Публикувано на 18.10.2019 / 20:07

ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ С ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И НИКОЛАЙ МАРКОВ! СКАНДАЛЪТ С ПОРТНИХ ЗАХЛУПЕН ОТ НАЙ-ВИСОКО РАВНИЩЕ. ЗАЩО СПИ „ОПОЗИЦИЯТА“?!

ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ С ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И НИКОЛАЙ МАРКОВ! Веселина Томова за грандиозния скандал с Иван Портних и безобразния скандал с кандидат кмета от ВМРО в Балчик.

Николай Марков за „диагнозата България“.

Цялото предаване може да гледате тук!:

Afera.bg

Коментари 3 за
“ГЛЕДАЙТЕ ТУК „ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ С ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И НИКОЛАЙ МАРКОВ! СКАНДАЛЪТ С ПОРТНИХ ЗАХЛУПЕН ОТ НАЙ-ВИСОКО РАВНИЩЕ. ЗАЩО СПИ „ОПОЗИЦИЯТА“?!”

  1. Айде , евроатлантическите ми ценности пак заминаха на майната си …

  2. Опозиция ли? Няма такава. Така че, не спи, няма я. Има погерберени партии и институции, мъртвило и изцяло измрели министерства: туризъм, спорт, външно, военно. Боко и Каракачанов казаха, че ако ни нападнат търците, няма да се стреля. Захариева не е и умряла, бегала е от нас, предателката. При тия тримцата, ако имаше опозиция, да са ги махнали.

    1. МВнР е страшно безполезно минестерство….почти колкото и останалите ненужници!!!!!Не че няма нужда от тях,но с тези неадекватни калинки в тях са безпредметни…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *