Регистрация
Публикувано на 13.07.2018 / 22:04

ГЛЕДАЙ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „СРАМ ЗА ТОЗИ НАРОД, КОЙТО МЪЛЧИ И РОБУВА НА БЕЗЧОВЕЧНАТА МАФИЯ!“

ЕВРОДИКОФАферата с шефа на ДФ „Земеделие“ – интервю с Веселина Томова, отговорите на Живко Живков. Румен Порожанов на амбразурата. Валентин Радев признава, че „има такъл случай, заместник министъра вчера ме информира…“.

Владо Береану за отстрелването на Лаура Кьовеши.

След фурора, който предизвика премиерата на Люба Кулезич и Бойко Атанасов миналата седмица, ето и втора част на разговора. Скандалите около „спец“ Гешев. 4 милиарда от ДДС липсват, а прокурор Гешев сключва споразумения с дедесарите!

Отровното трио – Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков.

Защо Европейският съюз внася агнешко от Австралия и Нова Зеландия, а тук този бизнес умира – убийствени цифри от социализма и от т.н капитализъм в България.

Продължение по темата за красивата барселонска история, младата манекенка и един харесван премиер. Нови документи показват кой наля милионите в сметките на красавицата – коментар на Мирослав Иванов.

Цялото предаване гледайте тук:Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „СРАМ ЗА ТОЗИ НАРОД, КОЙТО МЪЛЧИ И РОБУВА НА БЕЗЧОВЕЧНАТА МАФИЯ!“”

  1. По принцип има някакъв антагонизъм между Атидже Алиева – Вели, заместник директора от ДПС, и Живко Живков. Единия прави сечено на другия във фонда, от което страдат както аферите, така и обичайната дейност по програмите. Явно интересите са огромни, за да ги оставят в ръцете само на ДПС, както беше дълги години… Лошото е, че едната напълни фонда с нискоквалифицирани служители, а другия с футболисти…

  2. Тежка корупция на всички нива, и народа изнемогва, хората бягат в чужбина.

  3. Отровното трио е на ниво, както винаги. Сашката ако може да понамали ъ-кането, бъ-кането, пелтеченето, потенето, болезненото търсене на дума и мисъл, както и възклицанията „уникално, драги ъъъ зрители“ – и ще бъде едно супер предаване.

  4. Баснята за Сократ си я разправят във всички масонски ложи. Оттам я е чул. Те са масони с премиера. Мислят се за лордове. Като „братя“ трябва да си помагат и се прикриват. Ама по този начин влизат в разрез със закона. За какво се деполитизират съдии, прокурори, военни и т.н., като ще участват в разни тайни организации, и ще си менкат постове, парички и закрила? Да се дава декларациия за какви организации става дума, и да се разграничават от тях ако искат да упражняват държавна работа. Барселонската мадама, знаейки мераците на дъртака, са му я пробутали, и вероятно нарочно устроили така добре, за да могат да го изнудват, и водят за носа, което показва колко е умът на премиера, и че не става за такъв. Не се знае и детето дали е негово.

    1. …,,PROEKTA B.B,,/tezi,,chichkovci,, u nas i ot chugbina/da,,pecheljat,,poveche otkolkoto samijat,,Proekt,,…tova e ,,sashtnostta na neshtata..,,

  5. мога, не мога и немога…..кое от моженетата товариш Сократис би избрал да обясни истината-добрината и ползата от смъртта на едно дете, возено в една шейна и загинало в един Боровец, която е била управлявана от Московски и подметаната му бизнеса.

  6. всички ги знаем тези наркомани Йоско и Живко. Йоско е нон стоп на черешата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>