Публикувано на 24.05.2019 / 22:04

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! УБИЙСТВЕНО РАЗКОСТЕНИ – БОРИСОВ И БРАТОВЧЕД МУ РАДИ!

ЕВРОДИКОФВ предаването може да гледате:

Лъжите на Бойко Борисов.

Убийствен коментар на Веселина Томова за „революционния проект“ на Варна – булевард „Левски“

Григор Здравков от Легия Антимафия с разкостващи факти за Борисов и Братовчед му Радо

Цялото предаване може да гледате тук!:

Afera.bg

Коментари 21 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! УБИЙСТВЕНО РАЗКОСТЕНИ – БОРИСОВ И БРАТОВЧЕД МУ РАДИ!”

 1. И какво от това;“Керванът си върви кучетата си лаят“Отново си наредиха картите ,а сега гледам , че и онова гнусно подобие на жена Лиляна Павлова , която е касичката на Бойко се намести в Европарламента.Колко гейове пращаме в парламента на Европа?Долна и гнусна политическа сган!!!

 2. Браво на Григор Здравков за фактите ,които показа . Който има мозък може да прецени на него ли да вярва или на лъжите на Бойко Борисов !

  1. Петър Иванов: Умрели българи от гробищата ще избират българските евродепутати

   От ЦИК обявиха, че 6 355 633 души имат право на глас, а броят на българите според брояча на населението на ООН (//countrymeters.info/bg/Bulgaria) днес, 25 май, в 10:15 ч., е 6 955 259.
   Според НСИ числото е по-голямо – 7 000 039 (аха да падне под 7 милиона).
   Пак според НСИ българските граждани от 0 до 19 години (виж втория скрийншот) са общо на брой 1 320 442 души. От тях тези, които са под 18 години, са с около 80 000 по-малко, и са 1 240 000 души.
   Значи непълнолетните, които не могат да гласуват, които не са гласоподаватели, са около 1 240 000 души.
   Ако от броя на цялото българско население 7 000 000 извадим 1 240 000 получаваме около 5 760 000 души над 18 години. От тях гласоподаватели са около 5 700 000; има невменяеми, под запрещение и др.
   Но според ЦИК гласоподавателите не са тези 5 700 000, а в списъците на ЦИК са включени 6 355 633 души. Разликата е 655 633.
   Следователно, “мъртвите души”, които могат да “гласуват” за евродепутати, естествено са 655 633 на брой. “Мъртвите души” са 10,3% от всички гласоподаватели.
   Ако имаме предвид, че на тези избори ще участват около 50% от избирателите, излиза че “мъртвите души” в списъците на гладувалите ще са около 20%.
   Братя, на тези евроизбори 20% от гласувалите ще са “мъртви души”, които ги няма в реалността!
   Казано с други думи, 4 от 17-те евродепутати ще бъдат “избрани” от умрели или от емигрирали българи.
   Естествено, от този факт ще се възползват забогателите от кражби и пределно находчиви за всякакви далавери.
   Това е истината! Някой нещо?

 3. Тази сутрин една агенция с пикливо име „цъфна“ с хвалебствена статия за Лилито Павлова в нарушение на закона. Може би ЦИК още не се е пробудила. Законите са да се спазват, и от властта, и от хората. Но…..апартаменти, асансьори, магистрали, саниране, къщи у нас и по света…..Но май законите най- вече не се спазват от властите. И от субсидираните от тях медии и агенции. Защо никой не пита как така например, в противоречие със закона, един посланик, без задължителния престой в България, се мести от една столица в друга, А?

 4. Супер предаване беше, а Григор Здравков направо изби рибата. Проучил нещата из основи и не се страхува да ги каже и покаже. А по.-нататък?!

 5. Хихимян и Викторчо, както и онова русото дали са гледали преди интервютата какво проучване е трябвало да си направят и какво да питат. Журналисти които да мрънкат и да им се карат интервюираните не ни трябват.

 6. Ами аз и краля на Тайланд Маха Вачиралонгкорн Бодинтхаратхеппхаяварангкун сме от един род, демек от човешкия род, но все още живея в апартамент от социалистическия реализъм по Бай-Тошово време.
  А пък баш булевардът е градомански болшевишки проект на някакви комплексари, които постоянно говорят колко много струва, без да споменават нещо за неговото качество или за функционалните му ефекти, освен че по него може да се минава за 4-5 минути ….

 7. Всичко това го знаем по принцип още от първия мандат , че са престъпници и крадци!
  Но , какво от това!
  Никой от американското престъпно посолство няма да разреши някой да носи последствия , защото и американците бяха добре обслужени от тая власт във всякакъв аспект!
  Забравете , че ще има възмездие!

  1. Илианче, източниците ти не заслужават доверие!
   Намери научни публикации по интересуващите те теми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *