Публикувано на 20.09.2020 / 17:04

ГОРАН БЛАГОЕВ Е ИЛЮСТРАЦИЯ НА СИМБИОЗАТА „БОКО – ЦВЕТАНОВ“. ЕТО ЗАЩО!

ГОРАН БЛАГОЕВ Е ИЛЮСТРАЦИЯ НА СИМБИОЗАТА „БОКО – ЦВЕТАНОВ“. ЕТО ЗАЩО!

„Tова, което имаме като това“

– Цв. Цветанов, републиканец

Eмил Попов

Тв водещият от БНТ на предаванията  „Вяра и общество“ и „История.бг“ Горан Благоев цъфна като „знаково лице“ на партията на Особената форма на главата, иначе известен като Цветан Цветанов.

Когато ви пиша, че „раздялата“ между Боко Тиквата и Цветан Цветанов е пунта – мара, се смеете.

Всъщност, Горан Благоев е илюстрация на тази „Симбиоза“.

Нали си спомняте що пищене беше, че свалили предаването на Горан Благоев от БНТ наскоро? Нали веднага хукнаха да го превъзнасят като „герой – жертва“ на посегателството срещу свободата на словото?

Помните ли как „отровното трио“ го въздигна на протестърската трибуна да държи опозиционна реч и така го легитимираха като бир парче „революционер“ срещу Хунтата на Боко?

Впрочем, Горан Благоев продължава тесните контакти с „отровното трио“, а там има и вчасови, че е сол ташак на Цветанов, но дето се вика „американската линия“ е над всичко. И заради нея ни пробутват всякакви кретени на трибуната на площада.

И сега – внимавайте!

Сещате ли се БНТ да е свалил някого от екран и после набързо да го е върнал на екран?!

Как си представяте Емил Кошлуков да свали предаването на Горан Благоев и после да го върне в ефира, че и да преглътне, че Горан Благоев се вихри и на площада на протеста?

Защо ли това не случи с предаването на Валя Ахчиева, а? Отговорете си сами.

И сега пак сами си отговорете – Кой може да нареди на Кошлуков да върне Горан Благоев, иначе свален от същия Кошлуков – Боко Тиквата, Пеевски или … Цветанов?

Или американското разузнаване, легитимирано като американска амбасада?

И ето ти я симбиозата – Боко Тиквата – Цветан Цветанов – Кошлуков /разбирай, Пеевски/.

Цветанов не слиза и от „водещите“ медии и телевизии. А уж е „враг“.

Абе, аман от селски пинизи!

Всичко де е УЖ „опозиция“ го контролират, за да го налеят след изборите пак на … тиквите.

Преди дни ви написах, че десносектантите на Христо Иванов са също тугедър с Цветан Цветанов и едновременно са на дувара на Боко.

Горан Благоев е нагледния пример какво ви чака.

Веселина Томова

Коментари 30 за
“ГОРАН БЛАГОЕВ Е ИЛЮСТРАЦИЯ НА СИМБИОЗАТА „БОКО – ЦВЕТАНОВ“. ЕТО ЗАЩО!”

 1. Цецо е от страната на Кица, Кица е враг на България, Цецо е скраб, платен Клинтъновците скраб. „Вече във няколко сайта предупреждават,че партията на Цветанов „Републиканци за България“ не е републиканска, а думата „републиканци“ е сложена за заблуда и партията му е свързана с хилъристите! Всички в България ,дори олигарсите и масоните са се отдръпнали от неговата партия,която сега създава.“Делта

 2. Мъка е…..всякаква , особенно интелектуална….и не само , защото тук отдавна всичко е въпрос на възпроизводство !

 3. Същата стока е и учиндолският революционер.След Яне Янев-Димката, Реформаторският Блок, Паричния Фронт, Магарешки, сега е ред на Цецо-Ухото и Учиндолеца да бъдат залъгалка на Стадото-Народ.България уверено върви към ново Отечествено Фронтовско правителство под ръководната роля на партията-майка кърмилница ГЕРБ и негово Величество Цар Тиква.

 4. Който досега си е мислил, че ГБ е благ, добродушен християнин, не е знаел в каква заблуда е. Да не ви дава Господ да контактувате с ГБ и случайно да сте на друга позиция, различна от неговата! Тогава Адът ще ви се стори Рай.
  Хрисим? Високо ерудиран? Възпитан? Ревностен Православен? Не харесвам ЦЦ, но само като си помисля какъв таралеж си слага в гащите и ми дожалява за него, за ЦЦ.

 5. Уф, защо му хапете задника на човека?, че то 99.99% от „политическият елит“ на България е от тази порода – обидени, недооценени от Т.Ж, преоценени от бб, талантливи, умни, независими, демократи, евроориентирани към изток и т.н. Не слагам кавички за по-евтино, както са евтини и тези хора. А, всъщност, какво значи морал, съвест, чест, скромност…

 6. Наистина мислех, че Горан Благоев е честен и почтен човек. Предаванията са му страхотни и е много интелигентен. Но свърже ли се по някакъв начин с който и да е политик, е аут. Не мога да повярвам, че така се случва.

 7. Май и Цветанов си има ДНК стадо със специфични гени …

 8. „Дяволът обича да се крие в сянката на кръста.“Оставете на Бог да въздава справедливост.

  1. genat,,i,,genezisat,,na tz,tzv/TZARVULA!….metamorfozite sa samo v,,apartamenti,,,,asansjori,,i,,dolari,v ,,zapadni banki,..CHIST KATO,,SHUMKAR,,SLED 09.09.1944G!

 9. Браво г-жа Томова, най-доброто написано от юни насам!
  Все повече хора от други сайтове пишат, че „протестите“ срещу Бойко са активно мероприятие!
  Вие, как мислите?!

 10. Томова, този път съм напълно съгласен с теб за,, позицията,, към Горанов. Поздрави!

 11. ГЕРБ заприличва все повече на БКП. Особено малко преди и малко след десети ноември, когато на бай Тошо му ритнаха столчето, а тарикати като Добри Джуров, Петър Младенов и особено Андрей Луканов се писаха „прогресивни“, „дисиденти“, „репресирани“ от живковизма и започнаха да организират другарски съдилища на по-бавно реагиращите като Милко Балев, Пенчо Кубадински. Сега Барба Ганьос е в ролята на късния Тодор Живков, а Цвъки е новият Петър Младенов. И важното е, че отново ще се намерят будали, които да повярват и на тоя цирк…

 12. ГОРАН БЛАГОЕВ -Завършил История в СУ дипломна работа “Ритуални жертвени практики,колене на животни в ИСЛЯМА и духовния смисъл на Курбана в мюсилманския свят“,Горан горещ подръжник на МАСОНската идея обединение на Православие-Католицизъм -ИСЛЯМ с превес на ИСЛЯМА
  ГОРАН БЛАГОЕВ симпатизант на ИСТАНБУЛСКИЯ масон патриарх-Вартоломей ,
  Горан НАЙ-върлия хулител на БПЦ симпатиз идеите на ИСЛЯМския проповедник ФЕТОЛАХ ГЮЛЕН
  Друг член на РБ е Джема Грозданова която по време на учредително събрание на РБ е цитирала и цимтазирала на идеите и възгледите на ирландския фриМАСОН Едмонд Бурке(философ и политически деец от 19 век съратник ибрат по ложа “Велик ОРИЕНТ“ с големия враг на бг народ лорд ДИЗАРЕЛИ -лорд оф Биконсфийлд който мразел открито българите християни и като английски мин.преседеател 1877 год изпратил английската флота и кораби на БОСФОРА в подкрепа на Турския Султан по време на Руско-Турската война )
  В чест на фримасона Бурке е кръстена UR Lodge “ Edmond Burke“(Илюминатска фримасонска ложа с гранд мастър турско-ислямския проповедник ФЕТОЛАХ ГЮЛЕН)
  ГЮЛЕН живее в щата Пенсилвания САЩ охраняван от 50 цивилни агенти на ФБР и ЦРУ
  Тоес новата партия на ЦВ.ЦВ -РБ ЗАПЛАШВА да стане проводник на тъмни опасни ИСЛЯМСКИ секти ,либерастска масонория и за капак да скара България с турския президент ЕРДОГАН -НАЙ-върлия враг на ФЕТОЛАХ ГЮЛЕН
  и ТРЕТИЯ по важност член на РБ е шуменеца Гюнай Исмаил експерт по МАЛЦИНСТВЕНИТЕ групи
  ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ масон-ислямист гюленист либертариано републиканец пълен ТЮРЛЮГЮВЕЧ с дъх на имоти и апартаментс

  1. Жестока информация!
   Предизвикваща крайно разочарование и отвращение към тези „българи“ – долни ПРЕДАТЕЛИ!
   Браво Стратфор!
   В допълнение от пича Дугин, известен руски социолог, политолог

   https://pogled.info/svetoven/aleksandar-dugin-agoniyata-na-noviya-svetoven-red-zaplashva-tsyaloto-chovechestvo.120598

   Александър Дугин: Агонията на “Новия световен ред” заплашва цялото човечество!

   „През 90-те години американците се опитват да обявят за световно собственото си правителство, което получава името “ЕДНОполюсен свят”.
   И още дълго настояват за това дори през първото десетилетие на новото хилядолетие.
   Но днес е очевидно, че темата за Световното правителство, въпреки че глобалистите, както преди, се хващат за нея, изглежда по-скоро като отчаяние или агония.

   Все пак това, което наблюдаваме, не е никакво “откриване” (отваряне)на света, а по-скоро неговото “закриване”.

   А събитията в самите САЩ, където се води гражданска война между националния президент Доналд Тръмп и изкуфялата марионетка на глобалистите Джо Байдън, показват, че е време да се сложи КРАЙ на целия този предишен глобалистки проект, че просто няма нов ред и че светът влиза в епоха на МНОГОполюсност.

   Точно така е и време да се откажем от либералните термини “Нов световен ред” и “Световно правителство” – дори въпреки че самите Щати изобщо нямат намерение да се отричат от тях.

   Дори напротив – агонизирайки, се опитват да въвлекат в БЕЗДНАТА цялото човечество!“

   Безумие невероятно…

   1. харашо….хубави кремълски опорни точици…заработал денги,молодец герберасткий…!!!

    1. Какви „КРЕМЪЛСКИ ОПОРКИ“ те гонят бе, Димитър Симеонов!

     Не четеш ли, не слушаш ли новините – виж какво дрънкане на ОРЪЖИЯ пада из Източна Европа, по границите на Русия учения прави НАТО?!

     Байдън обяви в речта си от Делауеър – „времето на ДИКТАТОРИТЕ приключи“!
     Ще има война да се борят диктаторите, АКО Байдън спечели президентските избори, момче.
     Кои са диктаторите според „глобалистите“, знаеш ли?!

     Президента Тръмп НЕ ОТВОРИ никаква НОВА война в мандата си.
     Той е бизнесмен и сключва договори за ТЪРГОВИЯ, а не за война!

     Четете повече и разсъждавайте!

 13. Най-после някой анализатор, в случая Велизар Енчев в последния си пост във фейсбук да изрече на глас това, което всички разумни хора си мислим от поне месец. Разбира се, че има сделка, но понеже от Козяк не вярват на патологичния лъжец Баце, протестите се поддържат живи, за да се използват, ако стане нужно, а и за оказване на допълнителен натиск.
  Колкото до Благоев – имам лоша новина за всички соросоиди у нас.
  През август тази година на Сорос му беше повдигнато обвинение от федерален прокурор Уилиям Бар за финансиране с 413 млн.долара на Линкълновия проект за сваляне от власт на законния президент на САЩ Тръмп. Исканата присъда е до живот с конфискация на цялото имущество, така че дните на унгарския евреин след победата на Тръмп са преброени. Затова и на преден план беше изваден френския професор Бернар Анри Леви, който да замени Сорос в мръсната им завера. Соросята ще трябва да се пренастроят да лижат нов задник, този път френски, но нещо ми подсказва, че пари няма да има след нова година. Само се питам – как в объркания мозък на Благоев се съвместяват християнската култура и неолиберализма. За антибългарските му опити да изопачи историята ни, даже не си струва да коментирам. Щом му се дава трибуна от Отровеното трио, значи и те са същите като него.

 14. Написах тук , в Афера , преди няколко месеца за българските власи , които в момента плуват отгоре на събитията , като сухо говеждо лайно в дъждовна вода – корнелия нинова , цветан цветанов … За толкова време , години вече , да сте видели , да си спомняте , нещо положително за Държавата България , да са извършили , да са направи тези два персонажа ??? Нищоооо , само общи приказки и крадене безкрай ! В България да има български влах , който да е останал в нашата история , че да се е запомнило името му с нещо добро , велико ??? Няма ! И тези двамата ще ги отнесе мътната вода на Българската история …

  1. А теб, драги, те носи бистрата вода и си прозрачен глупак отвсякъде.

  2. Ще ги отнесе, обаче защо ни е всичкото това СТРАДАНИЕ?!
   Защо?!
   Какви са тези „тъмни“ българи, че така да МРАЗЯТ собствения си народ?!

 15. 5 hrs · Обездвиженият ”престъпник” Росен Миленов:
  Защо на 22.09.2020 г. трябва да сме всички на площада?
  Аз съм „престъпник“ във владенията на Борисов, Пеевски, Гешев и цялата политико-олигархична сган, която от години издевателства над българския народ. В момента съм обездвижен и имам достатъчно време да опиша как стигнах дотук. Как бях набеден за престъпник и как от площад „Независимост“ се озовах с патерици и прикован на леглото.
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2567609863549239&id=100009007520457

 16. Нов проект Цветанът стяга,
  ама със обратна тяга.
  Сложил розови чорапи,
  обградил се със примати,
  ала помним ние още
  черните зловещи нощи
  как като същински гном
  се сдоби със шести дом.
  Помним фразата му даже
  “Няма кой да ме накаже”.
  Ала най ще помним ясно
  как ни хванаха натясно –
  неговата простотия
  в Страсбург ни дойде до шия.
  И парите ни от джоба
  ги измъкна той от злоба –
  щото взе се за герой
  и реши, че е от сой.
  И сега се пробва пак
  да посочва кой е враг!
  Да си спретне официоз,
  да го кръсти “Тепигьоз”
  и тогава ще е честен,
  щот дотука е известен
  само със едничка страст –
  иска пак да е на власт!

 17. „Като за парата, човек що да стори, продава си и душата“ – а продажници бол.
  Пуста алчност, ще затрие Света.

 18. Който гласува за цв.цв.получава апартамент и ключовете ще ги връчва лично тъщата.За мен боко тиквата е по добре защото той даде дупе на кмета на Симитли

  1. А за мен и ТКП е по-добре. Тя пък даваше путе и зурла на всеки, който я пожела…с гащи, с маска или без. Боко, както казвате пък дава дупе под път и над път у нас, но по света перкаше с 200 в дупарата баварския, унгарския и полския си колега, така че е двуцефка, докато Му ставаше…. Абе всеки дава и поема неща – кой каквото и колкото може…С една дума – герберастка им работа!

 19. Този път съм съгласен с коментара на Веселина Томова. По-надолу следва и гласът на народа, изливащ се в различни постове в интернет пространството:

  – ГЕРБаджия измамник става републиканец ??? Боже !!!! Безкраен е броят на ТЪПАНАРИТЕ, или тулпите, или калинките ………. !!!!! Щом и Горан Благоев, и Казанджиев са там и са решили, че техен водач може да е апатаменчикът-физкултурник Цветан Цветанов, оценката става все по-отчайваща. НАРОДЕ ????

  – Антибългаринът соросоид Горан, бърза да не изтърве келепира! Има още негодници за приобщаване, в това мерзко образувание!

  – До Горан Благоев, Горане, нима не знаеш, че Цецо Наглецо е старшина от ДС и е син на старшина от ДС! Нима не знаеш, че Цецо Наглецо е израсъл на коленете на Григор Шопов, чийто измекяр е бил цял живот баща му! Нима не знаеш, че Цецо Наглецо е влязъл без изпит във Военния факултет на ВИФ „Георги Димитров“, филиала в Правец, с бележка от една община в Кърджалийско, че след завършването си ще отиде там за учител по физкултура! Нима не знаеш, че след завършването си, направо е направен кадровик на службата за подслушване в МВР и никога не е работил като нормален служител – милиционер или оперативен работник! Нима не знаеш, че е по-тъп от слонски гъз! ! Нима не знаеш за апартаментите и къщите му, за дъщеря му! Нима си мислиш, че парите за този център и за тази партия са също от тъща му! Много жалко, Горане!

  – РЕЗБАРЯ -ШУМКАРИН от село Шума и помощното училище във Вършец по времето на Бай Тошо открадна ПЕТОЛЪЧКАТА от Партийния Дом на Бай Тошо и я сложи на знамето си на резбарската работилница като я пребоядиса с евроатлантическа боя. На това се казва РЕЗБАР да го Е’ва. И сменя РЕЗБИТЕ на ония от групировката със сърпа чука теслата метлата ПЕТОЛЪЧКАТА и наковалнята ГЕРП-Б със станановско темпо и на плашипутарниците от Стани Ти да седна Аз.

  – Троянски кон на щатите е тая партия . Няма да забравим кой е тоя и какви ги е вършил до сега . Бъдещия нов прокурор със сигурност няма да го пропусне .

  – Ще подкрепите ли този морално осакатен плиткоумник за още един апартамент?

  – Щом всеки ден го развяват медиите, маймуната от с.Шума е получил финансова подкрепа от сорсоидите на Килъри Клинтън и се готви да замени мутрю-пръстовете. Надуват балоните на дай Българя и на малоумния помак, значи са решили кой да продължи геноцида над българите..

  – Цвъки е глупак ако мисли че може да влезе в парламента, ама жив и здрав! Успеха при ГЕРБ се дължеше директно на личността на Борисов, щото партийното инженерство на задкулисието му създаде харизматичен образ и лидерска партия, но това този едва ли осъзнава.Хората помъдряха и ни то ГЕРБ нито тези имат шансове

  – Тоя е още по-тъп от бившия си съдружник. И нахален при това. .Словореда на Цвъки го знае всеки един журналист с акъла си. От Института по психология на МВР остана ли човек,който да не е при него. Или един по един ще се показват.Слуша покорно Америка. .цвъ цвъ прави Републиканска партия в България. А бре, цвъ цвъ, а бре смотльо, а бре боклук, какъв републиканец си ти? Или си мислиш, че щом „моите приятели“ в САЩ имат такава партия, защо и аз да не повторя успеха им тук – в България.Забравили ли откъде идваш? До вчера беше дясна ръка на мутрата от Банкя, и като такъв пред цяла България заяви, че „МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“.
  Забрави ли, че докато беше министър на МВР, колеше и бесеше наред всичко и всеки, който не се съобразяваше с мутренските правила на ГЕРБ. Забрави ли личното си обогатяване, докато беше във властта – 6-те апартамента, апартамента с личен асансьор? Ами вица за парите ти, тъщата и нощното ти шкафче?
  Та, цвъ цвъ, кой нормален човек ще гласува за такъв мухльо като тебе – при това алчен, нагъл, прост, примитивен и тъп мухльо. Освен някои недооценени бивши гъзоблизци и дупедавци на мутрата бойко, някои купени цигани или отпадъци от другите партии, едва ли ще намериш други подръжници.Скрий се, бре крадецо-наглецо!

  – „Пременил се Илия,пак в тия“…хубава българска поговорка!Че се нарекли и Републиканци?!….пък се среща в САЩ с еврейското лоби на Демократите?!….а емблемата им….нещо между петолъчка и пентаграм?!…..същия като Славчо Трифонов… Илия, Илия, колкото и да се преобличаш в нови дрехи, пак си същият. .Опа! Лого с пентаграма? Любимият символ на окултисти, секти и сатанисти? Този символ изправя родителите на нокти, когато цъфне на стената на някое училище! Какво има предвид Цвъ? Определена символика? Каква? От къде го заимства? От молитвените закуски ли?

  – Вълкът козината си мени, но нрава никога. Цецо е изпечен крадец той няма да влезе в парламента колкото и да му се иска. Българските граждани няма да допуснем по-вече да ни управляват бандити и неграмотни ТКП…………и т.н и т.н…..все в този дух.

 20. Познатите лица ще правят „нов“ бардак !
  Как не се показа едно ново лице , непознато на всички ! 30 г. ни четат една и съща книга и ние не може да се усетим ?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *