Регистрация
Публикувано на 05.11.2017 / 21:25

ГЛЕДАЙТЕ СМАЗВАЩО ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРЕД САШО ДИКОВ, КАТО АВТОМАТИЧЕН ОТКОС: ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ! СТРАШНО Е, ЧЕ ОПРЯХМЕ ДО СРЕТЕН ЙОСИЧ И ДО НЯКОЙ СЪРЦАТ, КОЙТО ДА НАПРАВИ „МЕЧ“ И ДА ГИ ПОЧНЕ С КАРТЕЧНИЦИТЕ ВСИЧКИТЕ!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВАГледайте убийствено смазващото интервю на собственичката и главен редактор на сайта АФЕРА – Веселина Томова, дадено пред Сашо Диков по biTv. Истината, такава, каквото е, като автоматичен откос:

Afera.bg

Коментари 25 за
“ГЛЕДАЙТЕ СМАЗВАЩО ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРЕД САШО ДИКОВ, КАТО АВТОМАТИЧЕН ОТКОС: ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ! СТРАШНО Е, ЧЕ ОПРЯХМЕ ДО СРЕТЕН ЙОСИЧ И ДО НЯКОЙ СЪРЦАТ, КОЙТО ДА НАПРАВИ „МЕЧ“ И ДА ГИ ПОЧНЕ С КАРТЕЧНИЦИТЕ ВСИЧКИТЕ!”

 1. ШАПКА СВАЛЯМ НА ИСТИНСКАТА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТКА – ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!!!!!

  ТОКУ ЩО, ОБЪРНАХ ПО-СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ НА САЙТА, КАТО ПОСЛЕДВАХ КОМЕНТАР ОТ frognews НА ДРУГ ЧОВЕК, КОЙТО ГИ ЧЕТЕ И ДВАТА САЙТА И СЪМ МНОГО,МНОГО ПРИЯТНО ИЗУМЕН!!!!

  БЪЛГАРИЯ ИМА ОГРОМНА НУЖДА ОТ БУДИТЕЛИ ,КАТО Г-ЖА ТОМОВА!!!!!

  ЧЕСТ ПРАВИ НА ДИКОВ ,ЧЕ И ДАДЕ ДУМАТА В НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ (КАТО МАЛЪК РЕВАНШ КЪМ НЕЯ) , НО НЕ МУ ПРАВИ ЧЕСТ ,ЧЕ Е ОБЕЩАЛ ДА ДАДЕ ПАРИТЕ НА ЖУРНАЛИСТ ОТ БТВ, КОЙТО Е ПРЕПИСАЛ МАТЕРИАЛА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!!!!!!!!!

  ЖУРНАЛЯТА ОТ „БТВ“ И „НОВА“ СА СЕ ДОКАЗАЛИ, ЧЕ СА ТОТАЛНИ БЕЗПРИНЦИПНИ И ПОСЛУШНИ ЛИЗАЧИ ОБСЛУЖВАЩИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР, КАТО МЕДИЙНИ ПРОСТИТУТКИ ГЕРБЕРАСИТЕ!!!!!!!!!!!!

  ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА Г-ЖА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЗАЩОТО НА ПРЪСТИ СЕ БРОЯТ ДОБЛЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ-ЖУРНАЛИСТИ В НЕСУВЕРЕНАТА ТЕРИТОРИЯ …БЪЛГАРИЯ!!!!

 2. ИМАМ ЕДНА ИДЕЯ!
  ДА ОБЕДИНИМ БАЛКАНИТЕ!
  И ДА РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ ЧЕ СМЕ ХОРА И СМЕ ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ!

  ГОТОВ ЛИ СТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ТАЗИ КАУЗА?
  ИЛИ ВИ Е СТРАХ ОТ ТАЗИ КАУЗА?
  ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е ОБЕДИНИТЕЛЯ

 3. АЗ СЪМ ЕДНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА,КОЯТО ОБОЖАВА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА.И ЗАТОВА ОТВАРЯМ ЧЕСТО НЕЙНИЯ САЙТ,И МАКАР ЧЕ СЪМ РЕГИСТРИРАНА,РЯДКО ПИША КОМЕНТАРИ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА,КАТО И ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕ ПЪРВО МОГО ЗДРАВА,И ВСЕ ТАКА СМЕЛА.

 4. Страхотна сте! Разкажете нещо за Военно-морската болница. Споменахте само за големи парични потоци към нея,а тя е толкова запусната че е тъжно да я гледаш. Особено като знаеш каква е била преди 10-15 г.

 5. Съжалявам за грешката – написаното слято „чев“, вместо „че в“, от клавиатурата е.

 6. Госпожо Томова, ще си позволя само един коментар с думи по друг повод и от друго място, но напълно заслужени от Вас:
  ДОСТОЙНО ЕСТ!
  Жалкото е, чев България останахте такива толкова малко…

 7. Госпожо Томова , всичко беше много точно премерено-и фактите , и нападките и коментара на ситуацията!А Сашо Диков не му прави чест , че въпреки всичко , пак иска да даде парите на БТВ , може би за да се подмаже на Боко , че награждава негови хора , които му изпълняват поръчките!
  Но , поне с това интервю отново много хора чуха за Афера и със сигурност ще станат наши колеги по посещаемост в сайта!А , то , други телевизии рядко посмяват да ви дават!
  Добре се получи , кураж , успех и се пазете , защото тези престъпници не си поплюват!
  Но , ако посегнат на Вас , аз Ви обещавам , че този път сериала Меч ще им се стори детски филм , поне като чета коментарите на хората , които не могат вече да търпят!
  Треперете , гадове , един ден ще дойде и за вас Видовден!

 8. Благодаря ВИ ! Срещу хунтата на златушко-хераковският селски хитрец могат да успеят само смелите, умните и почтените. Този измекяр превърна Родината ни в блато. Фактите за това са убийствене-по негово нареждане се уволнява служител във фирма, а държавата за неговата простотия плаща обещетение 16 000 лв., дава 1 млн. лв. да се оправя стадиона на някакъ си отбор от гр. Варна и т.н. фактите са многобройни. Само за тези два случая канцлера на Германия отдавна да е в пенсия, а това би се случило във всяка друга Европейска държава, само, е у нас не.Вън тази пасмина от властта.

 9. чаках чаках чаках и се отказах.

  де бе тоя трудовак в синичкото ризле да каже: Весе, предлагам ти при следващо твое разследване, което ти пуснеш на сайт Афера да ти дам на следващия ден парче от моето тв-време да го публикуваш и В телевизорите.

  а де? а са де!

  Сандо да си прегледа Алцхаймъро нещо мнооого па дълги тия негови ъЪЪЪЪЪъъъъ ъъъЪЪЪЪъъ.
  и е редно да си погледне как му се отъркват токовете на обувките.
  ако стърже вътрешните ръбове-значи в нозете е минал на твърдо Х и още би могъл да устиска вагонетките.
  но ако задърля външните ръбове на токовете си- това означава че е минал на О-образна щампа във формата на нозете и може да забрави че нещо ще може да устиска. да чека водопадо с примесите…

   1. по цял ден пиеме, та може да има грам, синкасни и правописни грешки. урям една якя ракия за твое здраве защото си усетил тръпката ми да се заяздам с капути кото са опаковани като презервативи за 5а клас на Хошхиминската гимназия за опера и минет а ореваа свето че бил кондоми, а ние им казаваме коне които пеято т До до Ми, КонДоМи

 10. СВОБОДНИ МЕДИИ НЯМА ТУКА ТИЯ ДЕТО НЕ СЛУШАХА ТИХОМЪЛКОМ ИМ СМЕНИХА СОБСТВЕНИЦИТЕ,КУПИХА ГИ , НА ОНИЯ НА КОИТО НЕ МАЖАХА ДА ИМ ГИ СМЕНАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ДРЪПНАХА НАПРАВО ШАЛТЕРА , ОСТАНАХТЕ ДВА ТРИ САЙТА И ЕДНО МИЖАВО ТВ ДЕТО ТРЕБЕ ДА ПРЕРОВИШ ТУБАТА ЗА ДА ГО ГЛЕДАШ , ТУБА ТИВИ МУ ВИКАМ , ШЕ ВИ ФАНАТ И НА ВАС ЦАКАТА АЗ ТАКА ГИ ВИЖДАМ НА НЕЩАТА , СЪДА Е ТЕХЕН , ПРАСКАТ ВИ ПРЕСЪДИ ЗА КВОТ СЕ СЕТИШ , НЕ ВИ ЗНАМ КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИТЕ ЗАНАПРЕДЕ

 11. Велика сте Госпожо Томова!
  Сега гледах интервюто от вашия сайт!
  Точна,ясна и право в целта,без заобиколки!
  Права сте от началото до края!
  От тука нататъка ще наричам Сашо Диков,Сашо Ментата!
  Вече се оправдава с това“Аз съм свикнал да говорят за мене,какво ли не“!
  Много толерантен се прави вече,помним не малко моменти,когато се пенеше,и точно тогава го харесвахме,защото беше истински!
  Просто не е редно да каниш в студиото си нечестни,лъжливи,арогантни бандити като Цветанов,за каква справедлива журналистика говори Сашо Ментата,след като самия той я потъпква в името на уж „всички гледни точки“,абсолютни фалшиви лупинги!
  Признавам си че му бях фен,до преди 2 седмици,но човек не се продава само за пари,човек се продава и за слава..,и почва да се държи толкова „толерантно“…
  Хубаво му казахте че стана“голяма телевизионна звезда“,опитва се „миличкия“,да прави сериозна телевизия и то как със издънки като Наталия Кобилкина!
  А на вас ви желая още толкова Кураж Госпожо Томова!
  Останете си такава СМЕЛА,СПРАВЕДЛИВА,ИСКРЕННА И НЕПОДПРАВИМА!
  Със вас сме!

 12. Гледах го. Малей, Сашо си глътна граматиката. Весе, бих искал да съм ти приятел, щото враговете ти са много… уязвими Е, да станеш приятел на някой се искат разни качества, ама то си е и химия. Както и да е, беше впечатляващо интервю.

 13. Веселина,едновременно Ви се възхищавам,но и се страхувам за Вас!!!

 14. Гледах интервюто на ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРИ ДИКОВ по би ай ти.Много смело говори тя,харесва ми това,чене се страхува от никого.Но тя е единствената смела ,честна и справедлива журналистка.ДЕ И ДРУГИТЕ ДА СА КАТО НЕЯ,НО ГИ Е СТРАХ.

  1. Mi ne e bokluk za razlika ot teb! Ti dokladva li na tupaka borisOff,dnes koj,kak i zashto vi e pratil na majkite vi u pu…te?! Plashta ti se da mu celuvash nasranijat Guz! Tomova tova e edin ot boklucite kojto vi pravi mizerijj po sajta,mailite i t.n.Tozi bokluk tuk razprashta virusi,trojanski kone i prochie! Lajnoto se kazva milen metev.

   1. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВЧЕРАШНИЯ КОМЕНТАР СЛЕД ПРАБАБА–НАИСТИНА.ЗА МЕН ЛИ ПИШЕ ТОЗИ ЧОВЕК.АКО Е ТАКА АЗ СЪМ СИ НАИСТИНА–ПРАБАБА И НЕ СЪМ НИКАКЪВ И НЯКОЙ СИ МЕТЕВ.В ГОЛЯМА ГРЕШКА СТЕ ГОСПОДИНЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>