Публикувано на 19.04.2019 / 22:10

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ИНКВИЗИЦИЯ! СКАНДАЛНИТЕ ФАКТИ ПО ДЕЛОТО „ИВАНЧЕВА“!

ирен савоваГледайте скандалното интервю на адвокат Ирен Савова за безумията делото „Иванчева“.

Интервю с Корнелия Нинова: Коя е Деси Радева, че да и отговарям?

Двойният аршин на Фандъкова.

Митко Каратиста лапва имението на Баневи.

Цялото предаване може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ИНКВИЗИЦИЯ! СКАНДАЛНИТЕ ФАКТИ ПО ДЕЛОТО „ИВАНЧЕВА“!”

 1. Да добавя, че и с тези пари плащаме заплатата на Сталинка Георгиева и на щерката на Цецо от Вършецо. Както и на другите „български“ служители в Световната банДа. Иначе българин там никога не биха взели. Ако не си плати с нашите пари, българин там няма да влезе. „Съветът“ им за ТОЛ системата ни струва 5,9 милиона лева.

  1. Велизар Енчев зове всички столичани на протест от името на всички българи срещу енергийния терор пред КЕВР 23.04.2019
   https://www.youtube.com/watch?v=644wMXt74mc
   Програма на д-р Велизар Енчев като член на ЕП
   1) При избора на европейски главен прокурор в Европейския парламент ще гласувам за кандидатурата на румънката Лаура Кьовеши.
   2) Ще оказвам радикална съпротива на Истанбулската конвенция и Пакта за миграция.
   3) Ще настоявам за отмяна на санкциите на ЕС срещу Руската федерация.
   4) В рамките на диалога „ЕС-Република Турция“ ще поставя акцент върху изплащането на задълженията на турската страна към тракийските бежанци.
   5) При преговорите на ЕС с Република Северна Македония и Република Сърбия ще поставя като условие за тяхната евроинтеграция стриктното спазване на правата на българите в Западните покрайнини и Македония.
   6) Ще предложа създаването на Фонд за демографски застрашените страни в ЕС. България трябва да е най-големият получател на финансови стимули за младите семейства в районите с най-ниска раждаемост.
   7) Ще започна кампания за изравняване на доходите за един и същ вид труд в западноевропейските търговски вериги и в техните клонове в България. Българските служители в европейските търговски вериги трябва да получават заплата, равна на средната работна заплата в същите вериги в Германия, Австрия и Франция. Трябва да се изравни и заплащането за нощния труд и българските работници да получават възнаграждението, каквото имат германските, австрийските и френските служители в същите търговски вериги. Темата за равното заплащане на труда ще се пренесе и върху всички западноевропейски фирми, работещи и на територията на Република България.

 2. Офисът на Световната банДа е само и единствено поради една причина в София. Това е ЗАЩОТО единствено България има меморандум със Световната банДа, от всички страни в Източна Европа НИЕ подаряваме пари на Световната банДА от фондовете на ЕС, които трябва да се усвояват тук. Офисът на Световната банДа до този момент ни струва по първия меморандум 50 милиона лева, които им подаряваме за различни видове „стратегии“, „проучвания“ и т.н. Нека да напомним, че „проучването“ за ТОЛ системата е тяхно – на Световната банДа и ВСИЧКИ български превозвачи смятат, че това е ОБИР. Нека да припомним, че плановете за речните басейни са пак техни срещу некви 30 милиони…

 3. КТБ беше напълно редовна банка, но през нея преминаваха пари на братята …… които бяха предназначени за ……. Именно поради това едни Западни централи решават тази банка да бъде ударена и съсипана …. За да се намали влиянието от една източна голяма братска страна ….. Банката беше ударена съвсем подло … Която и да е банка, в момента няма достатъчно средства за да изплати наведнъж депозитите си …. Това е валидно за всички банки по света ….. Останалото са зависими и платени свидетели , които дават безумни неверни показания ….. Експертизи направени от зависи от Запада лица и прокурори, които са за бесилото ………….

  1. BOKO I TZVAK.SA PERFEKTNITE TIRANI,,NA ,,ZADKULISIETO,,.KUPUVAYKI SI S NASHITE PARI,,LICHNO/MEGDUNARODNO VLIJANIE…ZA BEZMORALNATA CHAST OT NARODA ..I TRJABVAT,,MALKO PARI,,I,,PREVILEGII,/GOTOVA E!…..PO/DOBRI ZA SEGA OT GERB NE MOGAT DA NAMERJAT…MAHNEM LI GI OT POLITICHESKIJAT NEBOSKLON/IKONOMICHESKOTO RAZVITIE NA RB SHTE ,,SE OTPUSHI,,KAM PO/DOBRO///PREZIDENT RADEV,,IZKARVAYTE NARODA..ILI ,,TANKOVETE,,!

   1. А дано,но надали!
    Докато населението не усети подобрение на финансовото си състояние и достойно заплащане на пенсии и заплати,докато не се осигурят добри работни места и докато население не започне да се връща в България,няма да тръгне към по-добро!
    Демографията на България е най-страшния проблем,по-голям и страшен от всичко останало!

   2. Демографския проблем е най-страшния проблем на България и докато не се осигури по-правова и спокойна държави с повече работни места и добро заплащане на пенсии и заплати,няма да се подобри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *