Публикувано на 09.11.2019 / 1:43

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „МУНЧО И МУНЧОВИЦА“: НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ПОВЕЧЕ ИМ ПОДХОЖДА ДА СЕ СРЕЩАТ С КОЗА НОСТРА, ОТКОЛКОТО С ВЕНЕЦИАНСКАТА КОМИСИЯ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „МУНЧО И МУНЧОВИЦА“: НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ПОВЕЧЕ ИМ ПОДХОЖДА ДА СЕ СРЕЩАТ С КОЗА НОСТРА, ОТКОЛКОТО С ВЕНЕЦИАНСКАТА КОМИСИЯ!В „ЕвроДикоФ“ може да гледате:

Султанът на първия ред – Бойко Борисов в „харема“ на своята партия дирижира вчерашната Национална среща на ГЕРБ. Един плах коментаторски опит на Диков за преразказ по картина.
„Успешният“ Цацаров и „Незаменимият“ Гешев в Парламента – много НСО и малко смислени думи. Дали Гешев все пак някой ден ще се осмели да даде истинско интервю?

Коментарът на Стажанта за изборните „победи“ – за кметовете, против ГЕРБ.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова за следизборните неволи на опозицията. С няколко думи, положението е „Мафия ни управлява, Сашо!“

Румен Гечев: „Де е Киро на Кирия?“ Плащаме лихви на Саудитската фирма, която строи газопровод у нас, а държим българските пари на отрицателна лихва в чужбина?

Финансовият министър Владислав Горанов: Финансови гимнастики, както той може! А, и един въпрос за „онзи луксозен апартамент“ на Кръстника. Там уж всичко е наред, дали?

Разследващият журналист Мариета Димитрова, преди и сега, критик на кмета на Благоевград. Ще потвърди ли съдът разкритията й за кмета Атанас Камбитов. И още – да внимава новият кмет!

Куп „странни“ решения в одобрените проекти за строителство на магистрала „Струма“. Вижте част от думите на строителния инженер доц. Иван Якимов. Пълния запис на разговора по темата с очаквайте в „ЕвроДикоФ“ на 15.08.2019 год.

Журналистът Елена Кирова изхвърча от ТВ „Черно море“, защото дръзнала да търси коментар от кмета Портних за пиянско-секскуалния му скандал в Хайфа. Всички гледни точки по темата, както и нови разкрития на Сашо Диков и Веселина Томова. И още – Томова за Цацаров и Гешев: „Повече им подхожда да се виждат с Коза Ностра, отколкото с Венецианската комисия.“

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 6 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „МУНЧО И МУНЧОВИЦА“: НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ПОВЕЧЕ ИМ ПОДХОЖДА ДА СЕ СРЕЩАТ С КОЗА НОСТРА, ОТКОЛКОТО С ВЕНЕЦИАНСКАТА КОМИСИЯ!”

 1. Абе! В Попово е БСП-то, от 1991г царува местния феодал и дружка на Гошо Трипера, Веселинов. Пропищели са от него хората, но не могат да го бутнат ни с Герб, ни с патриоти. Академикът по кастриране на прасета плаща яко на циганорите.
  Това е единствената община без НИКАКЪВ транспорт. Частникът, който купи автогарата се напечели и сега я дава под наем, 2 хилки на месец са добър доход като за селски град.
  Виждали ли сте 70-80г хора да вървят до града на лекар, зъболекар, да си купят нещо? Е, това го няма и Пенджаб. Общинарите им казали – Ми, купете си коли бе!

 2. Хора, престанете да плюете Борисов. Той не може да осъзнае, че е МАФИОТ. Това според българската прокуратура това не е престъпление. Нека да се изкаже българската психиатрия.

  1. Мнение на лекар, но не и психиатър:
   Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9)
   Психопатията е разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM).
   Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан.
   https://www.psychologytoday.com/intl/articles/199401/charming-psychopath
   This Charming Psychopath
   How to spot social predators before they attack.
   By Robert Hare, published January 1, 1994 – last reviewed on June 9, 2016

  2. Т.е. както авторите на филма за корпоративните психопати точно са описали процеса, както публиката така и законо-опазващите органи са твърде „плитки“ в процеса на разпознаването на психопатите. Изборите са просто потвърждение на тоя факт, а избора на главен прокурор е потвърждението за „учения“ елит и законо-пазачите 🙁 .

   Най-простата близка аналогия е как да кажем средния човек си купува кола 🙂 .
   Той не се води от реалната си нужда и налични средства а от това да не се мине, че съседа кара „мерджан“ или „баварец“ . Буров го описва брилянтно 😉 . Кредитите за коли са на нива невиждани в историята, щото лихвата е ниска 🙂 .

   Наскоро един добър познат ми го потвърди, купи си луксозно изглеждаща кола с издухан двигател. На мен ми бе необходима една минута след като чух колко масло е изчезнало от двигателя и погледнах ауспуха му да му кажа какво го чака. Но колко хора купуват кола гледайки под ламарините и седалките, да не говорим за оценка на електрониката, която не разбират.
   Навремето ми се наложи да преподам урок на един автодилър, който и хабер си нямаше от опита ми с коли и се пробва да ме изръси здраво с несъществуващи повреди 🙂 . След почти едноседмична сага майстора на сервиза на главния дилър за известна марка в региона ми пошепна на ухо – дали ще си правим проблеми или ще правим колата 🙂 . А тя бе в гаранция призната от производителя след разговор по телефона. Наскоро един друг дребен дилър се пробва да ми пробута „лимон“.

   Т.е. тая психопатия вече е ежедневие и е масова. Как това ще свърши добре акъла не ми го побира. Та ако това е на дребно бизнес равнище да не мислите, че в облаците има само светци 🙂 ?

 3. А бе ,като се замисля тоя Портних много им мяза на варненци .
  Мисля ,мисля и измислих , че Гешев много и мяза на прокуратурата .
  И мисля ,че ББ много и мяза на България .
  Мисля също така ,че България мяза на аутобанна труженичка ,защото който мине замине я плющи като окъсал тиражия на магистрална /задължително горяща/ отбивка.Дето я плющи без да плаща ,ами и взема и парите.Единия я оставя за уморена ,другия я мята щот му мяза на отпочинала. Няма край тая работа…

 4. „Султанът на първия ред“ се нахвърли на „десните“, за да им открадне дясното и така да скрие купените с цигански гласове избори. Прибягна до Плевнелиев за същото ругаене на ДБ за дето са гласували против ГЕРБ Графинята. ГЕРБ панически крадат дясното и наричат комунисти всички против тях. Победителите на изборите са в паника. Какви победители!

  Цялата работа е комунистическата Герп да елиминира напълно конкуренцията отдясно и да се лигитимира пред избирателите като „единствената дясна партия“. Затова е и тази атака последната седмица срещу ДБ.

  Този уикенд са организирали голям форум с тази цел в Бургас:
  https://faktor.bg/bg/articles/nauchna-konferentsiya-30-godini-ot-padaneto-na-totalitarniya-rezhim-koya-balgariya-zagubihme-sabira-izyaveni-izsledovateli-v-burgas

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *