Регистрация
Публикувано на 12.10.2018 / 21:59

ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ЕВРОДИКОФ“! БЕЗПОЩАДНИ: ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ТАТЯНА ДОНЧЕВА, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА! ИЗБОРИТЕ НЕ СА ИЗХОД!

евродикофВ предаването:

Защо се вбеси Бойко Борисов и защо избяга от журналистите

Веселина Томова: Кой даде 43 млн. лв. на Гергов и защо. За истинските ланци и фалшиви съкровища на прокурор Гешев. Скандален коментар на Томова!

За битките „в червено“ – Корнелия Нинова и компания. Кой е от другата страна?

Елена Йончева за хвърления микрофон – една журналистиката „на командно дишане“? Какво отговори Антон Хекимян. „ГЕРБ са ме поръчали, поръчката не винаги е физическа екзекуция“

Мая Манолова: „Как държавното безхаберие може да убива“.

Татяна Дончева: „Какво те учудва, приятелю Диков?!“ Изборите не са изход. Както българинът изглежда гроги, една искра ще пламне и ще се стигне до кютек.


Afera.bg

Коментари 12 за
“ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ЕВРОДИКОФ“! БЕЗПОЩАДНИ: ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ТАТЯНА ДОНЧЕВА, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА! ИЗБОРИТЕ НЕ СА ИЗХОД!”

 1. Не ми пука къде ще си занеса хемороидите! Дали в Брюксел, дали в Москва, дали в ООН или на брифинг в МС, все ми е тая! Готов съм да управлявам България още два-три, а защо не и четири мандата, докато не се свършат тъпунгерите в нашата мила Татовина. Докато Диляйнян Пейовски е с мене и такива като Цуцаров, страшно няма! Надявай се народе на моите добрини, защото от ГЕРБ е казано: „Бойку Борисову, Богу твоему, ще се поклониш и Анусу Дебелосерещяму едному ще служиш“.Амин и една дебела пръдня от мене за добро настроение.

 2. Около 40% И близо 4 млн. души гласували?!Това са резултатите от ЦИК на предишните и по-предшните парламентарни избори.Разковничето е!Колко е населението на БГ и от къде ги намериха близо 4млн. гласували???

 3. Много фаресахме изразът „неконтролирана/неконтролируема корупця“

  абе айде са, тия де- онези, кво ползват контролиРАНА или само корупция, бе?

  БББ (Бът Буда Боковски) каза че червени и сини писатели написали написаното…. и после бяха цитирани известни заглавия от Щатите, Англия, Германия…. кво московските издатели нищо ли непубликуваха?

  Много се хареса и изречението на Путин, че България можела да бъде един важен фактор в транспортирането на газ от Сибир за Германия….да не би братушките да са отгатнали че ще има хиляди полит затворници, чиийто тикви биха могли да се използват за ръчно транспортиране , с кофи и тикви на газ от Варна и Бургас до ЕУ-ешелона паркиран на границата с Ниш и дефилето на река Нишава.

  Разследващите журналисти одма да изровят кой е регистррал патент и права за кофо-Тиквено пренасяне на газ през БГ и да го обадят на Бойко, който да земе съответните мерки и сам да ликвидира кофите и тиквите, за да спре преноса на газ защото има таков нареждане свишше.

  Динамичен Газов Хъб е здружение от герберутки и гербераси в чиито лейки Буда разнася на послушни по канче кумис и преварен ориз.

 4. - Хайде пак вижте как се дава брифинг в Министерство на Република Бьлгария вместо флага трибагреника бяло-зело-червено ВИЖАТЕ ЗАД ГЬРБА на управниците гигантска проекция на ЕВРЕИСКА погребална кьрпа ТАЛИТ -2 СИНИ ВЕРТИКАЛНИ линии по средата надпис Министверство и герба на Бьлгария.ТАЛИТа се използава при погребални практики когато равините намятат Талита на главите си и започват да четат кадиши-погребални опела молитви за починали от естесвена СМЬРТ или загинали при трагични обстоятелства.

 5. Мила госпожо Томова, какво се случва с предаването от снощи? Няма го във Вашия сайт, няма го и на сайта на Евроком. Ще го видим ли изобщо, или има някакво техническо забавяне? Благодаря.

  1. Прадаването е качено в материала и можете да го гледате цялото тук!

 6. НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ДЪРЖАВАТА Е КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА. НЕ ГО РАЗБРАХА ТЪПИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И ТОВА Е. МОНТЕСКЬО: „ПРЕСТЪПНИКЪТ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЗАКОНА, А ОТ СТЕПЕНТА НА ВЕРОЯТНОСТ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН“. ТАЗИ СТЕПЕН НА ВЕРОЯТНОСТ В БЪЛГАРИЯ Е РАВНА НА НУЛА. НУЛА. КОРУМПИРАНИ СЪДИИ ЗАБОГАТЯХА ОТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПАРИ ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ. ТОВА Е ИСТИНАТА.

 7. Моля ви, искаме да изгледаме предаването! Не ни лишавайте от истината, и ние искаме да я видиме.

 8. НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПЛЯМПАНЕ, БЕЗ РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ ЗА НИКОГО …… НЕ МОГАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ И ПРОВЕДАТ ЕДНО ЩО ГОДЕ ЕЛЕМЕНТАРНО РАЗСЛЕДВАНЕ С ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФАКТИ ПО СМИСЪЛА НА НПК , А НЕ ПО СМИСЪЛА НА БЕЗСМИСЛИЕТО ……. МНОГО ШУМ ЗА НИЩО И ЗА ЕДНА СЕДМИЦА …..КАКТО КАЗВА РУСКИЯТ АНАЛИЗАТОР ВАЛЕРИ ВИКТОРОВИЧ ПЯКИН / КОБ-ДОТУ , ОТ ЕКИПА НА ПУТИН/ „ПАМЕТТА НА ТЪЛПАТА Е ЕДНА СЕДМИЦА“ , СЛЕД ТОВА ТЕМАТА СЕ ЗАБРАВЯ , ПОДМИТА СЕ ПОД ЧЕРДЖЕТО И ТОЛКОВА, ЧАКА СЕ НОВА СЕНЗАЦИОННА ТЕМА, КОЯТО ДА НОСИ ЖУРНАЛИСТА / С ИЗВИНЕНИЕ/ НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА …… КОЙТО ИСКА ДА МЕ ОСПОРИ , ДА СИ СПОМНИ 10-15 ТЕМИ ОТ ЯНУАРИ ДО ДНЕС И ПО КОЛКО ОТ ТЯХ ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НЕЩО …. ВЕЧЕ СА ЗАБРАВЕНИ, ПРАШЯСАЛИ …. А ПО ТЯХ НИЩО НЕ Е БИЛО УСТАНОВЕНО, РАЗРЕШЕНО И Т.Н.

  1. метев…Помияре,плаща ти се не да умуваш,а да облизваш насраният Гъз на глупавият ти господар борисОфф!

  2. Установяват полиция, следствие, прокуратура, съответно съд осъжда. Тук тези механизми на държавата и обществото нe функционират, поради трайното отсъствие на последните. Ни държава, ни общество. Тук там се намира Мунчо в облик на журналист, да развлича народонаселението с викове и призиви, преди да бъде арестуван, бит, пребит, убит.

   Лудите, лудите – те да са живи!

 9. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Вече по два пъти на ден

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>