Публикувано на 25.10.2019 / 22:07

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ПОЗОРНОТО ПАДЕНИЕ НА ИВАН ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ПОЗОРНОТО ПАДЕНИЕ НА ИВАН ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ!В „ЕвроДикоФ“ може да гледате:

Първи реакции след гласуването на Иван Гешев, както и коментар на Стажанта.

Татяна Дончева за аферата с „купуване“ на гласове в Несебър.

Следователят Бойко Атанасов – свидетелят на „пазарлъците“ Гешев с организирани пристъпни групи.

От Здравното министерство пак показаха, че първо действат, после мислят. Този път поводът са помощните средства на инвалиди.

Финансовият журналист Мирослав Иванов – за близкото минало и новото бъдеще на най-големия български телеком Виваком. Кой кой е в сделката?

Бургаските афери.

Веселина Томова от „Афера“: „Във Варна никой не смее да гъкне срещу Портних. Дори неговите опоненти! Позорното падение на Портних и Бойко Борисов!“

Цялото предаване може да гледате тук!:

Afera.bg

Коментари 25 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ПОЗОРНОТО ПАДЕНИЕ НА ИВАН ПОРТНИХ И БОЙКО БОРИСОВ!”

 1. НА ОНЕЗИ КОИТО НЕ ИЗЛЯЗОХА ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ ИМ КАЖА И ПОЖЕЛАЯ

  „ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА СЕГА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ОТИДЕТЕ И ДА ГО ХВАНЕТЕ И ЦЕЛУВАТЕ ПО КУРА И ПОРТНИХ И БАЙ ХУЙЯ.“
  БАЛОТАЖИ НЯМА И НЕ ВИ СЕ ПОЛАГАТ.
  ДОВЕЧЕРА ЩЕ ВИ СЕ НАДСМИВА И ПОДИГРАВА ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ЧЕ ВИ Е БИЛ ИЗЛЪГАЛ И ПРЕМЕТНАЛ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. УМНИТЕ КРАСИВИТЕ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА И МАГАРИЦИ ЧЕСТИТА ДИКТАТУРА СЕГА ТЪРЧЕТЕ И ГО ХВАНЕТЕ ЗА КУРА.

 2. Спира ярко червен МАЙБАХ на жълтите павета ,бавно се отваря вратата и излиза една баба на около 100 г.
  :;Шашнат журналист се приближава и я пита/
  Бабо как го постигна.
  Ами чедо като бях млада ме извикаха и ме накараха да правя едни с–-и и ме направиха
  актвен борец против ФАШИЗЪМА и КАПИТАЛИЗЪМА. минаха години и пак ме извикаха да правя едни с–и
  и ме накараха да викам СМЪРТ наСОЦИАЛИЗЪМА и КОМЪНИЗЪМА . И ето сега заюитавам ЧЕРВЕНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ..

  1. Нова схема на ГЕРБ в изборният ден! Фалшиви лични карти на хора в чужбина вече са пуснати в действие и гласуват По примера на авера си Реджеп Ердоган, Бойко Борисов е направил нова схема за местните избори в редица градове на България, коментират запознати с предизборнте дела на ГЕРБ. Специално за изборният ден от Герб са напечатали фалшиви лични карти на стотици хиляди българи в чужбина за които са сигурни, че днес няма да си дойдат в България и тези карти са раздадени на определен брой тартори на ромски махали, те пък от своя страна срещу 100 лева на човек са ги раздали на точен брой хора, които днес трябва да минат в определен брой секции с тях, според коментарите днес, един човек може да гласува поне в 5 секции в определен град за кмет и навсякъде да представя различна лична карта, която на 100% ще е истинска, защото му е дадена от тартора на Герб в махалата и след това трябва да я върне там. Няма нищо случайно, че ЦИК обявиха, че днес право на глас в България имат над 6 милиона българи при положение, че в страната не живеят повече от 4 – 5 милиона такива, но както всички знаем, не е важно какво и за кого ще гласуваш, важно е Михаил Константинов от Информационно Герб обслужване накрая да преброи всичко правилно.

 3. Национална държава, не евразийска губерния, европейска федерация или американски щат каза:

  „Силно сме обезпокоени от това, че туристи масово пиянстват в курортните комплекси и притесняват останалите гости“, коментира Иванов и допълни, че никак не са малко и инцидентите с препили туристи. – 17.08.2015 г., ПОРТНИХ

  Източник: https://clubz.bg/25744-kmetyt_portnih_zabrani_pieneto_na_otkrito_vyv_varna

  СМЯХ!

 4. Протестиращите в Чили палят банките. Банкови клонове и частни компании бяха атакувани и запалени във всички големи градове на страната. Протестите и стачките продължават. Чилийците искат да се сложи край на неолибералния капитализъм и фалшивата демокрация, които превърнаха страната (и света) в рай за една шепа бизнесмени и политици и ад за милионите работници, студенти и пенсионери.
  130 банкови клона са нападнати и опожарени, а 250 банкомата са унищожени. Нападат се също полицейски управления и военни сгради. Под атака са и големите молове.Ето какви са резултатите от неолибералната диктатура на парламентарна политика, която приватизира и дерегулира икономиката, с приватизирано здравеопазване, образование, транспорт, пенсионно осигуряване и куп основни услуги, намалени данъци на бизнеса и богатите, високи данъци за бедните върху потреблението, всичко това създаващо огромна мизерия и неравенство сред населениет

 5. Възмездие
  От/на Архангел Михаил

  Клеветник-покосява го стрелата
  на своя принос в кално оскверняване.

  Подлецът – ликвидира го вината
  от кражба на доверие с отравяне.

  Предателят – разяжда го табята
  с измяна да печели изкласяване.

  Лъжецът единява салтаната
  на тримата със дяволско подаване.

  Но тоз квартет с безбожната позлата
  се срива в ад от Божие въздаване!

  8,40ч, 27.10.2019

 6. Отивай народе да гласуваш,поне да знаеш като те стрижат,че е легално и законно.

 7. Тези алчници ще подпалят целия свят и чак тогава ще седнат на гъза си,без извинение. Няма наяждане. А ние си мечтаем за световен мир. Аз спирам да мечтая. Просто няма как да стане. Нещата са излязли извън контрол. АЛЧНОСТТА ДВИЖИ СВЕТА. ЗЕМЯТА СКОРО ЩЕ КАТАСТРОФИРА. ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ОГЪН И ПЕПЕЛ.https://mobile.frognews.bg/article/185480/

 8. Как мафията унищожи София, един от най-древните градове на Европа?
  И пак се натискат да крадат!
  Унищожението на столицата започна при Б. Борисов – като кмет, и продължава до днес при наследилата го Фандъкова.
  Сега същите двама отново са се наредили първи на опашката за ново управление, т.е. доунищожение на София.
  През отминалите пет години положението не се подобри нито с една асфалтирана „като хората“ улица или с една молекула повече кислород. Нямаше и промяна в опитите на общинарите да мамят Европа, като местят измервателните уреди от едно място на друго, за да отчитат „подобрение“.
  Нищо подобно. Престъплението на управляващата шайка се задълбочава и е укривано като държавна тайна, въпреки че данните са общодостъпни. Нещата са страшни.
  Според Европейската комисия за околната среда /ЕАА/ от 6 години по замърсяване на въздуха Перник е на първо място в Европа със 180 дни смог, а София е на пето място със 122 дни смог. Общо България е европейската държава с най-мръсен въздух и околна среда, което е смъртна присъда за десетки хиляди българи всяка година.
  Цинизъм и наглост на управляващата организирана престъпност и на нейната Софийска община е митът, че София е сред най-бързо развиващите се градове в Европа. Идиотизъм! Обратното. София е най-бързо пращащият ви в гробищата град, защото, даже и да не сте пушач, заради мръсния въздух в столицата годишно „изпушвате“ над 3000 цигари.
  Абсолютен рекорд и първенство по масово убийство – геноцид, на собственото население. Хладнокръвни убийци на хиляди българи – деца и възрастни.
  Ситуацията със замърсяването на въздуха в София продължава да е страшна, въпреки демагогията на Софийска община, Фандъкова и ГЕРБ, че „прават нещо“. Включването ни в някаква карта за Европейската агенция за околна среда е захранвана с фалшиви данни от София.
  Няма абсолютно никакво подобрение. София продължава да е на пето място в Европа по най-мръсен въздух със 125 дни смог.
  Над 36 на сто са убедени, че доставяната до дома им вода е с лошо качество. Основните показатели, по които българите определят качеството на водата, са мътността и мирисът на течността.

  И мафията на Борисов отново иска да управлява София.

  Тези или са идиоти, или ние сме идиоти. Или и двете заедно.

 9. „“МАЧЪТ Е ПОД КОНТРОЛ ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ ПРОТОКОЛИТЕ ПОПЪЛНЕНИ КОМИСИИТЕ КУПЕНИ.БАЛОТАЖИ НЯМА ДА ИМА ЩЕ ПРАВИМ ИКОНОМИИ ЩОТО ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ СРУТИ ВСЕКИ МОМЕНТ ..РЕЗУЛТАТИТЕ СА ЯСНИ И ГОТОВИ НО ЩЕ ВИ ГИ ОБЯВИМ УТРЕ В В 19 ЧАСА.ИЗНЕНАДИ НЯМА „“

  БАЙ ХУЙ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ ЕООД

  ГЕРБ + ВМРО + ДПС 6 ЖИВОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ 0

 10. Не мога да повярвам , че има още хора свестни , които гласуват и то за тези гербаджийски крадци , които ще продължават да ни ограбват с отново поставени от тях в управлението на държавата и общината ! Това вече прилича на садомазохизъм !

   1. Май сте прав! Като гледам първи предварителни резултати за Варна, това , което се случва, е потресаващо!

 11. Още нещо сега гледах в yuotobe ,предаване с водещ Велизар Енчев,който каза че Борисов,се изтъпанчил да иска прошка от Българския Народ!!!
  Както каза Полковник Николай Марков,той мутрата се усъвършенства ..в. лъженето..
  Та аз питам как този ПЕЗЕВЕНГ,ПАЗВАНТИН,МУТРА,ПОЖАРНИКАР,КРАДЕЦ,УБИЕЦ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО,докара БЪЛГАРИТЕ ПО-ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ,СЕ ИЗТЪПАНЧВА ДЯВОЛСКОТО ИЗЧАДИЕ,КОЙТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ДОКАРА БЪЛГАРИТЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА,ТОЙ Е В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ 2001 ГОД,Първо Главен Секретар на МВР,после Кмет,после от 2009 Министър-Председател,изтърбуши БЪЛГАРИТЕ,ПОКВАРИ ГИ,ДЕГРАДИРА ГИ,останаха една малка част,които са на ръба на оцеляването!И същия този ПЕЗЕВЕНГ-ПАЗВАНТИН-СЕЛСКИ ХИТРЕЦ-ИНТРИГАНТ който непрекъснато ВМЕНЯВА ПО ИНТРИГАНТСКИ НАЧИН НА ВСЕКИ КОЙТО Е СРЕЩУ НЕГО,се ИЗТЪПАНЧИЛ ПЕЗЕВЕНГА ДА ТЪРСИ ПРОШКА ОТ НАС!!!
  ГОСПОД ГЛЕДА ДЕЛАТА ТИ УБИЕЦО НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО,КАРМАТА ЩЕ Е НЕ САМО ЗА ТЕБЕ АМИ И ЗА КОРЕНИТЕ ТИ!!!
  АМИН!!!

  1. Латинска Америка отдавна изгони колонизаторите от Веолия, а ние – обитателите на подмандатната територия вече плащаме почти 3 лева за куб. м. вода.

 12. Тези дни отвсякъде се пули Тиквата, ръси простотии, главата му пълна с лъжи под налягане, ханша му нараснал двойно, не се побира у телевизора.Впрегнал е целия апарат на го брани. Уби и виртуалното пространство, не само България.

 13. Преди месец Пунта Мара се изпусна, че си има екип от пет калинки, които пишат неговото дадзибао в Суратника. По простата причина, че той самият не е в състояние да напише и едно правилно и свързано изречение, камо ли пък да качи снимка или видео!

 14. Всички се БОРЯТ за нашето благо !? От години се борят . А бе ,аз съм прост човек ,ама няма как да не забележа,че колкото повече стават пехливаните дето се борят за моето благо и това на България ,толкова повече ме натикват на кучето в гъза ,като ми оставят само един шанс за излизане оттам – да стана и аз борец т.е. политик.
  Много хора го разбраха това преди мен,много … И е на,виж кво става сега- кандидат политиците са колкото избирателите .
  Тъжно и гадно.

 15. Боко КРАТУНАТА ще МИРЯСА едва тогава, когато му ТЪРКУЛНЕМ ТИКВАТА по ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА !!!

  1. … Да , ама няма мъже за тази работа … Ще трябва жена да я свърши !

 16. ББ и ВГоранов предвиждат 10% увеличение на заплатите на бюрокрацията, която е купена с държавни пари, за да гласува за ГЕРБ. 97 000 администрация, в София на ръководни места 32-40 хиляди. ББ купува избори с бюрократите, сега пак ги осигурява с 10% още. Предизборните кебапчета и кюфтета за една част от обществото, само дето са поднесени под формата статистически звучащото “ актуализираната средносрочна бюджетна прогноза “ ! Друга разлика няма ! Топлата традиция да се купуват избори продължава с пълна пара….

 17. Днес са Го снимали пред икона на Исус. ББ се извинява за някои ремонти. Извинението му е про форма. Това обаче е наречено искане за прошка от нетегачите. Та един авер пише за случая:
  „Обаче верно Исус от иконата зад тоя БОГОХУЛНИК го гледа доста укорително.“Пиарката“ му,режисирала тая снимка ,е искала да „изпише вежди“ с нея,но всъщност…ни обръща внимание на това,че даже и иконите не си падат по тоя…БОГОХУЛНИК! А кафевата Тиква ръси простотии на конвейр,та са кине..Както отбелезах:-ПО-НИСЪК И ОТ ТРЕВАТА ше стане Мутрьо!! Зер краката на ЦЯЛАТА МУ ШАЙКА СЕ КЛАТЯТ,а тоя е дресиран ДА СЕ НАВЕЖДА…..ТЪПО ИМИТИРАЙКИ Тато,на когото беше ПАЗВАНТИН..“

  1. На всичкото отгоре,ПРАНИТЕ ГАЩИ-борисов,е и един ГОЛЯМ СТРАХЛИВЕЦ И КОМЛЕКСАР,както сам си призна, пръв ще бега….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *