Айлънд от германския биолог Уилям/Вилхелм Бургдорфер, ще компенсират ли съюзниците 5ента гонци материалните и психически щети, които претърпях от Лайма?

  1. Ако имаш нещо такова,просто спри да се занимаваш с политически коментари,ако не спреш ,ще се разболееш повече.
   Върши нещо различно и спри да коментираш политически теми.Казвам ти го добронамерено и с пожелание да си здрав,това е единствения начин да спреш да боледуваш,приятелю.Не ти го казвам случайно ей така,просто знам,че е така.

   1. иМАХ нещо такова, 2016. Борелия бургдорфери е модифицирана комбинация на генуса спирохета. Аз не мога да се заразя със сифилис или проказа, такъв ми е генотипа. Ей за ТВА, Лайма си го излекувап за една седмица. Последва втори, този път без “биволското око“ – и него го опрасках. След това , 2017, последваха, в буквалния смисъл, 4 светкавици, ама много яки, които се изтресоха около къщата ми, в ел.стълбовете. Четвъртата ми накъса цялата ел. инсталация – копах в стените като закъсал за жица циганин. 2018 изкарах кандида аурис – имитира рак на червата, без малко да получа перитонит + свиреп енцефалит. Опраскахме и кандидата. 2019 – атипична превмония..
    Мъ АЙ СИКТИР! Не на нази тези !

 4. 🙂 …..група учени за 20 годишни изследвания са стигнали до извода, че „Американската Демокрацията“ е болест:

  Американска Демокрация (или СПИН – Синдром на Придобитата Имитация на Независимост). Вирусно, силно заразно инфекциозно-респираторно заболяване, пренасящо се от американски морски пехотинци, предаващо се по въздушно-десантен път. Практиката показва, че особено уязвими към инфекции са страни с лоша екология (излишъци на пясък, нефт, газ и липса на патриотизъм). Вход на инфекцията в този случай са най-големите платформи за петрол в региона. Съвременните учени различават няколко вида на причинителя на това заболяване. Най-тежката форма е Американската Демокрация (Бушизъм). Предполага се, че първият човек, заразен с демокрацията, е протестантския проповедник Джими Картър. Неговия случай протича безсимптомно и с подобряване във фазата на инкубационния период, което помага да се избегне смъртта. Въпреки това, през 1980 год. с „Американска Демокрация“ се заразява Роналд Рейгън, лош президент и още по-лош актьор. В резултат на това цели държави били обхванати от епидемия на „Американската Демокрация“. До неотдавна основният преносител на „Американската Демокрация“ е бил Джордж Буш, който причини световна пандемия от такава. Например, само в Ирак, смъртността в резултат на тази пандемия е 99,9%. По последни данни Джордж Буш е имал тесен контакт Барак Обама, което навежда учените над мисълта, че и той също е заразен.

  Симптоми на Заболяването (не се отнася за преносителите): Признаци, че в страната бушува епидемия на „Американска Демокрация“ в остра форма (може да има само някои симптоми, а може и всички наведнъж):

  – Нефт, газ и др. ресурси започват да изчезват в неизвестно направление.

  – Масово започва да се предвижва идеята за добив на шистов газ, в следствие на което екологията става още по-лоша и се налага внос на продукти, разбира се за долари.

  – Унищожаване на фонда за семена и запасите от зърнени, бобови и т.н. култури.

  – Унищожаване на всички производства в страната и засилване на вноса на всякакви лайна.

  – Масово започва да се предвижва идеята за отглеждане на ГМО, зърната за посев които обезателно се купуват за долари.

  – Увеличаваща се корупция.

  – Масовата концентрация на KFC и McDonalds по ъглите, площади, алеи, търговски центрове и по принцип навсякъде.

  – Голямо количество патрулни коли с ченгета дъвчещи понички и кафе.

  – Множество постове с американски войници.

  – Програми по телевизията, в които президента на страната се здрависва с Барак Обама и го нарича брат, колега, или просто добър човек.

  – Висящи навсякъде флагове на САЩ.

  – Билбордове с американска търговска реклама по средата на пустинята.

  – Спонтанно преименуване на улици в булевард с името на някой американски президент.

  – Продаващи се на всеки щанд Талмуд, порнографски списания, и книги с инструкции и правила „Как да направим евреите по-щастливи“.

  – Кръжящи в небето, американски „Апачи“.

  – Тайно намигващи си брадати мъже, носещи колани с боеприпаси и взривни вещества.

  – На всяка крачка хора, които говорят на английски лошо, но на собствения си език още по-лошо.

  Конкретно за отделния човек симптомите са следните:

  – Прогресивна загуба на тегло, изтощение, перманентен глад, замътняване на съзнанието, което прехожда в зомбиране, импотенция, дезориентация, параноидален страх, депресия, повръщане (стомашен сок само, заради липсата на храна) и др.

  Учените отбелязват и почти магическите симптоми при заразените с „Американска Демокрация“:
  Внезапно стопяване на спестените финанси, загубата на работа, пълно отсъствие на средства за съществуване, масови обръщения на хората в банките за кредит, внезапно възникващо в човека желание да продаде част от органите си, внезапно възникване на желанието да станеш проститутка (проститут). Голяма част от заразените започват да продават децата си на педофили или просто в добри ръце, забелязва се отсъствието на желание за живот в следствие на което заразените завършват своя жизнен път със самоубийство.

  Учени в резултат на изложените факти са стигнали до извода, че основните преносители са президентите на САЩ, Израел, Великобритания и техните пионки в Европа, Африка и Азия, които доброволно подлагат на заражение своите граждани. Имайки предвид сериозността на даденото заболяване, съвременната медицина предлага и съвременно лечение.

  Лечение:

  Симптоматическо, Радикално и Имунизация.

  Учените утвърждават, че в условията на нашата страна, където заболяването е придобило пандемичен характер е възможно само симптоматическо лечение, с помоща на революционния препарат „Бензиплам“. Болният се полива с „Бензиплам“, драсва кибритена клечка до появата на пламък, после което заболяването напълно изчезва, както впрочем и самия болен. Между другото, руски учени казват, че дадения метод лечение рано или късно развива имунитет в хората (както в 1991 г. в Москва) и те избягват всякакви контакти със заразените с вируса на „Американска Демокрация“, и съответно не заболяват.

  Засега, съвременната медицина знае само две държави които използват Имунизация – Русия и Китай. Същите тези държави имат и препарати за радикално лечение на вируса на „Американската Демокрация“, най-известните от които са Топол-М, Булава, Синева, Сатана и др. препарати в които активни вещества се явяват Уран, Плутоний, Цезий и др. вещества с период на полуразпада хиляди години. Както се казва: Търсете в аптеките…..

  Заключение: „Американската Демокрация“ е опасно заболяване от което умират милиони хора и единствения начин да се защитим е, да не го допускаме на територията на страната и да не позволяваме да ни управляват продажни политици които за пари са съгласни да пожертват собствения си Народ и страна. А също, все още не е късно да се обърнем за помощ към страните които имат опит в лечението на вируса на „Американска Демокрация“.

  Бъдете здрави ! С уважение: чичо Кольо и колегите от БАН…..

  1. с „Американска Демокрация“ се заразява Роналд Рейгън, лош президент и още по-лош актьор. В резултат на това цели държави били обхванати от епидемия на „Американската Демокрация“.
   Най-яко с американска демокрация се заразиха китайците. За това Австралия и половин Африка са техни…

 5. На Русия е пробутана такава институция и до ден днешен не могат да я премахнат или подобрят в полза на населението,те нямат НИКАКВИ права,тази конституция ги задушава.
  Вчера гледах,че съдебната,силовота и др. власт ще попадне в чужди ръце и оставаме също БЕЗ НИКАКВИ ПРАВА В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!
  Къде остава и националната ни сигурност и защита на българските граждани?!Къде? Ще се превърнем в абсолютни роби.
  Вижте този документален филм за правата на гражданите в щатите – https://www.youtube.com/watch?v=wW6Kv8USvWg
  В това ли ще се превърнем?В един голям затвор и с насилие срещу гражданите,които протестират,защото искат по-добър и по-свободен живот!

 6. Българският народ НЕ Е сторил никому – нищо лошо, за да ни се случва това – което се случва!

  Не обичат ли, българския народ?!

  1. Ние разпнахме на кръста Тодо Живков, който беше направил България китна градина!

   Господ винаги дава възможност да оцениш грешките си, а ние сме грешни!

   1. 45г. болшевишки социализъм и социалистически интернационализъм, отхвърлянето на Бог , налагане на чужди нам богове ни докараха да приемем с открити сърца и безмозъчно новите евроатлантическиценности. Докато не се върнем към нашите си ценности, към Бог и християнския морал ,няма оправия и кой от къде се завърне ще прави с нас каквотоси поиска.

 7. Колония сме на САЩ , а плащат западноевропейците , които също в голяма степен са колонизирани от САЩ , но от по- висок клас. Ние сме на нивото на африканска държава.
  Скоро няма и да ни има. Българите – бежанци вече 30 години търсят прехраната си по цял свят, тук сме останали едни пенсионери, болни, инвалиди , цигани, мафиоти и престъпници от всякакъв вид. Степента на изпростряване е огромна! По глупост сме класирани на 5-о място в света, от речника ни изчезнаха думи като благородство , чест, принципи, добронамереност , а също така физика, химия , астрономия и т.н .
  Тъжно но истина…

 8. Румен Радев се задоволи с поддържаща роля на статуквото, той е мъжката Корнелия Нинова.

  Мандатът му почти мина, а не е направил абсолютно нищо. Не е спрял нито едно назначение, не е стартирал нито една законодателна промяна, дори сносно вето не е наложил.

  Всичко му е мижи да те лажем, с генералска стойка, маршова стъпка и мотивационни лафове пред стря.

