Публикувано на 23.12.2019 / 21:54

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК“! ХАЗАРТНИ ВОЙНИ. КАША! БОЖКОВ ХЕМ ЩЕ УБИВА ЦЕКИТЕ И ДОМУСЧИЕВ, ХЕМ СПАСЯВА ЦЕКИТЕ ОТ ДОМУСЧИЕВ И ПЕЕВСКИ, КОИТО ЩЕЛИ ДА ГИ УБИВАТ

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК“! ХАЗАРТНИ ВОЙНИ. КАША! БОЖКОВ ХЕМ ЩЕ УБИВА ЦЕКИТЕ И ДОМУСЧИЕВ, ХЕМ СПАСЯВА ЦЕКИТЕ ОТ ДОМУСЧИЕВ И ПЕЕВСКИ, КОИТО ЩЕЛИ ДА ГИ УБИВАТВ извънредно предаване Сашо Диков излъчи интервю със собствениците на Efbet братята Цветомир и Боян Найденови за историята на войната с Васил Божков.

Цветомир Найденов каза в прав текст, че Васил Божков поръчвал убийства и искал да ги ликвидира.

С един и същ пуловер, Цветомир Найденов очевидно бе подел екстрена тв атака, тъй като със същия пуловер се появи в интервю на „Банкеръ“, пуснато два часа, преди излъчването при Сашо Диков.

В пълната каша не стана съвсем ясно обаче как така от една страна Божков щял да убива Домусчиев, заедно с Цеките, пък от друга страна – Домусчиев и Пеевски искали да убиват Цеките, пък Божков ги спасил.

Не стана и ясно как така изведнъж Васил Божков решил да убива иначе досегашните си съдружници в куп фирми, както и не стана ясно с какви пари е стартирала Efbet, откъде са и с какви пари са платили лиценза си в Малта, например…

Цветомир Найденов каза, че не знаел, че баща му бил сътрудник на ДС, не бил чувал, въпреки че данните за това са от официлания сайт на Комисията по досиетата.

Цветомир Найденов отказа да пусне в ефир записа, в който, според него, Божков му казал, че ще ги ликвидира, като Манол Велев, Йордан Динев и „некой си“ Занев.

Цветомир Найденов каза на Сашо Диков: „Намериш ли две тухли наши извън България и пари включително, ти ги подарявам!“.

Сашо Диков след интервюто каза, че са му пуснали записи от които обаче никъде не се чува Божков да заплашва с убийство Цеките.

Цялото интервю може да гледате тук:

Първа част: https://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/12044

Втора част: https://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/12045

Afera.bg

Коментари 17 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК“! ХАЗАРТНИ ВОЙНИ. КАША! БОЖКОВ ХЕМ ЩЕ УБИВА ЦЕКИТЕ И ДОМУСЧИЕВ, ХЕМ СПАСЯВА ЦЕКИТЕ ОТ ДОМУСЧИЕВ И ПЕЕВСКИ, КОИТО ЩЕЛИ ДА ГИ УБИВАТ”

 1. https://www.youtube.com/watch?v=wmOZcKKqcXc

  Пускам само една серия от третия последен сезон на руския филм „Карпов“
  „Карпов“ е продължение на „Глухар“, но „Глухар“ е по посредствен и скуче някак си, макар че показва и нашата родна действителност в полицията.

  Но „Карпов“ е по-доброто продължение.
  В серията която пускам става дума как депутат, който стои зад бизнеса с продажба на малолетни на педофили или в бордеи.
  Жестока действителност.
  Просто го препоръчвам.
  Да, някои ще кажат филм, но не е така просто.

  1. Всъщност, целият трети сезон е за политици и как се избира и контролира кмет.
   Половината да е истина, схемата е у нас същата.
   Контрол, страх, безизходност!

 2. Тука се вижда края на ….протежетата на агента Сава – Дебелушко и гея -Гелчо от Илиенци …., а Боку …с най -голяма радост …ще се скрие зад гърба на Божков…., Васил е 50 пъти по-умен и интелигентен от цялата пасмина крадливи аборигени …от Берлин, Хюве…., Илиенци и Сараите…., този път няма да има предупреждения …., а Горанов ще е първия ….отлетял…журавель….

 3. Вече стана много трудно с поръчковите убийства у нас защото сме член на Европейския съюз откъдето са ни предупредили че ако се случи такова нещо ще има набиване на канчета и спиране на фондове. Това Боко го знае много добре и няма да го допусне защото моментално ще му дръпнат столчето и ще падне от власт. Освен това при съвременната техника такива убийства се разкриват за часове.Хората вече използват много по фини методи като новичок и т.н справка Скрипал,Литвиненко и други.Но обикновено заплахата е по силна от изпълнението,така че…

 4. Г-н Васил Божков даде хляб и направи богати много хора.Повечето от тях се оказаха тотални неблагодарници ,други злоупотребяваха с доверието му,но на никого от тях ,той не потърси отговорност.Тези „които ще бъдат убивани“ са не само прости,но и много смешни с тази скалъпена и раздухана през последната седмица история.Който го познава лично /и не само / НИКОГА НЯМА ДА ПОВЯРВА в подобна небивалица.

 5. Дрън дрън! Лотариите имат правила за организиране и провеждане на игрите,които се утвърждават с решение на държавна комисията по хазарта /има ги в утвърдени в интернет/. Там пише,че събират комисионна за участие,затова декларират таксата като комисионна.Тази възможност съществува в член 30 ал. 3 от закон за хазарта.Май ще излезе, че тези момчета рекетират Божков и са му откраднали фирмата Ефбет!

 6. Да, ще го гледам. Но какво да гледам по БНТ следващата седмица, след като на сайта на обществената тв програмата за следващата седмица е за края на 2018 и началото на 2019? Пътуване във времето назад? Кошлуков да си прибира дисагите и калинките и ЧАО!

 7. Оставете тези международни новини,а вижте у нас какво се случва!
  ЕС е предупредило България да спазва законите и да не се дава личното жилище на банките,ако то е само едно за семейството или човека,а нашите депутати са гласували точно обратното!
  Хора,събудете се!
  Ще ви прекарат яко,ако не протестирате!
  Бушон медия – „ГЕРБ: Банките да вземат и единственото жилище, няма значение къде ще остане човекът! Важно да се защитят банките и Еврото…“
  https://fatal-mediabg.blogspot/2019/12/blog-post_48.html

 8. Цеките знаят, че са затвора и говорят измислици, от които няма да имат полза.

 9. Гадина олигофрен и гнусна мърша като ДомуЗа е способна на всичко,както в миналото е убивал от разстояние невинни домашни кученца за да изпробва оръжейната си оптика за нощно виждане, така че всичко е възможно!Другата свиня Пеевски е същата гад, така че при тези миризливи лайнари всичко е възможно!Нека се избиват взаимно и изяждат сами като паяци в буркан!Това е добре за България!

 10. Божков ако иска да убива някой въобще няма да му се обяснява!

   1. Алоооу, ако някой каже, че ще ви убие, го прави за да ви въздейства на психиката, и да живеете в постоянен страх, а не защото наистина е решил да ви убива, бе АХМАЦИ.

    1. Който познава Васил Божков знае,че е точен,коректен и не обича много да плямпа!Ако е искал да ги убива,тоя нямаше да реве по телевизиите,а щеше да е изчезнал безследно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *