Публикувано на 17.05.2019 / 22:05

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! САШО ДИКОВ ЩУРМУВА КОНКУРСА ЗА ШЕФ НА БНТ! КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ГО ПОДКРЕПИ?!

САШО ДИКОВВ предаването може да видите:

 Стажанта разкри с какво ще се „занимава“ занапред Слави Трифонов след спирането на неговото шоу.

Цацаров и Нинова в задочен спор за правомощията на Главния прокурор. Диков арбитрира. Кой от какво се страхува?

Десислава Танева пак на амбразурата – ще спасява земеделското министерство. Помните ли как бранеше поръчката за джипове, които после отидоха при НСО?

Някой разбра ли какво е сбъркал подалият оставка министър Румен Порожанов? Една седмица го слушам и оставам с впечатлението, че говори не за себе си, а за друг.

Неподправеният гняв на хората около Граф Игнатиев. Една година – копка след копка. Стажанта изцапа обувките си в ремонта, за да поразпита живущите. С него се разходи Борис Бонев от „Спаси София“.

Диана Йонкова от „Фрогнюз“ – разследването, което освети жената до Иван Гешев в общ бизнес с ортака на Ваклин – основен свидетел по делото „Иванчева“.

Десислава Иванчева наднича от страниците на „кафявите“. Къде беше заснета от папраци и защо? Пред Диков двете с Биляна Петрова каментират мотивите на съда.

Веселина Томова от Варна – един булевард за 110 млн… дъжд капна и се наводни. И още: кой ремонтира хижите в луксозни хотели, за да кани прокурори в тях.

Колко още българи трябва да умрат, за да имаме договор за трансплантации в чужбина – разговор с Наталия Маева от Асоциацията на пациентите с дихателна недостатъчност и белодробна трансплантация. Послепис от журналиста Георги Пеев.

Лъчезар Иванов бесен от разкрития за неговата къща в Банкя. Кого ще съди?

Коя политическа сила ще подкрепи Сашо Диков в конкурса за генерален директор на БНТ.

Предаването може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 8 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! САШО ДИКОВ ЩУРМУВА КОНКУРСА ЗА ШЕФ НА БНТ! КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ГО ПОДКРЕПИ?!”

 1. Смайващо предаване за ремонтите на ул.“Иван Вазов“ и смайващо нахално безочие на общинарите.В годините преди промяната имаше законово разпореждане: ремонт на територията на всяка община се започва след справка с подземния кадастър,справка със съответните общински служби на топлофикация,енергоснабдяване,ВиК какво има на местата за ремонт.Накрая,след изясняване на ситуацията се искаше разрешение от съответната служба на КАТ,с което тя да разреши започването на ремонта съобразено с движението на превозни средства-лични и обществени.тези същества от общината не са ли мислили поне за такъв ред по изпълнение на ремонтите.много замечтано са гледали в процента на кьоровото,което ще получат след като „правоимащите“ фирми поемат поръчката.ГОСПОДИ! НАРОДЕ????

  1. Пропуснах да коментирам и абсурдното решение взето от недоразуменията в общината.Сега правят тротоарите за да успокоят малко хората и гузната си съвест.Питам:какво ще стане когато бъдат изпълнени необходимите връзки по улицата на ВиК,тополфикация,енергото,как тези нови връзки ще влезнат в сградите и ще бъдат подменени старите кабели,водопроводни,канализационни и топлофикационни отклонения?Ще разбиват тротоарите наново?

 2. Психопатите са навсякъде. Не наистина, те са навсякъде – по телевизията, в нашите любими филми, в офиса, или до вас в метрото. Близо 5% от хората притежават психопатични наклонности. Преди да се изплашите, обаче и да допуснете възможността за присъствието на хора, като Ханибал Лектър, които дебнат зад всеки ъгъл, научете какво всъщност означава да си психопат. Психопатията е може би най-използваното психическо състояние във филмовата индустрия и медиите, но и неговите изяви се изопачават много. Така че фактите могат да ви изненадат.

  Психопатията не е психиатрична диагноза

  Въпреки че терминът психопат често се използва в наказателното правосъдие и медиите, психопатията не е призната, като психиатрично или психологическо разстройство. Психопатията е термин, който в продължение на години е използван в медицинската общност, но е вписан, като подкатегория на антисоциалното разстройство на личността. Критиците твърдят, че антисоциалното разстройство на личността и психопатията са синоними, но все още не е взето конкретно решение по въпроса. Отличителните белези на личности, които обикновено се разглеждат, като психопати, включват липса на емпатия и грижа за другите, егоизъм, липса на чувство за вина, стремеж да манипулират другите.

 3. Лъчо Мозъка има огромна луксозна частна клиника в центъра на София, малко преди моста Чавдар. Служителите на всички държавни предприятия се задължават да ходят там на профилактични прегледи. Тези „пакетни услуги“ се плащат от бюджета. Апропо, защо Лъчо беше толкова лъскаво-мазен в интервюто с Диков? Ама буквално като наклепан с бабаитско олио.

 4. Демокрация няма тъй като единствения демократ отдавна не е жив. За съжаление. Казва се Илия Минев. Лека му пръст.

 5. А помияри като теб и гьотверена цветанов крепят мадурите на мадуро! Облиза ли насрано – препиканият Гъз на глупавият ти господар борисофф,да ви ебем пичката майчина и на тримата?!

  1. Tozi naglec/plagijad i neshtastnik,koyto verojatno e samo,,na diploma/doktor,,Lacho,,DR.,,Mozaka,,e edin ot nay/golemite intriganti v GEP,koyto ,,meri kravnoto,,na ,,Vogda Si,,kato Mu ,,dokarva.,/po vecherno vreme,,mladi /ambiciozni/,,lechitelki,,..da Mu go,,digat/svaljat,,..Tozi svodnik,da kage ot koy dgob i s kakvi pari,,patuva s mladi krasavici,,na vojagi,,zad granica,,cherpi s objadi i vecheri v nay/skapite resturanti na Sofija…Ne e bil v bolnichna sreda/rabota,,10g.,i izvednag,,napisa Doktorska disertacija,,..Za lagite mu za,,Vazroditelnijat proces,,/kakvo,,sa go prinugdavali,..,,auditorijata,,moge samo da se ,,pognusi,,..kakto i ot cjalata mu vanshnost na OHLJUV,,,vapreki staranieto na frizjora ,s ,,bojataza kosa,,..Koy N,,boja za kosa izpolzvash,,..Kradliv,,PLUGEK,,/HODI LEKUVAY BOLNITE ,BE MIRIZLIVEC!..,,Trapezni tigri ,,ste ti i Vogdat ti…ALKO ,CHE nARODAT E TOLKOVA PROST I BEDEN..INAK!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *