Публикувано на 13.12.2019 / 23:38

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ТОВА Е МАФИЯ! НИЩО ДРУГО НЕ МОГА ДА КАЖА ОСВЕН, ЧЕ ТОВА Е МАФИЯ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ТОВА Е МАФИЯ! НИЩО ДРУГО НЕ МОГА ДА КАЖА ОСВЕН, ЧЕ ТОВА Е МАФИЯ!Стажанта в нова светлина – ПР-и гледат учудено как Диков говори на европейски теми с комисар Мария Габриел. Еврокомисарят с най-високо одобрение и „ЕвроДикоФ”, който не спира да се бори за вашето одобрение.

Не толкова изтънчен беше разговорът с акад. Вежди Рашидов.

Разцепление в групата на БСП заради гласуването за Сотир Цацаров като шеф на КПКОНПИ.
Такъв нож в гърба на Корнелия Нинова не беше забиван от години.

Цацаров не трябваше да става Главен прокурор и в нормална държава никога не можеше да бъде шеф на КПКОНПИ. Какви са „убийствените факти“ в подрепа на тази теза.

Бившият журналист от БНТ Никола Йотов – хората с имоти по трасето на АМ „Хемус“ след Боаза са втрещени! Защо?

Поредицата „Черната книга на правителственото разхищение на България“ на фондация „Фридрих Науман“ – Мила Чернева с материал за това как милиард и половина се вадят от ръкава на Бойко Борисов и са раздават по неясни критерии. Темата е актуална след като тази седмица нови стотици милиони се изсипаха за пътища.

Анализ на поредните рундове от боксовия мач между Румен Радев и Бойко Борисов. Как Борисов побесня, но се изложи сериозно.

Адвокат Веска Волева за скандала, при който банкова служителка изтегли милион лева и изпрати на свой виртуален любовник. Но защо никой не пита за вината на банката?

Как за 8 минути „чугуненият дует Борисов-Дани Кирилов“ уж решиха проблем, който се влачи повече от 10 години. Колко изречения успя каже Кирилов, преди Борисов да го прекъсне и допълни.

Кметът на Септември, подкрепян от ГЕРБ, и осъден вече на втора инстанция, назначава бесепари за кметски наместници. Как става това? В студиото адв. Николай Баташки.

По системата „Асене, върни!“ коментара на спортният журналист Илиан Енев, който тези дни напусна Нова ТВ за това, че си позволи истината. Какво се видя на мача Лудогорец-Локомотив Пд. Журналистът беше „ударен служебно“, но гордее ли се пак Кирил Домусчиев?

Продават марката на вестиник „Стандарт“. Какво следва за журналистите, които имат да взимат пари, за кредиторите, както и за някога авторитетното изднание. В студиото адв. Елка Пороминска.
Веселина Томова в студиото на „ЕвроДикоФ“ с коментар не само за горещата тема „Портних“ – кой го отърва. И още – суперскандална история с каналджии-ченгета, които прекарват срещу доста пари имигранти. За техните чадъри от високо място.

УЧАСТИЕТО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА В СТУДИОТО НА ЕВРОДИКОФ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК!:

https://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/11970

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 9 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ТОВА Е МАФИЯ! НИЩО ДРУГО НЕ МОГА ДА КАЖА ОСВЕН, ЧЕ ТОВА Е МАФИЯ!”

 1. Медиите не смеят да кажат колко е дълга на България ? Колко е бил преди герб да дойде на власт ? Колко данъци не са събрали ? Колко хора са съсипали с двойни стандарти при най важни документи щото незнам си кво писали и не били от желания етнос ? Това е най душманската партия управлявала България затова народа не може да се възпроизвежда, създавайки държавата на най ограничените възможности. Имат късмета че и при другите партии е пълно само с костюмари. А България не е само костюмари партийци. Афера и Диков ще кажат ли по въпросите?

  1. Без да искам, се замислям над думите на Радев. 2008-ма-10 милиарда дълг, Орешарски иска да тегли 1 милиард заем, и то не бяха бели рояли, умни и красиви, и той падна от власт, качи се на трона Слънцето от Банкя. Колко заеми взе той? Колко, я кажете, гербаджии? И защо от гьол, Белене пак стана перспективен проект, а можеше вече и ток да дава? 28 или 30 милиарда дълг имаме вече. ЮП бе спрян, преди години, а тръбите бяха в Бургас.Сега ревем за Турски поток.Черно море-вместо туризъм-логистичен център на НАТО и то само три дне, след като Слънцето каза, че там ще плуват само лодки и платноходки. Слънцето от Банкя и слугите му от ГЕРБ да кажат колко е дългът и колко от него е направен от Слънцето от Банкя?

  1. Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9) каза:

   „Погледнете реалността. Дебили определят бъдещето ни. Нашето, на децата ни и на държавата. Сега дадохме властта на Сульо и Пульо да определят НАШЕТО бъдеще. Без да се запитаме с елементарния въпрос дали могат да го направят? Вие бихте ли дали бомба на психопат? Не, нали? А тогава кое ви дава правото да дадете на дебили правото да определят управлението??? . В началото българите са избирали хан не по наследство, а сред най достойните боили. Които са се доказали в битките и в мъдростта на решенията си. Сега избираме този, който най мазно говори от телевизионния екран и най добре ни лъже . . Ако трябва да вземете решение за бъдещето, на кого ще го поверите? На човека, нямащ образование и не можещ да оправи собствения си живот и семейство или на човек, който взема най добрите решения за народа и държавата? Нещата винаги са прости. И ако съборим бариерите, които новото време построи в умовете ни, ще ги разберем и ще видим решението! Който разбрал разбрал. Тази публикация не е за всички.“ Елена Гунчева

 2. Приемайте програмата на Германската Национал Социалистическа Работническа Партия и всички представители на юдейския елит на работа по полето ……………….

 3. Биков без устни остана да се осмуква от притеснение. В политическите партии само на табла и карти ли играят,че все туй не знаят, за онуй не са чували, за трето, щото били незнам къде,за незнам какво сиНа ГЕРБ-джийските варненски хотели все някога ще им се наложи да разберат старата колкото света мъдрост,че постоянно всички да лъжеш и крадеш е невъзможно.

 4. Веждичката АКАДИМИКА ПИЯНИЦАТА МИНИСТЪРА НА ПРОСТОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ удари БАЙ Хуй у земята .Мъка спрял да пие само по една малка водкА на ДЕН .ЕВАЛА АКАДЕМИКО ПИЯНДУРНИКО!

 5. Добре де, милиционерските и военните структури бива ли непрекъснато да ги подценявате, наричайки ги „мафия“?!? Докога да обяснявам, че при мафиите криминалитета расте отдолу нагоре?!? А при постком бандитизмът си е пар екселанс генералитетна престъпност, организирана отгоре надолу!!!
  Ама разберете го това основно положение най после, че то аман?!?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *