Регистрация
Публикувано на 20.11.2018 / 16:22

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК!: КАК КРАДЕ ГЕРБ И АФЕРАТА С АПАРТАМЕНТА НА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, ДАДЕН МУ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ!

сашо диковГлавните редактори на „Монитор“ и „Телеграф“ отказват да застанат пред камера за да обяснят защо направиха списък със заклеймени сайтове, като „лъжливи“.

Коментар на Сашо Диков за „октопод“.

По какво си приличат Борисов и Путин. Радев – две напред, една назад.

Петър Волгин.

Първият здравен емигрант.

Безобразната афера с апартамента на Владислав Горанов, даден от Кирил Домусчиев!

Как краде ГЕРБ от пътища и инфраструктура! – Веселина Томова

Предаването може да гледате тук:

Част първа: http://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/8386

Част втора: http://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/8411

Част трета: http://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/8387

Част четвърта: http://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/8388

Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК!: КАК КРАДЕ ГЕРБ И АФЕРАТА С АПАРТАМЕНТА НА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, ДАДЕН МУ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ!”

  1. герб- ГРАБИТЕЛИ, ЕНИЧЕРИ, РАЗБОЙНИЦИ, БАНДИТИ- няма да спра да го повтарям, защото действителността е красноречива, че съм прав. Тези престъпници са готови да окрадат цялата държава, ако не ги спрем. Затова ОСТАВКА и съд за цялата шайка герб. Тази хунта трябва да бъде унищожена със закон за защита на държавата.

  2. Герб крадат като истински българи. Даже и патриотите отидоха при тях!

  3. Само за 2017 година 8 000 български граждани са разпределили 7 млрд. лв.
    Това, което ни сполетя преди 10 години достигна до последния си етап – потъпкването на демокрацията и влизането в авторитарен режим на управление, това каза проф. Иво Христов, депутат от БСП. Наблюдаваме финалните гърчове на един режим, който бе инсталиран преди 10 години”. страната ни влиза в социално-политическа криза.
    Страната ни се превърна, в бих казал, периферия на развития свят. Това, което ни сполетя преди 10 години с идването на власт на Бойко Борисов достигна до последния си етап – потъпкването на демокрацията и влизането в авторитарен режим на управление. Ние вече сме в него!”, каза проф.Иво Христов. Той подчерта, че има образци за подобно управление, но те са на Изток и страни от Третия свят, а не в Европа към където се стремим.

  4. БОРИСОВ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЗАМИСЛЯ КАК ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА СЕ ОТТЕГЛИ БЕЗНАКАЗАНО. ПРИЧИНАТА Е ЕДНА, А ИМЕННО РЯЗКОТО НАМАЛЯВАНЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ПОТОК КЪМ БЪЛГАРИЯ, КОЙТО БЕШЕ И ОСНОВНАТА ФИНАНСОВА БАЗА ЗА КРАЖБИ. И ТЪЙ КАТО ДОСЕГА ГЕРБЕРАСТИТЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ БИВШИ СОЦДЪРЖАВИ, ИНВЕСТИРАХА САМО В АСФАЛТ, ЗАЩОТО НАЙ-ЛЕСНО СЕ КРАДЕ ОТ НЕГО И НЕ СЪЗДАДОХА НИКАКВА СЪВРЕМЕННА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА СЕ ОЧАКВА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗПАДНЕ В ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАПС. ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПО-ПРИПРЯНО СЕГАШНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА БЪДЕЩАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ТЪРСЯТ ВАРИАНТИ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ СПАСЕНИЕ. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ, КОИТО СА НАТРУПАЛИ ОГРОМНИ БОГАТСТВА ВЕЧЕ СА ЗАКУПИЛИ ИМОТИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ЗАПОЧВАТ ПОЕТАПНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ. ДРУГИ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА УРЕЖДАНЕТО СИ В МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ ИЛИ НА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ПОСЛАНИЧЕСКИ ПОСТОВЕ. ЕВРОИЗБОРИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ОТ ПЪТИЩАТА ЗА СПАСЕНИЕ И ЕДИН ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА ТЛЪСТОПЛАТЕН ПОСТ В ЕС ЩЕ БЪДЕ ИМЕННО ВОЛЕН СИДЕРОВ. ТОВА Е ИСТИНАТА. ВСИЧКО ДРУГО Е ПОЛИТИЧЕСКИ БРЪТВЕЖИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ТОВА, КОЕТО НИ ЧАКА Е ТЕЖКА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАСИЛИ ВЕЧЕ ДЕЙСТВАЩИТЕ СОЦИАЛНА И ДУХОВНА КРИЗА НА ОБЩЕСТВОТО. ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ!

  5. А за предоставените от герберастките олигарси апартаменти на Илияна Беновска, Георги Харизанов и пишманпрофесорката Антоанета Христова?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>