Публикувано на 29.11.2019 / 22:45

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ОТ 93 РЕДА – ТРИ ЗА КОРУПЦИЯТА! ДА ЦЕНЗУРИРАШ ПРЕМИЕРА!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ОТ 93 РЕДА – ТРИ ЗА КОРУПЦИЯТА! ДА ЦЕНЗУРИРАШ ПРЕМИЕРА!В „ЕвроДикоФ“ ще видите:

По 350 хил. лв. на патрулка – новата идея на МВР в стил „на гол тумбак – чифте пищови“. Министър Младен Маринов разяснява на Стажанта какво ги чака джигитите.

Марката „Господари“ – как натиканите в уеба видяха пътуването на Бойковата делегация в САЩ? Това май е сред обясненията защо ги няма в ефира.

По следите на министър Теменужака Петкова – куп въпроси, които ще се търкалят по стълбите на Парламента поне още седмица. Но, не бойте се! Стажанта пак ще бъде там.

Човекът, за когото „Бивол“ показаха документи, че е продал фирма с дългове от ½ млн. вече е Парламента от квотата на ВМРО. Те тепърва ще го проверяват.

Недоразумението Кирил Ананиев – алгоритмите в главата на този човек, който така и не разбираме защо е начело на българското здравеопазване. Ще чуете как всичко е и ще бъде наред. А ще повярвате ли?

Валери Симеонов „на прицел“ – една разходка по болните теми в разговора с Диков – за избирането му като заместник-председател на НС, както и за севернокорейските мерки срещу airbnb.

Преводачът на Тръмп и Борисов – „агент под прикритие“ на „Евроком“! Как д-р Мермерски-син премина дългогодишен „инструктаж“ в телевизията, преди да бъде допуснат до Овалния кабинет?

Бизнесменът Тръмп – по един милиард на час. Плащаш 2 милиарда, получаваш 2 часа среща с цветни снимки и видео. Прочитът на Стажана, който май завидя, че не го качиха на правителствения самолет?

Черната книга на разхищенията в България – представянето мина, очаквайте скоро в „ЕвроДикоФ“ горещите теми за нивата на корупция у нас.

Втора част от разговора с инж. Иван Досев, член на УС на АПИ, за цената на най-новата част от Околовръстния път на София – проект, за чието изграждане ще да бъдат платени по 24 млн. лв. на километър.

Магистрала „Хемус“ – направо през просото. Разказ на бившия журналист от БНТ Никола Йотов за унищожаването на р. Вит. Защо Йотов сравни Бойко Борисов с Вълко Червенков? Целия запис очаквайте в „ЕвроДикоФ“ на 06.12.2019 год.

„Да цензурираш премиер“ – една документална поредица с участието на Веселина Томова и присъствието на Стажанта.
Втора част от разговора с инж. Иван Досев, член на УС на АПИ, за цената на най-новата част от Околовръстния път на София – проект, за чието изграждане ще да бъдат платени по 24 млн. лв. на километър.

Не пропускайте края на „ЕвроДикоФ“! Ще видите Димитър Байрактаров в предоставеното му „право на отговор“. Трябваше да продължи 41 секунди, а се превърна в 15-минутна зрелищна телевизионна продукция.

Цялото предаване може да гледате тук!:

Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ОТ 93 РЕДА – ТРИ ЗА КОРУПЦИЯТА! ДА ЦЕНЗУРИРАШ ПРЕМИЕРА!”

 1. Обосноваване на цената на един строителен обект независимо дали е път,сграда,
  метро,ж.п. линия,язовир,пречиствателна станция и т.н. не става с думи,а с“ Количест-
  вено стойностна сметка“
  При търговете Инвеститорът възлага като представя на всеки един кандидат прошнуро-
  вана и подпечатана обобщена „Количествена сметка“ с колони за единични цени и колона с получени стойности.
  Всеки един кандидат представя готова „Количествена стойностна сметка“с фирменните си цени.
  След представянето на „Количествените сметки“Инвеститорът определя победителят

  И

 2. Бащата Мермерски не се казва Чавдар! Няма черен печат. Бил е аташе по селскостопанските въпроси в посолството ни във Вашингтон. Един достоен специалист, порфесор, който и днес активно работи за ограмотяване на населението по здравословния начин на живот. А синът явно е самороден езиков талант, току-така не се стига до преводач в Белия дом. Момчето има харизма и също е доктор. Така че не се заяждайте за щяло и нещяло. По-добре вижте поведението и визията на официалната ни делегация и съпровождащите я пеперудки. Иначе затъваме в безсмислена злоба и щедри фантазии…

 3. Още по темата Мермерски. Бащата с името Чавдар- доносник на ДС. Голяма част от живота му прекаран в Америка?!! и с черен печат да не посещава тази страна за някакви далавери. Баща и син години наред подвизаващи се в кабеларката Скат . Събиращи билкови рецепти от зрители предавани от поколения. Издали книги без да платят и една стотинка на хората за някакво авторство!!!?Натрупали състояние от това но от знанието на хората! Преводач на Борисов!!! На това му викам педераска демокрация. Да бяха извикали Поптодорова за да бъде картинката пълна.

  1. Какъв е проблема да живее в САЩ? Искаш да затваряш границите ли? Изходни визи?

   ????

 4. С какъвто се събереш такъв ставаш..Бареков първо се подложи на ВИКАЙТЕ МИ ПРОРОК БОЙКО БАЙ’О’НУЙ от ЗАЙЧАРНИКА и след това се изпокара с всички. Всички които се докоснаха до ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ от Банкя бяха засмукани и пратени в ЧЕРНИТЕ ДУПКИ на ИСТОРИЯТА и ВСЕЛЕНАТА .

 5. Байрактаров е жалък клоун. Не го познавах,но ако това е опозиционната журналистика в България нивото е трагично. Отврат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *