Регистрация
Публикувано на 19.07.2018 / 6:30

ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ЕВРОДИКОФ“!: НОВИ РАЗКРИТИЯ ПО БАРСЕЛОНСКАТА АФЕРА. ПЪТЯТ НА ПАРИТЕ!

афера с барселонската къща на любовницата на БорисовНови разкрития по аферата с къщата в Барселона, която се приписва на любовницата на Бойко Борисов. Пътят на парите, финансовите преплетки през офшорни сметки, службите не предприемат нищо…

Протестите на животновъдите…Afera.bg

Коментари 13 за
“ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ЕВРОДИКОФ“!: НОВИ РАЗКРИТИЯ ПО БАРСЕЛОНСКАТА АФЕРА. ПЪТЯТ НА ПАРИТЕ!”

 1. защо не разследва историята със златото и фондация Конрад Аденауер а ни баламосва с тези кокошкарски историй

  1. Защото скиорчето, станало журналист се занимава с клюки, а не с огромните кражби!
   Още по времето на Т.Живков се мазнеше, а сега отвлича вниманието от ужасните
   грабежи!

 2. Тъга, мрак и огорчение.
  Ако изобщо държавата бе наред, да му кажеш: „Халал да му е на човека…“ Но не би! На фона на гладуващите със сто и петдесет лева пенсия, крадците да се ширят в палати е върл цинизъм. Тези във властта се мислят за недосегаеми. В очите им ние не сме хора, не педставляваме ценност. Искат да ни тъпчат, мамят грабят, че и да сме им и благодарни на всичкото отгоре.

  Народът все някога ще престане да им мълчи. Народът ще спре да ги търпи. Ще се вдигне и ще ги измете до един, това е сигурно.

 3. За тия мутри Народен Съд е малко и доста хуманно мероприятие, според мен за тях най-подхожда същият метод като на мутрите – „Безжалостна всенародна саморазправа“.

 4. Не е истина в какви времена живеем …. не може този цървул да е сключил консултантски договор за тази сума и никой в тази държава да не си зададе въпроса защо той..??? не не не ми се коментира то бива кражби,то бива наглост ,то бива да сме роби но това минава всички граници

 5. Какъв интерес искаш да предизвика раазкритието в медиите, както всички те, подобно на съдиите само си шушукат и правят каквото иска ЦАРЯ, за да не им изстине мястото? Защо искаш опозицията да се разпищи, като напоследък ги наблюдавам как тихичко работят – с пискане нищо не става, взимат следата и започват разследване. Колко време мислите ще им трябва да прикрият следите си тези хора? Те са изпечени крадци!

  Всички си мислят, че е лесно… оп, бръкни и си вземи!

  Нали понеже са разбрали, че Йончева е започнала разследването за къщата, се впрегнаха със всички сили да я сготвят!

  Вчера седях с часове и слушах записаните разговори с Ченалова в Бивол, така добре се навързват нещата – че няма накъде!

  Вместо да ги плюете, помогнете на Йончева, тя е рядък професионалист ;)

 6. Такива изроди не са управлявали страната. Главният изрод с лайнян цвят на лицето. пожълтял и покафенял от страх, убил животните, и ще проявява „човечност“. Некадърници. Във всяка област. Кога мутра ще ти е премиер? Никога. Само тук, у нас.

 7. Не винете специалните служби, чийто работодател (и заявител на инфармация) е премиера. Мислете кого избирате. Като се гласува за човек с тъмно минало (в същност доста популярно) и който е чел само „Винету” това е резултата.

 8. ,,Zad,,velikijat NAZNACHEN BIZNESMEN I oshte po/neznaen sporten specialist BANKJANSKIJAT SLUGA NA DS/NEGARCHE /SERVITJORCHE/SAZDOV/ !,,prozira,,KRAGAT,,ELMAZ,,/MONTEREY/[po/tochno BRATJATA CHAVDAR I TIHOMIR CHERNEVI.koito ,,dalgo predi,,BOYCHETO da stane Gl.sekretar,,go bjaha montirali,do/kato ,,uho/nabljudatel,,na procesite ,,v razvitieto na PROEKTA B.B/shte slugi ili ne/!

 9. Изглежда ,че Бойко Борисов има много скрит и потаен живот с неизяснен произход на парите си ,пренаващи през офошорни фирми и други форми на изнасяне на пари .

  1. БраВО сега ли разбра какво е мутрокомунистическа шайка …/никой не смее да го напише / иначе сме големи борци …срещу всички но не и срещу шайката

 10. Като гледаш задълбочено, би трябвало и да забелязваш, как Саздов лъже, та чак се къса – той, тука ( в тенис-клуб Банкя!!) дори се засече с тях (китайците, демек) и дори не разбра, кои са те!!… Схващаш ли? Дори да се появят живи свидетели, които да кажат, че Баце и китайците по едно и също време са били при Саздов в клуба му, пак да отрича, че Бацето е отиграл комисионния договор за 34,25 млн евро… и въпреки удължаването на Меморандума през 2017 от Борисов-3.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>