  Как очаквате нещо от него, след като се съветва с Герджиков и Паси???

  1. Така е.
   Всички виждаме, че изглежда много флегматичен, като замаян.
   Освен, ако не си е такъв по природа.

 9. е той все пак си е техен възпитаник, даже е колония в най-чист вид.

 10. През последните 30 години най-страшното и отвратително посегателство е срещу българското образование, 35 на сто от младежите на 16 години, според статистиките, не могат да четат и да осмислят прочетеното, за писането не ми се мисли. Моето поколение от 60-те четеше на 5-годишна възраст, даже понякога не влизахме в час – в първи и втори клас, защото ни беше скучно, и учителите не ни се сърдеха. До 18 години да не изброявам какво бяхме прочели, дори момчетата, които по-нататък в живота станаха занаятчии, всички са грамотни, печени и с акъла си.

  В МОМЕНТА НАСЕЛЕНИЕТО ГЛЕДА САМО В ТЕЛЕФОНА! Жалка картинка… Образованието и интелигентните учители – там е проблемът. И ЛИДЕРЪТ….на тази нещастна родина, няма ли да се роди най-после, няма ли да ни даде личен пример!

 11. Предателите - Започнете от Румен Радев моля каза:

  Нещо друго да сте чули от него напоследък, освен, че Конституцията на България трябва да се промени?

 12. Що вие не знаете ли, че сме колония ?!? Че за 30 г. не го ли разбрахте, че чакате някой да ви го каже ?

 13. Права сте г-жо Томова.И както винаги точна.И пак както винаги – тази новина не подлежи на коментар от останалите медии.
  Хайде да се опитаме да си представим,какво би се случило,ако същите слова бяха изречени от човек на Путин?
  Тямам толкова богата фантазия.

 14. Бачо ви Кольо би питал – Докога България ще е нечия колония ,защото комай тая работа не е от вчера .
  И някой да ми отговори –
  Как стана така ,че навремето предателите ги разстрелваха ,а сега богатеят,дебелеят и тормозят собствения си народ.
  Ако сравним една държава с организъм ,то нашия е пълен с червеи,тения и разни други паразити.
  Организма ни агонизира ,а се лекува с ракия и празни приказки …
  Такива мити работи г-н Президент .

 15. Радев НИЩО няма да посочи поради простия факт че и ТОЙ е в кюпа с договорили те се със САЩ да служат на американските колониални интереси
  РАДЕВ е школаван във САЩ ВВС колеж „МАКСУЕЛ“ щата Алабама да ръководи логистика за евентуален НАТО(САЩ) военно въздушен удар с натовски (САЩ/Израел) самолети от БГ летища Гр. ИГНАТИЕВО, КРУМОВО, БЕЗМЕР по граждански и военни цели в ИРАН

 16. Най-вероятно се предвижда промяна в:
  Чл.1.(1) България е република с парламентарно управление.
  (2) Цялата държавна власт произтича от народа.Тя се осъществява от него
  непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
  (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна
  институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
  Чл.2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се
  допускат автономни териториални образувания.
  (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
  или в:
  Чл.5.(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да ѝ противоречат.
  или в:
  Чл. 10 (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна.
  или в:
  Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.
  (2) Държавата осъществява суверенни права върху континенталния шелф и в
  изключителната икономическа зона за проучване, разработване, използване, опазване и стопанисване на биологичните, минералните и енергийните ресурси на тези морски
  пространства.

 17. Най-вероятно се предвижда промяна в:
  Чл.1.(1) Българияерепубликаспарламентарноуправление.
  (2) Цялата държавна власт произтича от народа.Тя се осъществява от него
  непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
  (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна
  институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
  Чл.2. (1) Република България е единна държава с местносамоуправление. В нея не се
  допускат автономни териториални образувания.
  (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.

  или в:

  Чл.5.(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да ѝ противоречат.

  или в:

  Чл. 10 (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна.

  или във:

  Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища,
  както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.
  (2) Държавата осъществява суверенни права върху континенталния шелф и в
  изключителната икономическа зона за проучване, разработване, използване, опазване и стопанисване на биологичните, минералните и енергийните ресурси на тези морски
  пространства

 18. Последната надежда на българите остана Румен Радев – единственият политик в България, в чиято биография няма нито едно черно или бяло петно (дали това важи за Борисов?). Ако в следващите месеци не бъде разкъсана мъртвата хватка на мутро-олигархията и не бъде прогонен от държавната администрация гербаджийския башибозук, България е свършена.

  1. По-скоро политически дебилизъм!
   Задунайска губерния не станахме, но задокеанска колония – определено!
   Явно ти е къса паметта кой започна първи да говори за промени в конституцията?
   Кой кой е ще стане ясно скоро!
   Наивно е да се очаква, че кой да е бг политик ще си признае, че работи против интересите на собствения си народ!

  2. Щом туземците могат да припознаят един фатмак и комунист като „Последната надежда на българите“ – То това е потресаващо! И вече няма и теоретична надежда за това просто племе…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *