Регистрация
Публикувано на 19.10.2018 / 22:06

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! КОРУПЦИОННИТЕ БАТАЦИ НА ВЛАСТТА! СИСТЕМАТА В БЪЛГАРИЯ УБИВА!

сашо диковСкандалът с безобразното изказване на вицепремиера Валери Симеонов за „уж болните деца“.

Цецка Цачева не следяла „такива неща“ като Чичко Цецка с късата пола…

Бойко Борисов задържал два тира с хероин на … Тиквата.

Иван Костов Росен Плевнелиев и хибридните войни – руската пропаганда им виновна за всичко.

Скандал в Пловдив! Депутатски /ГЕРБ/ брат вдига 10 етажа в Лаута в Пловдив – поредната афера в града на Иван Тотев – политик, роднина, политик, роднина… – главният редактор на в. Марица Руси Чернев

Веселина Томова за безобразието във Варна и лапването на златното парче от морския бряг на Траката – рибарското селище на Траката – престъпленията извършени от висши държавни служители на ГЕРБ.

Люба Кулезич за скандалите във властта.

Георги Георгиев присадено сърце и бъбрек, безпощаден към Борисов и властта за липсата на трансплантации – Кой уби тези българи. Системата в България ги уби.

Цялото предаване може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! КОРУПЦИОННИТЕ БАТАЦИ НА ВЛАСТТА! СИСТЕМАТА В БЪЛГАРИЯ УБИВА!”

 1. Уточнение – единствената трансплантация на бял дроб и сърце в България е правена в Света Екатерина от екипа на Проф Чирков и беше много широко медийно отразена. По това време в болница Лозенец дори и в най-смелите си сънища не са сънували трансплантации на каквото и да било.

 2. Цинизмът във всяко едно отношение , на управляващите е недостижим и за най долните бандити в световане мащаб.Критики има и трябва да има. Не считате ли, че и ние сме много, ама ужасно много търпеливи.!!!! Хептен на идиоти ни направиха.. Има една поговорка “ Не ме е яд да ме ритне ат, ад ме е, да ритне краставо магаре“ Критикувайте но, обективно…ако можете. Това е здравословно, дори !.Не забравяйте БИОЛОГИЧНИЯ ЧАСОВНИК НА ЧОВЕКА ……..Ще ,ще,ще …….тогава няма да ни има .

 3. 1883 г., тост на гл. редактор на New York Times – John Swinton :
  «Към днешна дата понятието «независима преса» в Америка не съществува. Не съществува и в цялата световна история. Вие го знаете и аз го зная. Между нас няма никой, който да посмее да изкаже личното си мнение в печата и дори ако би посмял, той ще знае предварително, че мнението му никога няма да бъде публикувано. Всяка седмица на мен ми плащат, за да държа личното си мнение за себе си. И на вас ви плащат за същото. А ако някой от вас е толкова глупав, че да публикува личното си мнение във вестника, за който работи, още на следващия ден той ще се окаже на улицата и ще бъде принуден да си търси нова работа. Или, което е напълно възможно, просто ще бъде убит. Работата на журналиста се състои в скриването на истината, в откровената лъжа, в изопачаването на фактите, в очернянето на когото трябва и във възхваляването на чудовището, за да продаде страната си с цел да го храни. Вие го знаете и аз го зная. Тогава каква е тази глупост да вдигаме тостове за независимата преса? Ние сме инструменти и васали на богаташите зад кулисите. Ние сме марионетки: те дърпат конците и ние играем. Нашите таланти, нашите възможности и нашият живот са чужда собственост. Ние сме интелектуални проститутки, курви. Нищо повече!»

 4. ГЕРБ и Винету все по-трудно скриват безпомощноста и липсата на кадърни кадри. Некадърници имат много. Тяхната некадърност и склонност към присвояване на обществени средства обезкърви България като прогони близо милион по гурбети. Сега същото правят и инвеститорите – зарязват България и отиват другаде, където рекетът не е държавна политика. Та си мисля, че е дошло време да се СЪБУДИМ и да ги изритаме. Помислете.

 5. Всичко е интересно!
  Но не съм съгласна,със някои позиции и теми на Господин Диков!
  Вие Госпожо Томова,знаете че,яростно съм го защитавала!
  Но ми идва в повече,критиката му към Нона Йотова относно мнението и за посмешището Цецка Цачева,това слугинското нещо нанесе такива щети на България,това посмешище изпълнява пряко волята на Българоубиеца Борисов!
  Второ трябвало да се отрази,това което плямпаха едни от най-големите продажници в Българската история,приватизатора кръвопиец Иван Костов и подметката чехльо Росен Плевнилиеввидите ли били видни политици!
  УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИКОВ,КОЕ ИМ ВИДНОТО НА ТЕЗИ ДВАМАТА,не мога да повярвам!
  Откога трябва да се отразяват,народните предатели,тези които работят срещу България,там беше и ку-куто психо Александър Йорданов!
  Не съм за Русия,нито за Америка,нито за фалшивата баба Европейския съюз,аз Обичам България,и не ми е приятно Достоен журналист като вас да дава индулгенция на типове които работят срещу Родината си!
  Или питайте Чичо Цецка,кога ще освободи този пост,че върши безобразия!
  Иначе съм 100% зад Вас,харесвам куража Ви и Благодаря,че Ви има!!!

  1. BALGARIJA OTDAVNA E PREDADENA,ZATOVA POSTOJANNO SE NAZNACHAVAT/MONTIRAT ,,ZAVISIMI HORA,,..DA,,PRODALGAT TRADICIITE,,…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>