Публикувано на 21.03.2020 / 14:29

ГЛЕДАЙТЕ, ЧЕ ОТ ОНЯ ФАТМАК МИ СЕ ДРАЙФА ВЕЧЕ! /ВИДЕО!/

ГЛЕДАЙТЕ, ЧЕ ОТ ОНЯ ФАТМАК МИ СЕ ДРАЙФА ВЕЧЕ! /ВИДО!/Гледайте, че от оня фатмак ми се драйфа вече!

Георги Дренчев

 

Коментари 14 за
“ГЛЕДАЙТЕ, ЧЕ ОТ ОНЯ ФАТМАК МИ СЕ ДРАЙФА ВЕЧЕ! /ВИДЕО!/”

 1. По телевизията цял ден всякакви идиоти с титли дрънкат кой каквото му дойде на акъла….и тук същата работа само, че други идиоти, на които не им дават телевизионен ефир……

 2. Защо частните болници източиха Националната здравно-осигурителна каса, а сега не дават едно легло за борбата срещу коронавируса? Само за богаташи като мафиота Домусчиев си отварят вратите.

 3. С тези „вежливи“ и „загрижени“ изявления шефът на ВМА тъй нареченият генерал Мутафчийски, по прякор „Плазмодия“, се напъва да става министър на здравеопазването. Колегите му го определят като най-бруталния кариерист във военномедицинските среди. От една страна се напъва за опасността от коронавируса, опитвайки се да си изгради образа на спасител на нацията, а от друга с лиги на устата покорно навежда глава пред Боко-тиквата с изразите „Слушам г-н министър-председател“, „Тъй вярно г-н министър-председател“, „Указанията ви са ценни и ще бъдат изпълнени г-н министър-председател“ и т.н. ИСТИНСКИ ПЛАЗМОДИЙ! Но има БОГ!

 4. Ангел Михайлов, не се чуди. С черното яке Годжи пунтира летец, а по герберастките пик-ливи сайтчета вече се пробутва идеята, че от Годжи става ногу убав президент. Като се сетиш и кой нарече Бойко Борисов „световен лидер“…

 5. Човекът в едно предаване каза,че ръкавиците освен гъбички да ви докарат,от нищо не могат да ви предпазят

 6. пийте ТОНИК има ХИНИН докато ВОЖДЪ произведе СПРЕНИЯ по негово време АНАЛГИН-ХИНИН

 7. 14 440
  Раждания за тази година
  111
  Раждания за днес
  23 159
  Смъртност за тази година
  178
  Смъртност днес

 8. На мястото на ГОДЖИ -хирурга поради липсата на ВИРУСОЛОГ да назначиме ПАТОЛОГОАНАТОМ…

 9. Доц. Мангъров си е много на местото и на висотата на професионализма, за разлика от проф. Мутафчийски. Мен,като бивш полковник,много ме учудва любовта му към униформата, още повече – към черната. Аз лично се чувствах много по-доре последните 20 години от службата, когато имах право и нито веднъж не сложих униформа без изрична необходимост.

  1. Ама Вие очевидно сте достоен български полковник от въоръжените ни сили, а не измислен генерал като тоя психар Мутафчийски, който освен да щипе подчинените си друго едва ли е правил като „военен“.

  2. Господин Михайлов,

   Когато сте начело на операция където:

   1. Ще загинат десетки хиляди, ако си свършите работат ПЕРФЕКТНО.

   2. Ще загинат стотици хиляди, ако всичко НЕ Е перфектно.

   3. За да си свършите Вие работата перфектно, зависите изцяло от прогнил държавен апарат и срутено здравеопазване.

   Колко точно ведър костюм ще изберете? Когато знаете че след месец каквото и да правите ще съобщавате за хиляди измрели и по улиците (защото болниците ни все едно ги няма)!

   Проявете уважение НЕ към разните хора по телевизорите, а към изстрадалият Български Народ.
   Защото точно Българският Народ вероятно много ще страда.

   Защото нашето здравеопазване нито е по-добро нито по-богато и компетентно от италианското.
   А там картините са жестоки.

 10. Златното лекарство на българите аналгин –хининът, което в годините на соца безотказно лекуваше куп вирусни инфекции, ще бъде върнато. То бе окончателно спряно през 2012 г. Борисов коментира, че аналгин-хининът още през 2012 година е спрян. Днес обаче Агенцията по лекарствата ще вземе решение да разреши отново производството му. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов, на срещата при него за новите мерки срещу коронавируса. Копирано от standart
  Какво ли не спряха в БОКО-вата ЕПОХА

 11. Доц. Мангъров говори убедително, спокойно и разбираемо! Но нито властта го чува, нито по-голямата част от народа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *