Публикувано на 21.12.2019 / 8:38

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СРЕЩУ РУМЪНЦИТЕ ДА ТИЧАМЕ, ПАК НЕ МОЖЕМ ДА ГИ СТИГНЕМ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СРЕЩУ РУМЪНЦИТЕ ДА ТИЧАМЕ, ПАК НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СТИГНЕМ!Гледайте „Евродикоф“ тук!:

Afera.bg

Коментари 5 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СРЕЩУ РУМЪНЦИТЕ ДА ТИЧАМЕ, ПАК НЕ МОЖЕМ ДА ГИ СТИГНЕМ!”

  1. Лекар съм в Германия. До преди няколко години румънците лекари преобладаваха над нас , българите. От 2-3 години един по един си тръгват и се прибират у дома ! „Защо ,вика един колега, да блъскам за 5000 евро тука без почивка? У нас вече лекарските заплати /ПОДЧЕРТАВАМ ЗАПЛАТИ , не някакви български перверзии наречени „пътеки“/ са по 2500 -3000 евро. Това про малко по-евтиния живот , напълно съпоставимо със стандарта в Германия , който имам“ . И си би камшика и се върна в Тимишуара. А други млади румънци лекари идват на тестове , поработват няколко дни и си тръгват . Виждат че тука много се работи , чужда страна е , а парите не са чак толкова повече , отколкото у тях ! Румъния дърпа напред . Колеги от Северозападн/ал/а България пътуват събота и неделя , по празниците , в Румъния да дават дежурства ! Да заместват румънски лекари , които си почиват ! Какъв срам за страната на Боко Мутрата ! Превърна България в кочината на Европа , и румънците да ни сочат със съжаление …

  2. Да, преди няколко месеца бях в Букурещ и наистина сериозно сме изостанали от тях, а в западните им градове е дори още по-добре.

  3. Румънците вкараха крадливите политици в затвора и рога на изобилието дойде защото са народ.

  4. Народът не може да диша от тормоз и мръсен въздух, наглецът Горанов приказва за въвеждане на еврото. Какво евро, нагъл бъзльо, който живееш без наем заради служебно положение. Пука ти на тебе за спекулата с еврото над нормалния българин. Горанов се натяга с еврото и за актив пред Бойко, и за замазване на гафовете им герберски. Герберски непукизъм, който избива в опасни инициативи: не само няма позла от еврото, а има вреда за редовия българин, но на герберите не им е зор за редовия българин. Гербер ли е, значи некадърник и наглец.

  5. До педито Велчефф.Абе за ДикоФ не знам, ама Ти как смърдиш, та чак вониш на ГЕЙберастка мърша.Колкото и да се миеш, смрадта ти няма как да се отмие.ОСТАВАШ си МИРИЗЛИВА ГНУСНА СМРАД…И като не ви харесва „потния“ ДикоФ, забавлявайте се с ПОТНАТА ТИКВА. 🙂 Много е забавен, нищо, че е СТРАШНО ТЪП и КРАДЛИВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *