Регистрация
Публикувано на 06.07.2018 / 21:59

ГЛЕДАЙ В „ЕВРОДИКОФ“ ТУК!: „ЧЕРНИТЕ ОВЦЕ“: БОЙКО АТАНАСОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, КУЛЕЗИЧ, ХРИСТО ГЕШОВ…

евродикофИнвалидът Людмил Недев, смазал Десислава Атанасова, влачен от полицаи – гледайте ексклузивния му разказ и защо ще съди МВР: „Що седите тука, бе, нали Тиквата ви прати във всяко село да има полицай?!“

Ива Николова умопомрачително: „Кой го тури тоя президент, бе?!“

Десислава Иванчева.

Прокурор Тихомир Стоев по делото „Иванчева“ и защо Гешев излъга, че парите са били дадени в кафенето: „Никой не знае как са се докосвали до парите, но тезата на прокуратурата, е че са се докосвали. Ние не сме доказали, че е взела подкуп, а предхождащите действия, които показват, че е искала подкуп. Гешев си е за себе си, аз отговарям за това, което казвам“

Георги Станков – как се прави 5-часово интервю с Цветан Василев.

Христо Гешов – журналист, разкрил далаверите  на общината в Червен бряг. Реакция от страна на институциите – никаква! Гешов обаче продължава разкритията – как здрави общинари влизат като болни в  местната болница.

Веселина Томова: За мафията, която ни управлява, липсата на народ и начините по които се смачкват всички неудобни критици на Властта.

Люба Кулезич и Бойко Атанасов: Скандално интервю с Бойко Атанасов – за спец. Гешев и Цацаров и защо корупция не се разследва никога, когато е свързана с управляващите– първа част. Следващата част – идния петък.

Цялото предаване можете да гледате тук:Или тук:Afera.bg

Коментари 12 за
“ГЛЕДАЙ В „ЕВРОДИКОФ“ ТУК!: „ЧЕРНИТЕ ОВЦЕ“: БОЙКО АТАНАСОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, КУЛЕЗИЧ, ХРИСТО ГЕШОВ…”

 1. В пенсионния смисъл на думата Ива Иванка ли е или Йовункъ- не е важно. Важното е че известна журналъжистка никога нема да си лизне челото пред камерите за да не я обвинят че лиже, но че виртуално мое да цуне на Туне О-омразната срамна устна се вижда от това типично заО-оаване на устните когато изрича О. тя го изрича като голямата печатна буква О и когато о-то се намира некъде из изречението.
  Но баба прави кисели физиономии защото твърди, ч е требало да изрича о-то като Ом, което нема ама изобщо нищо със закона от електрониката за волтите и амперите които в съотношение В/А дават Ом. А Ом, баба казва, било Орална Минетчийка която малзе на един горен преден и два долни подкучешки зъба. да се поиска медицинско че нивга по полов път не е фатала трипер на езика и ларинкса

  1. Напомня ми една колежка, баба Карамфилка. Ломска циганка (арменска- тия са тесни в раменете и широки в ханша), дебелшка. Беше назначена, NB! без средно образование, на позиция, за която се изискваха два чужди езика. Като млада била по-привлекателна и здрава .у.о-трошачка, но на 50 изглеждаше като полуразтопена буца лой.. Като видеше началник, млад, стар, веднага си оформяше устата на О. По навик.

 2. Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах – не бях комунист.
  Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах – не бях социалдемократ.
  Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах – не членувах в профсъюз.
  Когато дойдоха за евреите, аз мълчах – не бях евреин.
  Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.

  Мартин Нимьолер

  1. Boko,,RABOTEL DOBRE S GENI,,…osobeno s bezzabi babi kato Benovska,Gabrovkata,Benatova…,,pravjat ,,negno,,felacio,,..zatova..IMAT OSHTE/ZMIYSKI ZABI/,,ZA VADENE,,!

 3. Ива Николова е за съжаление.Тази жена ,няма да я наричам журналистка няма грам себе уважение. Където и да е работила тя е била подлога.

  1. Ива Николова и журналист?!Тая и в буквалния, и преносния смисъл се занимава с проституция и е там където има келепир.В момента Шиши я е наел и проституира за него в бардаците му „ПИК“ и „Блиц“.

 4. Измислили „манипулация“ на делата в кметството. Ами тя е кметица и има право да преразпределя делата. нищо не е доказано. Не е взела парите. набутани са и в колата. Цялата страна ограбена, Иванчева дори не взела парите в затвора?

 5. Вижда се,че Иванчева е пречупена и отсега нататък трудно може да се определи дали казва това което мисли или говори това което трябва.
  Надявам се,Господ да и е на помощ!

 6. в около 14 минута на екрана ес позиционира някакъм модел на баба яга и то със зелена обица, опъване на джуките когато казва О за да не й личи дъртата кожа обвила пътя на коприната, южен поток, белене, и работна ръка… ама вещица от всякъде- члага пачанга, тежка ситуация на изолуиран Радев, и дажее падал, в тежка ситуация.. нелигитимен начин за събаряне на ГЕРБ.. напротив хората ако искат а те искат, и това че го казвам Корнелия в мн тежка бесеписка ситуация в която Корнелия да се спасява, кой даде на Нинова работа… тоя от къде дойде да се праи на президент, Н-та организация на бесепе…. вещиците имат лиги в мозъка заради конкуренцията на тази институция -човек небърка който наработи-останалите грешат, Нинова говори приемливо но Президента ме кара да протестирам…
  в минутата 20-тата вещицата се извещи и отиде да си чисти с шомопла дихателните труби от некачествен марихуйин

  1. Всеки, който не умре до 25 одъртява – някои по-бързо, някои по-бавно. Ива-та си помага на речта с мимики, а прекалено много мимики състаряват лицето. Е, не че трябва да говориш като мумия, но и да не прекаляваш. От друга страна, много мимики при говорене означават, че прикриваш нещооо…, първо пред себе си, второ – пред другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>