Публикувано на 21.09.2019 / 10:33

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ДАМБОВЕЦА: ЦВЕТАНОВ Е ГЛУПАВ И ПРАЗНОГЛАВЕЦ, А ОНЯ Е УБИЕЦ! А ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ МЕН И ЩЕ СТАНАТ НА ТРЪТКА! НАПРАВИЛ СЪМ СМЕТКА НА ВСЕКИ – ЕДНИТЕ ЩЕ МИНАТ ОФИЦИАЛНО, ДРУГИТЕ НЕОФИЦИАЛНО! АЗ СЪМ БЕГАЧ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ! НЯМА ДА МИНАТ МЕТЪР! ЕДИНСТВЕНАТА ТАЙНА В ТАЯ ДЪРЖАВА СА НА ТОЯ ОТГОРЕ ДАЛАВЕРИТЕ, ИГРИТЕ И ТРАНСФЕРИТЕ НА ПАРИТЕ!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ДАМБОВЕЦА: ЦВЕТАНОВ Е ГЛУПАВ И ПРАЗНОГЛАВЕЦ, А ОНЯ Е УБИЕЦ! А ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ МЕН И ЩЕ СТАНАТ НА ТРЪТКА! НАПРАВИЛ СЪМ СМЕТКА НА ВСЕКИ – ЕДНИТЕ ЩЕ МИНАТ ОФИЦИАЛНО, ДРУГИТЕ НЕОФИЦИАЛНО! АЗ СЪМ БЕГАЧ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ! НЯМА ДА МИНАТ МЕТЪР! ЕДИНСТВЕНАТА ТАЙНА В ТАЯ ДЪРЖАВА СА НА ТОЯ ОТГОРЕ ДАЛАВЕРИТЕ, ИГРИТЕ И ТРАНСФЕРИТЕ НА ПАРИТЕ!О, ужас! Министър Екатерина Захариева отново с поведение на „мумия“ при неудобен въпрос. Е, докога?

Равнодушно към Премиера. Как Борисов не успя да стопли душата на една директорка на училище в гр. Бяла. Стажанта е вдъхновен от коментара на колегата си Люба Кулезич по темата.

Членът на Комисията по култура и медии в НС Тома Биков: „И на снимка не бях го виждал този директор на БНР“.

Бивол и Емил Радев – участвал ли е евродепутатът в изнудване на Либия за милиони долари около кораба „БАРД“, както твърди разследване на „Бивол“.

„Не са ми звъняли от прокуратурата!“ – интервю с генералния директор на БНР Светослав Костов малко преди изслушването му тази седмица в СЕМ.

„Чакам те в Борисовата“ – как генералният в БНР кани на разговор журналиста Силвия Великова. Чуйте разказа на Великова пред СЕМ в четвъртък.

„Решението е оставка! На директора и на целия УС на БНР!“ – призивът на журналиста Даниела Късовска пред СЕМ.

И малко за манталитета на хората в СЕМ – история за една стенограма, в която Бетина Жотева и Розита Еленова си говорят махленски.

Откъде дойде саботажът на „Главанаците“ – премиерът Бойко Борисов говори пред журналисти в Парламента.

Енергийният експерт Еленко Божков разкрива схеми, от които някои печелят милиони от ток. Само че на гърба на онези, които плащаме за скъпото електричество.

За колко стотин милиона съди България бизнесмена Пламен Стоянов-Дамбовеца десетилетие след фарса „Октопод“. Безпощаден коментар за живота в „една пробита държава“.

Едно интервю отвъд казаното досега – председателят на Движение „Русофили“ Николай Малинов седмица след шумно обявения арест.

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ДАМБОВЕЦА: ЦВЕТАНОВ Е ГЛУПАВ И ПРАЗНОГЛАВЕЦ, А ОНЯ Е УБИЕЦ! А ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО СРЕЩУ МЕН И ЩЕ СТАНАТ НА ТРЪТКА! НАПРАВИЛ СЪМ СМЕТКА НА ВСЕКИ – ЕДНИТЕ ЩЕ МИНАТ ОФИЦИАЛНО, ДРУГИТЕ НЕОФИЦИАЛНО! АЗ СЪМ БЕГАЧ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ! НЯМА ДА МИНАТ МЕТЪР! ЕДИНСТВЕНАТА ТАЙНА В ТАЯ ДЪРЖАВА СА НА ТОЯ ОТГОРЕ ДАЛАВЕРИТЕ, ИГРИТЕ И ТРАНСФЕРИТЕ НА ПАРИТЕ!”

 1. има един мл.автоконтрольор МОМЧИЛ АНГЕЛОВ ТОШКОВ от град Враца който по поръчка и срещу заплащане тормози хората в града. Става въпрос за системен тормоз следене и поръчки от външни лица.

 2. Ебати и премиера.., тази мутра е пазена от НСО даже и в парламента, от кого? От журналистите….
  А, тоя като публична личност е длъжен да отговаря за действията си пред журналистите, демек пред народът, който го е турил там.
  Съгласен съм с г-жа Томова, това не е държава, а кочина, кочина от най селяндурски тип…

 3. утре ще догледам, г-н Дамбовеца ще излезе Голям! Моите опчитания, Афера го е отразявала винаги, явно мъж на място, за разлика от недоносеното нещо от помошното и разводача на помиярите на маргините, тикво проста пак ли се осра, по спомени на пашата и прочие тимаджии, маджо и ко…

 4. Отговора винаги трябва да се атакува и действа докрай . Без прошка – дори със жестокост !

  1. Пацо ТЕРАСАТА кара ПУЦ за дипломат по индивидуална програма
   Пламен Георгиев, бившият шеф на КПКОНПИ и назначен за консул във Валенсия изучава А, Б на ддипомацията в кпурс. За него се прилага индивидуален план за новото му професионално поприще. Обучението е организирано от МВнР, откъдето твърдят, че това е нормална практика, която се прилага редовно за начинаещи дипломати.
   В програмата за обучение влиза Георгиев да обикаля из дирекциите на Външно министерство, за да придобие понятие с какво се занимава ведомството. Изучава също история, политика, география и икономика на Испания.
   В момента тече съгласувателната процедура с кралството покрай номинацията на бившия шеф на КПКОНПИ. Все още не е пристигнало одобрение за назначението му от испанска страна.
   В петък вечер Сашо Диков излъчи по Евроком репортаж от парламента, където премиерът, който бе пристигнал да отговаря за шпионския скандал, не оясни, дали продължава да поддържа номинацията на Пламе Георгиев за консул, след като неотдавна го бе похвалил, но пък обществените реакции са срещу това назначение.
   На назначението му за генерален консул във Валенсия остро се противопоставиха и от Дипломатическото дружество с мотива, че е некомпетентен и компрометира мисиите ни зад граница. От БДД посочиха още, че с назначението на Гергиев правителството за пореден път пренебрегва Закона за дипломатическата служба, тъй като т. нар. „политически” или „външни” назначения за службата не могат да надхвърлят 20% и се изисква човекът да е изявена личност с безспорен авторитет у нас. В случая с Георгиев не било така.
   Недоволни от новото назначение бяха и българите, живеещи във Валенсия, защото се съмняват, че ще ги защитава адекватно. Те дори са написали писмо до правителството на областта, от което се очаква отговор.
   Междувременно стана ясно, че Пламен Георгиев още не е подал молба във ВСС да бъде освободен от длъжността „прокурор“. В момента няма необходимост да се избързва с оставката, защото още се чака агреман от Испания, а мандатът на Георгиев започвал да тече от момента, в който стъпи на испанска територия.
   Пламен Георгиев се прочу покрай сънителните ояснения за притежавана от него покривна тераса с барбекю, саяна и пр. От районното кметство констатираха, че застрояването е незаконно, но досега те не са съборени. Неизяснен остана и въпросът с цената на имота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *