Публикувано на 29.06.2020 / 7:17

ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ТРЪГВАТ СРЕЩУ БОРИСОВ. В СДЕЛКИТЕ НА ТЪМНО РЕПУТАЦИЯТА И ДАДЕНАТА ДУМА СА ВСИЧКО. А ДУМАТА НА БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ СТРУВА, КОЛКОТО И СТАРОТО МУ ТЕЛЕФОНЧЕ

ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ТРЪГВАТ СРЕЩУ БОРИСОВ. В СДЕЛКИТЕ НА ТЪМНО РЕПУТАЦИЯТА И ДАДЕНАТА ДУМА СА ВСИЧКО. А ДУМАТА НА БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ СТРУВА, КОЛКОТО И СТАРОТО МУ ТЕЛЕФОНЧЕ

Борисов лъже и то много. Това не е новина и може да бъде установено от всеки способен на прости дедукционни съждения и на елементарни търсения в интернет.

Но репутационния му проблем се задълбочава от друго – не държи на думата си. Въпреки завидните му артистични заложби, случаите с Валентин Златев и Васил Божков притесни всичките му потенциални и настоящи партньори в цялата скала на осветеност на договорките му. От най-осветените до най-тъмните и незаконните.

А случаят с Бобокови изправи косите от притеснение и на най-големите бизнеси в България.

При сделките на тъмно репутацията и дадената дума са всичко. А думата на Борисов вече не струва колкото и старото му телефонче – не пожела да помогне на старите си дружки Златев и Божков, въпреки всичките пари с които напълниха чекмедженцето му.

Изявите на Борисов показват и системна слабост – не успява да спре строежа на една подпорна стена, чието присъствие стои като цирей върху образа му, не успява да се раздели с Горанов, който с непремерената си наглост лека полека разяжда електоралната подкрепа за ГЕРБ, не смее дори с намек да каже нещо лошо за Пеевски и т.н.

И най-лошото – Борисов става все по-неприемлив за Брюксел – това неизбежно ще доведе и до спиране на фондовете – ‘големият коз’, който има срещу БСП и хранилката на близките му бизнесмени.

И тези с големите пари започнаха да се оглеждат за други фигури от които да си купят влияние – или поне по-умните, които усетиха, че вятъра промени посоката.

ГЕРБ е потъващ кораб и плъховете започнаха лека полека напускат.

Защото, както казва „АФЕРА“, Бойко Борисов е топка пред дупка.

Андрей Червенков

Колаж: Иво Ангелов

Коментари 47 за
“ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ТРЪГВАТ СРЕЩУ БОРИСОВ. В СДЕЛКИТЕ НА ТЪМНО РЕПУТАЦИЯТА И ДАДЕНАТА ДУМА СА ВСИЧКО. А ДУМАТА НА БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ СТРУВА, КОЛКОТО И СТАРОТО МУ ТЕЛЕФОНЧЕ”

 1. Вгледайте се в очите на Паисий, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каблешков,Захари Стоянов,Стамболов,Ген. Иван Колев,Проф. Александър Цанков,на Цар Борис Трети, на всички Апостоли и Възрожденци и на който и да е от доблестните ни царски офицери…!!!!

  После се вгледайте в очите на живков, луканов, беров, доган, станишев,цацата,гергов,домуса, гоце,цвинокио, Тиквоций,лилитУ,Пекинската патица,Болен Лидеров,маГарешки,коваШки,на Мадридският мошенник симо,гештапо и т.н…!!!
  Очите са огледало на онова, което всеки носи в себе си!!!

 2. В ЗАТВОРА,ГАД МРЪСНА !!!!!!!!!!!!!! СТО ГОДИНИ СА ТИ МАЛКО !!!!!! ОПОЗОРИ НИ ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!

 3. В ЗАТВОРА !!!! БЕЗ ПРИСЪДА !!!! КАТО СЛЕД 9.СЕПТ.1945Г. !!! ТОЙ И ШАЙКАТА МУ !!!!! НАПРАВИХА НИ ЗА СМЕХ И ПОДИГРАВКИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Къв затвор, ве, Венци! Трибунал и екзекуция!
   Ти не знаеш ЦЕЛИЯ МАГНИТУТ НА чудовищното престъпление, което Бойко е направил срещу българите!
   Продал ни е за жълти стотинки!

 4. В лудницата на Борисов
  29.06.2020
  Има максима, че няма нищо по-интересно от четенето на старите вестници. Може да се каже, че няма и нищо по-смешно или дори, в нашия случай, трагикомично. На 22 октомври 2010 г. депутатът от „Коалиция за България“ Георги Пирински пита министър-председателя Бойко Борисов кога ще уволни финансовия си министър Симеон Дянков. „С освобождаването на един финансов министър все едно пада цяло правителство“, отговаря му Борисов. На 18 февруари 2013 г., след скандал с еврокомисаря по икономическите въпроси Оли Рен, Дянков е уволнен, а два дена по-късно Бойко Борисов подаде оставка като министър-председател, уж заради сблъсъците между полиция и протестиращи на Орлов мост.
  Горният случай обяснява защо нито изпълнителната власт, нито прокуратурата, нито проправителствените медии вземат на фокус дейността на сегашния финансов министър Владислав Горанов в качеството му на принципал на Държавната комисия по хазарта. Защото, ако в момента има нещо, което може, като се основаваме на „историческия опит“, да принуди Борисов да се самосвали, то това е задълбочаването на скандала около Горанов, Васил Божков и приходите от хазарта.
  Снимките на „Баце нанка“, пачки с милиони евро, пистолети, квалитетен алкохол и цялата мутрафонска пейзажност, гарнирани с просташки изказ от изнесените записи на Борисов, са много важни за препотвърждаването на разпространеното мнение, че живеем в мутренска държава. Но при тях вероятността самият Борисов да се изкара жертва, което той вече прави, е по-голяма от това да се докаже, че е използвал нощното си шкафче като „черна каса“ на държавата. Записите пък просто показват образ уродлив, но мил за немалка част от обществото ни. Истински опасното за Борисов е именно
  положението на Горанов
  което може да стане неспасяемо, ако прокуратурата най-накрая се реши да го разследва по казуса с несъбраните 700 млн. лева такси от частните лотарии. Засега обаче такива напъни не се наблюдават, хиперактивността на обвинението е насочена в други посоки. Прави впечатление, че търсят кого да изгонят или уволнят в държавната администрация, кого да обвинят за скандала с хазарта, само това да не е Владислав Горанов. Внезапната оставка на началника на контролното управление в НАП Васил Панов е само част от брънката, която трябва да се прекъсне, за да не се стига до въпроса за отговорността на самия министър Горанов. Още на 29 май депутатът от БСП Румен Гечев по време на парламентарния контрол попита министър Горанов защо Панов още не е уволнен от поста при положение, че контролното управление е проспало ситуацията с таксите, а именно неговият началник Панов е бил представителят на НАП в Държавната комисия по хазарта. При това Горанов назначава както председателя на комисията, така и представителя на НАП в нея, и носи пряка отговорност, припомни левият депутат. Фактът, че тогава финансовият министър отказа да отговори на въпроса, а Панов си тръгна сам от НАП почти месец по-късно, показва, че вероятно има някаква договорка кой, кога и как да се оттегля зад кулисите на този скандал. А неговото развитие не е в полза на тезата, че финансовият министър е „ни лук ял, ни лук мирисал“ в тази ситуация. „Горанов няма полезен ход и единственото, което го спасява, е талантът на Борисов да си държи воденичния камък до последно…“, каза на 3 юни за „Студио Банкеръ“ бившият вътрешен министър, а сега адвокат Емануил Йорданов. И повтори: „Сега най-модерният воденичен камък е Владислав Горанов, който в конкретния случай ни прави на идиоти, казвайки, че Комисията по хазарта въобще не зависела от него, че нямал нищо общо със случая.“
  Но не само Горанов ни прави на идиоти. От изнесения на 12 юни телефонен разговор на човек с гласа на премиера Борисов повечето хора запомниха само цинизмите по адрес на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, но там има далеч по-интересни неща. Например следния абзац: „И после една (…) унгарец, или колегата поляк, (…) накрая Гешев вика – „Абе, аз
  обичам да се правим на луд
  ама вие, господин премиер, май се правите много успешно“. Не, бе, викам, брат ми – прост съм и ми е лесно.“ Сега прокуратурата да проверява как е направен или дали е автентичен този запис (а не дали съдържанието му е повод за образуване на предварително производство, например за злоупотреба с власт), самият Борисов посочи дори времето, когато е направен, с което фактически потвърди, че той е истински. На това мнение е и бившата му дясна ръка Цветан Цветанов, който го призова да се извини на Караянчева. Цветанов поне със сигурност разбира от чужди записани разговори. Та, от записа научихме, че човек с името Гешев, вероятно това е главният прокурор, който се очаква да разследва финансовия министър, обича да се прави на луд и смята, че премиерът Борисов, началник на Горанов, дори по-добре от него се прави на луд пред хората, което последният отрича и репликира, че си е прост, което прави нещата не по-малко тревожни. Всъщност, нас ни правят на луди, т.е. на идиоти. Още повече, когато действащ министър-председател прекъсва оправдателната си логорея, за да съобщи на ошашавеното гражданство и дваж по-ошашавените си съпартийци, че президентът го тормозел с китайски дрон в резиденция „Бояна“. Пълна лудница. Лудницата на Борисов.
  И един малък щрих. „Викам, брат ми…“ Брат ми? Разделение на властите? Ако има такава сърдечна близост между министър-председател и главен прокурор, как да очакваме, че може да бъде адекватно разследван финансовият министър, чието евентуално отстраняване от поста да доведе до неизбежното падане на правителството (по формулата на Борисов)? Затова Горанов ще си го гледат като писано яйце до последния възможен момент. Още повече в условията на ограничен обществен натиск. Няма кой да накаже Борисов, ако използваме неосторожната реплика на Цветанов. Голямата част от медиите му подгъзуркват и се занимават със „свиркаджийска журналистика“, превърнати в кучета-пазители, но не на демокрацията, а на автокрацията му.
  Отново се прилага изпипаната вече тактика да се похлупва един скандал със следващи – къде истински, къде раздути. Такава е например
  атаката срещу президента Румен Радев
  за която фигурантите по делото на братя Бобокови нямат съмнение, че е истинската причина на разследването. Скандалните арести на висши полицаи от ГДБОП, които са следени от години, дойдоха също в удобно време, за да се отклонява разговорът от разследването за парите от хазарта, което реално може да доведе до падането на правителството.
  В записа от 12 юни се чуват думите: „За да изгоря Йончева, ще изгоря и от нашите много, пред никого няма да се спра“! Ако това наистина е казано от премиера, то какво е готов той да направи, за да елиминира политически президента Радев – единствената му институционална опозиция? Да изгори българския бизнес, международната репутация на страната?
  На 11 юни 2013 г., в навечерието на рождения ден на Бойко Борисов, инспекторатът на Върховната касационна прокуратура обяви, че няма данни за престъпление, а само „вероятно укоримо поведение“ по някои епизоди, в разпространените през април с.г. записи на разговори на Бойко Борисов, бившия земеделски министър Мирослав Найденов и прокурора Николай Кокинов. Не е за пръв път, когато оценките на политиците и представителите на държавното обвинение се разминават драматично. Според тогавашния лидер на БСП Сергей Станишев сме станали свидетели на разговор за възпрепятстване на правосъдието, „тежко криминално престъпление“. Е, оказа се, че всичко е тип-топ. Тогава Станишев каза: „Става видимо, че това е манталитетът и начинът на управление, който унищожава държавността. За каква справедливост, за какъв морал говорим?“
  Седем години по-късно манталитетът е същият, от държавността няма и помен, за морал и дума не може да става, а справедливостта е мираж. Президентът Радев каза, че „властта крачи към пропастта“. Тук държавният глава не е прав. Отдавна сме на дъното й и дълбаем, но е съмнително дали ще излезем от другата страна на планетата.
  автор: Георги Георгиев

 5. Мразя тиквите и тиквениците! Спри да дишаш, Тикво!

 6. Наскоро тука написах „Абе, верно ли ЕЦБанка вече ще печата 500-евровите банкноти с лика Му ? Спорели „Бойковки” или „Боковки” да ги нарекат…” Познах, а !

 7. Целият проблем е, че те не се вземат за мафиоти. Имат се за масони. Докато нашата държава не изрази ясно отношението си към масионерията и нейните сдружавания, така ще бъде. Ще се тюхкаме и чудим като заблудени атоми, как се сдушват, на каква основа се коалират и т. н.. Лично съм виждал знаците които си дават като се срещнат. ББ от 9..и някоя година. Всяка държава поставя извън закона подобни организации. Наща им се любува. Или всички, повечето от които зависи вече са… там. Ужас, трудно спасение…

 8. ТОЙ обеща да реже лента на обхода на Поморие до края на юни. Сигурно ще я реже утре, нищо че обходът не е завършен. Работата ще продължи и след НЕГО.

 9. От упор-
  Скандала след скандал, кой от кой по-брутален, доведоха до там, че Бойко Борисов го закъса с кръвното. Премиерът е приет по спешност във ВМА в неделя вечерта, научи първо Narod.bg от свой човек във Военномедицинска академия.

   1. Интересно, когато затвори държавата с месеци и остави без никакви доходи стотици хиляди, дали го е вълнувало, как им се отразява на кръвното?? Половин България са хипертоници, но колко ли заради това да са в болница??

  1. И при протестите заради тока, преди няколко години, също казаха, че е влязал в болница заради високо кръвно, но някой след това компетентно обясни, че е получил разстройство от страх. Истината ще разберем след време, а засега, това, което знаем със сигурност за Боко е, че е алчен, но страхлив и се снишава, докато отмине, че е безскрупулен и патологичен лъжец, прехвърлящ вината безогледно на който й да е, а и много иска него да го съжаляват.
   Последното определено ще му се размине, но имаме болници, кака му е лекар, мааалко може да изчакаме, но след това, ако си е мислел, че грехове се изкупват само с палене на свещи…

  2. Всъщност, стане ли напечено, не е за пръв път и би трябвало да го очакваме – Баце изчезва докато отмине, снишава се, крие се в Американското или в болница, в зависимост от случая.

 10. Боян Чуков през Агенция „Фокус“:

  „В целия свят има ЗАЧИСТВАНЕ на икономическия и финансов бекграунд на дълбоката държава, на щатските либерали и демократи!“

  Ето тук:

  http://www.focus-news.net/news/2020/06/23/2783984/boyan-chukov-analizator-ako-tramp-zagubi-prez-noemvri-u-nas-na-vlast-shte-se-varnat-selektsioniranite-balgarski-kadri-na-amerikanskite-demokrati-ako-specheli-shte-vidim-novi-litsa-v-nashata-politika.html

  Мазало и хаос СВЕТОВЕН ….

  🙂

 11. Гъзолизците и пик-ливите гробно мълчат,сякаш не знаят ,че любимата им тиква се ,,лекува’.

 12. ГДБОП – Герберастко Дружество за Богатеене от Организирана Престъпност.

 13. ,,Елита“ на гроб,разбирай боклука,дали ще застанат зад тиквата,така както бе на брифинга. Интересно.

 14. На журналистите от олигархо-герберастката телевизия „Нова ТВ“ са дадени следните указания: Интервютата с гостуващи представители на опозицията и на настроени антигерберастки независими експерти да се провеждат в АКТИВЕН порядък. Това ще рече да бъдат често прекъсвани мненията на гостите, с което се цели „вменяване на неубедителност“ в доводите им. Но всичко се плаща.

 15. Каквото и да излиза срещу Бойко Борисов остава катоо глас в пустиня! Освен този сайт, най-много да се чуе нещо против Премиера в ТВ „Евроком“ и БСТВ! Всички останали преобръщат фактите и документите с мнения и тълкувания в полза на Бойко Борисов и управляващите! А, това е огромна информационна лавина! Срещу Пропагандата на ГЕРБ няма кой да противостои в България! Промяна на статуквото може да дойде от ЕС и САЩ. Но, това е нереално. Те си го харесват и хич не им пука, какво той прави в страната! А, в България народа е обладан и зомбиран от неговата пропаганда, която го залива по 24 часа всяко денонощие!

  1. ,,СТАРИЯ“ Не ни инересуват нито Сащ,нито ЕС,народа ще го свали,кой ще дойде да защитава свинята-тиква.

   1. 80 000 платени полицаи и жандармеристи плюс семействата на близо 250 000 държавни и общински служители. Не подценявай силата на контрола чрез доходи. Останалите българи или не могат да мислят или са разделени на леви/десни, русофоби/русофили и т.н. Без финансов стимул и организация нищо няма да стане.

    1. Днес поне 10 пъти се убедих, че между българите на общинска и държавна заплата, и останалите българи има огромна пропаст и тя не е толкова финансова. Напротив, заможни и грамотни хора се „гърчат“ пред невежеството на чиновника, полицая, данъчния, най-обикновенния портиер и други случайници на държавна и общинска служба. А, какво да кажем за прокурори, съдии и висши чиновници, за които българина се превърна в досадник, който им нарушава рахата, защото трябва да свършат нещо, за което получават заплата. Това е една организирана „армия“, която прекрасно вижда, че ТОЙ краде, но остава е те да „щипнат“ според поста си. Не си бъркат взаимно в паничките, а какво правят с останалите си е тяхна работа. Такава сладост, трудно се изтърва. Извънредното положение затегна много колани, но превърна тези за които говоря, в още по-алчни, по-нагли и по-безкруполни твари, които с избори и лозунги няма как да бъдат променени или изплашени!

    2. Нали вотът е таен и лично решение? Допускате ли, че всички тези хора гласуват за бибитко? Моята истина е съвсем друга. По време на избори се правят най-големите измами. С помощта на верни авери, поставени на необходимите позиции. Преди доста време, когато цветанов беше министър на МВР, успя да проведе тайни разговори с почти всички бивши членове на ЦИК. Основната цел – как се манипулират избори. Наученото действа и до сега. Как си обяснявате 500 000 невалидни бюлетини на предпоследните избори. Хората дори и да гласуват е без значение, важно е кой брои, и как! Бибитко печели избори по протоколи, не по избиратели. Това е най-големия лъжец в България, доказан, е , не че някои не се опитват да му вземат короната …Ама умря циганката….

     1. Шмент-и-Капели, имам приятелка от Белослав. Тя една година беше „преброител на бюлетини“. На палеца си слага едно петно от фулмастер или маркер. Когато „преброява“ бюлетина, в която е гласувано за нещо, различно от ГЕРБ, мацва с палеца и АВТОМАТЧИНО бюлетината става НЕВАЛИДНА. Ето защо онази година имаше 200 000 невалидни бюлетини.
      Като я питах „Добре, де не ти ли е съвестно, мари? По този начин опропастяваш вота на много честни хора?“ Тя ми отговори: „Ами ако не съм аз, друг ще го прави, а парите са си пари.“

  2. Да ама в САЩ от 60-те не е имало негърски бунтове, а в ЕС не е имало пълен екзит преди брекзит. Няма безплатен обяд. Носят им електронен подпис – правят шенгенска система и евродиректива за подписа. По същия начин години наред, какво ли не беше. В последните години изкуствен интелект им продаваха. Ама няма безплатен обяд. И няма как да си купиш нещо стойностно за без пари. Дори това да се случва, става глобално зле. Не само самолети падат, ами и бунтове има. Западните „контрагенти“ по трудния начин ще разберат, че с мафия бизнес не се прави и че евтиното излиза скъпо. Капо ди тути капи ще стане излишен.

 16. ГОРАНОВ Е ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ КОМПЛЕКСАР. МАЛКОТО БЕДНО МОМЧЕ ДЪЛГО Е ТАЯЛО ОМРАЗА КЪМ БОГАТИТЕ ЧИЧКОВЦИ И ТАЙНО Е МЕЧТАЕЛО ДА ДОСТИГНЕ ЛУКСОЗЕН НАЧИН НА ЖИВОТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН. МЛАДЕЖЪТ ЗАВЪРШВА „ПРЕСТИЖНИЯ” ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ В СВИЩОВ, КОЙТО ПРОДАВА ДИПЛОМИТЕ СИ ОТ ПОДВИЖЕН ОФИС, ВЕДНАГА НАТОЧВА ЗЪБИ И СЕ ПЪХА В ГАЩИТЕ НА БАТКОВЦИТЕ–МАФИОТИ. СЛЕД КАТО БАТКОВЦИТЕ ПРИДОБИВАТ, ЧРЕЗ КУПЕНИ И КРАДЕНИ ГЛАСОВЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ, ФИНАНСОВОТО ИМ ОТРОЧЕ ПОЕМА КРАТКИЯ ПЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФИНАНСИСТ. ТАКА БЕДНОТО И ОЗЛОБЕНО МОМЧЕ, БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ В ЖИВОТА, СЕ СДОБИВА С ПОСТА НА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР. И О-О-О БОЖЕ, МЛАДЕЖКИТЕ МУ КОМПЛЕКСИ ИЗБИВАТ НА ПОВЪРХНОСТТА. ТОГАВА ТОЗИ ИНДИВИД СЪС СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ, ОГРАНИЧЕНИ МИСЛОВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И МАФИОТСКО ВЪЗПИТАНИЕ И НЕ МОЖЕ ДА УСТОИ НА НАПИРАЩИТЕ ГО КОМПЛЕКСИ. ДЪЛГО ТАЕНАТА В НЕГО ЗЛОБА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПЪРВОБИТЕН СТРЕМЕЖ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ, ЧРЕЗ ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ЗАВИСТ У ОКОЛНИТЕ. ЗА ДА ИЗПИТА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ САМОВНУШЕНИЕТО НА СТРАДАЛЕЦ СИКАДЖИЙСКИЯТ ВЪЗПИТАНИК ГОРАНОВ ХАПВА САЛАТА, ЧИЯТО ЦЕНА Е 700 ЛЕВА, МРЪЩИ СЕ НА АВТОМОБИЛ НА ВЪЗРАСТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ И НЕ ОБЛИЧА КОСТЮМ ОТ НЕИЗВЕСТНА МАРКА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДХВЪРЛЯ НА БЕДНИТЕ И БОЛНИ ПЕНСИОНЕРИ ПО 40 ЛЕВА ЕДНОКРАТНА ГОДИШНА ПОМОЩ, КАТО ТОВА ДЕЙСТВИЕ ИЗВЪРШВА С ОТВРАЩЕНИЕ. ТЕЖКО НИ С ТОЗИ БОКЛУК!

  1. Има още нещо. Това момче е от ДПС квотата. Бил на Пеевски уж, ама Пеевски е лицето на ДПС. Арогантната, мазна простотия се търпи на много места, май не остана вече чисто място. ДПС простотията е много по-разрушителна от бг простотията, защото там има и допълнителния подтик да се унищожат и унизят „гяурите“. БГ простотията може да бъде компенсирана от останалите хора с акъл, ДПС простотията е с прицел гибелта на България и се налага навсякъде с подкрепата на всички „партньори“ като бавно действаща отрова за един уникален народ.

 17. Къщата в Барселона беше продадена в спешен порядък. Явно е купил в друга държава имение и все още не е засечено мястото. Ще бяга.

 18. Колко пъти ще повтаряме едно и също? Чакахме Живков, след 30 години чакаме бодигарда му Бойко. Този път няма да има кръгли маси, еуфория и пълни площади. Хората ги няма, боклукът, срутващите се магистрали, гейзерите от новите водопроводи са тук. Хората ще продължат да бягат, дори онези които ги карантинират с подкрепа на армията и те опоскаха каквото можаха и мигрират. Няма какво да се разпредели и окраде този път. Горят се предварително и малкото бизнеси, които правят нещо. Всъщност това може и да е показателно, че краят идва. Ще оставят пустиня след тях като отмъщение, че ги търпяхме.

 19. Липсват две неща логото със звездите на Групировката и гарантирано от Герб на български език.?Е те тогава Бай Хуйя наистина ще избие рибата и ще я занесе на Урсула за вечеря и за закуска сабалем рано на Шарл Мишел в лилави куфарчета с пачки .и кюлчета злато..Абе дека се скри БайХуйявчера ? Никакъвго нямаше с ДЖИПКАТА? Не ходи да прави инспекцияна магистралите на магистралататра -ла-ла разбирай Хемусина магистралата Уфта-леле разбирай Струма.?И тунела Железница?

  1. Нали знаете защо двама закусват заедно – симитлийски табиети пренесени в Европа!

 20. Атаката срещу Златев засега е полу-символична и върви основно на медийно – пропагадният фронт и то вяло. На практика Гешефтурата го призова само като свидетел. Винету от СИК не може да рискува да влезе във война с Вагит и Цар Владимир.
  Бобокови ако бяха курназ като Божков , щяха да прецапат с яхта от Пристанище Русе до Румъния за броени минути и там да поискат убежище от официалните власти. Още повече, че единият Бобоков е почетен Консул на Украйна и можешеха да и изискват от Румънските власти да ги за карат до Украинското Посолство в Букурещ. В Одеса братята имат значителен бизнес и приятели. Да не говорим че в Западащият Видин който обаче е областен град са основни работодатели, там ако обявят че затварят в настоящият момент,за ГРОБ там щеше да има проблеми, а без това там имат разцепление в редиците. Само, че Бобокови са настрани, те не са Божков.
  Въпреки че според непотвърдени слухове някои дип. мисии предприемат необходимите мероприятия отношенията с Винету от СИК да са до нивото на възможният минимум позволен от дипломатическят протокол, Винету от СИК не е изолиран международно. Дори напротив Винету от СИК продължава да се радва на силната подкрепа на ХДС, Фондация Аденауер и ГДР-бабичката. ГДР-бабичката дърпа конците в ЕК, оттам ограничения за България няма въпреки скандалите и изтеклата информация в медиите.

  1. Първия бе Луканов, следващия Илия Павлов, масон на конците на Уошингтън ДиСи ,

   https://www.youtube.com/watch?v=mpMFP69SDwI

   след „убийството“ му там влезе една барета от РАНД Корп. И чак като Путин дойде на власт Златев бе сложен, като съветски възпитаник, МИО. Илиян Василев според мен можеше да му заеме поста но не се ориентира навреме, като посланник в Русия, когато Путин(и компания) разбиха заверата Вашингтон да сложи Березовски за президент на Русия вместо сетнатития-ъп Елцин. Мартин Армстронг обяснява схемата, тя е минала през „неговата“ банка. Руските „либерасти“ нямат почти нищо общо с руските интереси, освен руските им имена, точно както ГЕРБ пробуваше Истамбулската Конвенция. ХДС е конкурент на „националистите“ в Германия. Работата е по заплетена имайки в предвид финансовия интернационал и неговите игри. Вероятно той стои и зад активноста на Ердоган в Либия и Сирия. А те се скараха и с Франция 🙂 . Главоблъсканиците тук са ежедневие.

   Контрола на „органиката“ означава контрол над икономиката. Електроенергетиката е около 10%, а Русия на практика контролира енергийния пазар на България. Това не се променя за една петилетка. Баце там и да иска не може да направи нищо, най-много да се самозастреля, ‘щото това е на геополитическо ниво а той е дребен селски тарикат. Няма пипе за повече. Русия има и ресурсите и армията да си ги пази ! Но Германия е другия геополитически център на Сушата, другите два са Русия и Китай.

   Така, че България е в сивата зона, по Макиндер. Не случайно Тръмп премества войските си в Полша. Дъгата разделяща Германия от Русия е формирана по Макиндер/Хаусхофер
   На политическо ниво ЕС(СР) се контролира от две суперпартии – „социалистите“, където са БСП и „консерваторите“ където е ГЕРБ. Първата е под влиянието на Франция(южната дъга), втората на Германия(северната) .

   https://mises.org/library/tragedy-euro

   Глобалистите, контролиращи Вашингтон правилно разбират играта, базата в Косово е форпоста им на Балканите. Т.е. както казва Макиндер, който Контролира Източна Европа контролира Хартленда . Така, че те ще блокират до последно възможен съюз Русия-Германия, като смъртна опасност за Морската Сила, САЩ, наследник на Британската мощ. Не случайно Ватикана не е част от Италия, Ситито на Лондон, част от ЮКей и Вашингтон част от Америка. За Държавния секретар на САЩ американците са външна юрисдикция 🙂 . Нещата са прости само за простаци като Баце, по неговите собствени самопризнания. Съмнявам се, че и Златев е кой знае колко в час, той е едно правешко счетоводителче с връзки, отклонило се от военна служба, по медицински причини 🙂 . докопало се до следване Москва, МИО .

   https://www.geopolitica.ru/article/h-makinder

   Докато България е член на ЕС(СР) това няма да се промени. То е като Републиканско_Демократическата Партия на САЩ, която държи власта от Гражданската Война насам . В Канада Консерватори-Либерали. В Британия подобно и т.н. В Япония ЛДП е на власт почти непрекъснато след ВСВ.

   Ако и да изритате Баце, ще си изберете Шмаце иначе трябва да се напусне ЕС(СР) или той да се разпадне. Корупцията не е патент на ГЕРБ, макар тя да има българска специфика, а и повечето българи „фърлят“ най-много до балканските столици . Корупцията е глобален феномен и си има бенефициенти 🙂 . Баце и да иска никой няма да му даде да печата пари, най-много да ги къта по шкафчетата 🙂 .

   ДПС също е на конците към Вашингтон, Ататюрк е масон. След преврата Ердоган се отдръпва към Халифата. Затова се разцепиха и в ДПС. Т.е. сещате се на чий повод е момчето Пеевски. Като Илия Павлов 😉 .

   https://www.youtube.com/watch?v=SR1PEF3zp5A

   http://oriental453.com/Main/who-else-was-a-freemason/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *