Публикувано на 12.06.2019 / 7:43

ГЛЕДАЙТЕ СИ В КРАКА ВЕ, СОФЕЙАНЦЕ!

ГРАФАГледайте си в крака ве, софейанце!

Христо Велков

Коментари 9 за
“ГЛЕДАЙТЕ СИ В КРАКА ВЕ, СОФЕЙАНЦЕ!”

 1. Искам си старата София.За Бога,взимайте си парите,но нищо не правете,щото иначе ще изпатрупете народа

 2. Няма какво да се коментира. Няма реални търгове, властта дава поръчки на наши хора, те прибират парите и с някаква малка част от тях правят едно голямо НИЩО, колкото да се замажат очите. Да сте видели качествен ремонт някъде в страната? Грозно, сиво и ултра некачествено. Пълна мизерия. Трябва да си уникален чалгарин, за да ти харесва тази герберска повръщня! Ако това се беше случило в Китай, отдавна да ги бяха избили тия айдуци…

 3. Стига сте мрънкали, чакам с нетърпение следващия дъжд и се пускам със сърфа от трамвая. Вълни, акулки, свеж бриз, мерсиН Фъндич!

  Ще имаме уникална столица, за есента ще си купя каяк за бързеите в тунелите на метрото.

 4. Край със София!!! Ние от село едва прескачахме релсите на трамваите, а сега трябва да внимаваме и с камънака!?! Е, няма да идваме вече.

 5. Стига сте ни будалкали със снимки от чужбинско.

  …ndian Point – няма такова животно в страната на кирилицата…

 6. Така се купува власт, с непроизведени и неизгодно скъпи самолети. Гербаджиите са наколенчили пред ЦРУ за гафовете по територията и одират кожи, за да дадат милиарди откуп на американците. Тия ни продават вече и в аванс. Каракачанов патриотично участва в гадната сделка, а другите гледат кервана на одирането. Президентът за какво награди Рубин. На Козяк направиха писта за тия самолети, Цецо ходеше по нея, Радев даде медал за схемата. А беше за Грипените. Нали разбира от самолети, ама е мъж само на картинка, та и той, предаде интереса ни и то с медал!

 7. Крадливият екип на Фандъкова и присъдружните им фирми опоскаха София, направиха я по-грозна от всякога, а прословутия Граф Игнатиев – дори смъртно опасен! Няма ли да има възмездие, за бога?! Докога с плоските пиарски номерца за наивници, с просташките лафове и наглото безочие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *