Публикувано на 29.06.2019 / 6:43

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! КРАЛЕВ ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ДЕКЛАРИРАЛ ЛУКС АПАРТАМЕНТ В ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ „ПОРТ ПАЛАС“ НА „СЛЪНЧЕВ ДЕН“!

евродикофВ „ЕвроДикоФ“ може да гледате:

„Кюстендилски подкупи“ във вид на череши в Парламента от Мая Манолова.

Светослав Костов е новият директор на БНР. Изненадващо?

Младен Маринов в мила среща със Стажанта. Да видим какви са тези качулки на главите на арестувани полицаи?

Гневното писмо на зрител от Перник към Стажанта.

Диков, ти къде работиш, бре?

Казусът „Пушкин 26“ – градил ли е без разрешение депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев в квартал Павлово?

„Пунта мара“ на електрокара – поредната играчка на Борисов. Скоро ще управлява самолет, може би.

Кога най-накрая ще бъдат изритани хората на „бакалина“ Кирил Ананиев от министерството на здравеопазването. Ето две причини от новините – майката на Мими да плати сметката и онкоболните без лекарства в Северозападна България.

Един „обърнат разговор“ с министъра на правосъдието Данаил Кирилов.

За шамарите на тема правосъдие от Брюксел и за качествата на едно разследване на Васил Иванов – Борис Анеглов от вестник „19 минути“.

Министърът на спорта Красен Кралев – проблемни теми – федерация по автомобилизъм, пари за стадиони, имотни декларации и апартаменти – негови или на роднини.

Парадоксът с една тераса – какво да правим с барбекюто на Пацо, питаме ние… Отговарят журналистът от вестиник „Сега“ Таня Петрова и Борислав Игнатов от Камарата на архитектите в България.

Ако четяха наказателните закони… Бившият апелативен прокурор на София, а сега адвокат, Иван Петров за резултатите от Апартаментгейт.

240 домата – една неочаквана среща с писателя Николай Колев – Босия, който винаги си носи развален домат, когато се разхожда около Парламента.

Феодалите в Сандански – лидерът на РЗС с разказ и документи за грозни злоупотреби в община Сандански. Част втора на тези разкритията очаквайте по време на разходката на Стажанта следващите седмици.

Звездомира Мастагаркова – главен редактор на „ПИК“, за публикациите по темата ЧЕЗ.

Цялото предаване може да гледате тук!

Afera.bg

Коментари 6 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! КРАЛЕВ ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ДЕКЛАРИРАЛ ЛУКС АПАРТАМЕНТ В ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ „ПОРТ ПАЛАС“ НА „СЛЪНЧЕВ ДЕН“!”

 1. Интервюто с Крадев бе повече от унизяваюо кльощавите министри

  А онова росото окорено клюкарче дето се подготвило да разяснява на бат Сашо и неговите зрители че се е подготвило да поготвена с подготвенни заготовки… един суджук в устата и още два в третата и петата точки, ама през презерватив и никакво правене на движения и аРпИеМи, създаващи й радости и хормонални вълни от Орало през Анъло до Пъкало които одтичат по Перловската рякъ за да се влеят в Сливнишата рякъ и да оттекът е Искърската рякъ, за Дунево нема да се абиме суджуците а за църното маре па ич.

  В това предаване най сетна бат Сандокан доказа че окончателно е победил наднормените еднакви съгласни букви и че може да говори спокойно. Ако се откаже като му седне подготвената заготовка да я притиска да му се извинявала , че е Сашето на пред последно място в списъка на некой си Цецо и са плеснали името му., а да дигне предно дясно копито и с едно движение да й посочи най-близкия зъболекър за да я подготви за следващата й подготовъчно подготвителна подготовка. Саше тия лайняхнени муи не ги пръсхкахте едно време с леплива маьонеза

 2. Прасен Крадлев го чакат дълги съдебни дела и много години в затвора когато вече е не е министър. Всички знаем че вечни министри няма,това е сезонна работа.

  1. Ribata,,mirishe,ot GLAVATA…Kakavto Tikvata/takav i,,METO,,..Kakavto,,METO,,takiva i ,,slugitelite,,Mu…,VSEKI,,GLEDA,,OT GORESTOJASHTIJA!

  2. Plamen/Adjutanta/Tachev…KADE SGTE GI,,NOSITE,,TEZI IMOTI ZAEDNO SAS SAMIR FRANSIS,BE ,,ORAGENOSECO,,..,,Kuche/kasichka,,.i,,mrasni porachki,,iz Plevensko..za GERB//.

 3. Този тъпак „Дани“ Кирилов напоследък е по всички екрани. Нека, та да опротивее съвсем на хората. Но все пак трябва да има мярка, нали. Не ни тикайте в лицето подобни екземпляри! Стига ни, че Менда Стоянова е на конгрес на жените-лидерки в Япония! Стигат ни обиколките на ББ с всякакви превозни средства и кухите му, лъжливи приказки. Стигат ни изпраните Цецки и Цецовци, Пацовци-терасовци и тем подобни. Този „Дани“, по пожгрешка получил диплома за правист, наистина ни идва в повече.

 4. Идеята със самолета много ми допада, дано реше, че може!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *