Регистрация
Публикувано на 20.04.2018 / 21:58

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“!: ЧУДОВИЩНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДЕЛОТО СРЕЩУ ИВАНЧЕВА! КАТАСТРОФА ЗА ПРОКУРАТУРАТА И АНТИКОРУПЦИОННИЯ ОРГАН!

САШО ДИКОВТази вечер в предаването на Сашо Диков „ЕвроДикоф“ бяха изнесени без монтаж и без цензура шокиращи разкрития за катастрофата на новия антикорупционен орган и прокуратурата по операцията и делото срещу кметицата на Младост – Десислава Иванчева.

Шокиращи факти, изнесени от адвокатите по делото, както и умопомрачителното отговаряне на медийни въпроси на прокурора по делото Илиян Рангелов.

Предаването можете да гледате тук:

http://eurocom.bg/shows/video/evro-dikof/7072 - първа част

http://eurocom.bg/shows/video/evro-dikof/7073 - втора част, където е и „пледоарията“ на прокурора

http://eurocom.bg/shows/video/evro-dikof/7075 – трета част – продължение от миналия петък – Веселина Томова за медиите с болка и презрение

 Afera.bg

Коментари 22 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“!: ЧУДОВИЩНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДЕЛОТО СРЕЩУ ИВАНЧЕВА! КАТАСТРОФА ЗА ПРОКУРАТУРАТА И АНТИКОРУПЦИОННИЯ ОРГАН!”

 1. Мили Боже, само в каква кочина живеем?. Преди време моя бивша колежка беше обвинена в подпомагане източване на ДДС. Беше показно арестуване по същия почин /тогава МВР министър беше Цветанов/. От службата й иззеха служебния компютър без да бъде свалена информацията от него с оглед защитата й, защото в противен случай на него може да бъде качена всякаква информация, без опис на преписките , които се изземват, просто едно голямо НИЩО. Естествено съдът въобще не намери доказателства за някаква вина и жената бе освободена, но смазана психически. Ровиха й в служебните преписки и не откриха нищо, а можеше да подхвърлят там всичко – след като нямаше нито един присъстващ от администрацията, при изземване на преписките – при това без всякакъв опис.

 2. Сигурно някой(и) иска веднага да строи. Явно много бързо е трябвало да я махнат. Не са могли да се подготвят както трябва. Или пък считат хората за дебили и като им поднесат ковбойско представление, те ще клъвнат, затова не се обръща внимание на подготовката. Като че ли са се учили от англичаните.
  Имам обосновано предполжение, че БГ ще плаща по присъда от Страсбург, ама защо трябва ние да плащаме?

 3. Баси прокуратурата! Три месеца слухтят, следят, подготвят и на края изс***т едно голямо л***о! Ще се наложи пак да се плаща от парите на хазната, т.е. от нашите пари за простотиите на полицаи, прокурори и тям подобни „правоохранителни и правораздавателни“ органи…Абе тая Магнаурска школа в Симеоново какви кадри отглежда, а! Да им се неначудиш просто! Чак министър-председател създадоха за чудо и приказ, а прокурорите и полицаите им на световно ниво…Следващите сигурно ще са от полицейското училище от Пазарджик (там ли беше?). Може пък по-добре да се справят щом едно помощно училище цял народен представител е отгледало, що не…

  1. Тези от милиционерското училище в Пазарджик ще бъдат по -добри , от капутите и педерасите на Симеоново ,хахахаха.

 4. От всичко това,ще има ли фатални последствия за това,меко казано,необичано правителство?И ако има,кои ще са другите,ще бъдат ли по съвестни и по морални?В условията на тази икономическа система,в която живеем,възможно ли е да има правителство от съвестни и морални хора????

 5. …а, прокурорът се потеше като бременна свинья… напънала се планината и родила мишка…

 6. Страхотно предаване, страхотна Томова! Много смело, дано да не го клъцнат, както неведнъж се е случвало. Толкова шокиращи истини на куп, как управниците няма да се подмокрят? Вече не останаха свестни предавания, от които да научаваме истината.

 7. Предаването прекъсва след втората минута. Така беше и с първото издание миналата седмица.

 8. ОЧАКВАМ НАЙ ЛОГИЧНОТО НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ : ……… ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ НАМЕСИ РОСЕН ГОРСКИЯ ……….. / ама липсва някак си в цялата тая драматургия /

 9. голям страх тресе кочината герберска щом от едно предаване се изплашиха и го блокираха!

 10. Случаят е наказателна акция от Цветан Цветанов заради откази за разрешителни за зет му. Цветанов не подлежи на образование.

 11. Не ми се отварят линковете но не е проблем, ще се види отнякъде предаването. Тая вечер по новините на бтв даваха въпросния бизнесмен, видимо смотан… та той каза, че живял и творил в Англия 5 години и се върнал в България и. т. н. Парите който е дал били заем ит банка…!?, и тука ми светна, че тая история ми е позната… Гинчето и тя бизнесменка голяма ама с банков заем и тя. Чудно ми е как на някой, където даже за разлика от Гинка не е живял в България му се отпуска голям заем, нали уж подкупа 500 хил. евра щял да бъде. Просто още една нишка за размисъл.

  1. Запознай се с градоустройствения план на София и прилежащите й територии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>