Публикувано на 10.05.2019 / 22:03

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! В СБЛЪСЪК С ДИКОВ, СПЕЦ. ПРОКУРОР КЪНЕВ: „ОТ СЕЛО СЪМ, ОТ СЕЛО!“

ЕВРОДИКОФВ предавантето може да гледате:

Стажантът броди

Спец. прокурорът Кънев – купувал ли е земи и как лъже на поразия

Адвокат Лъчезар Таков за делото срещу Миню Стайков

Как Борисов се е вкопчил във властта и умира от страх да подаде оставка

Румен Порожанов затънал в афери – в студиото Борис Ангелов

Горан Благоев за посещението на папата

Цялото предаване може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 8 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! В СБЛЪСЪК С ДИКОВ, СПЕЦ. ПРОКУРОР КЪНЕВ: „ОТ СЕЛО СЪМ, ОТ СЕЛО!“”

  1. ЧЕТЕТЕ И ОТКРОВЕНИЕТО В БИБЛИЯТА И НЕ ПОКАЗВАЙТЕ МОЛЯ ВИ СЕ ПОЛУИДИОТИ КОИТО СА “ СВЕДУЩИ“ ПО БИБЛЕЙСКИТЕ ВЪПРОСИ.МОЛЯ ВИ…

  2. И ТОЯ “ КАПАЦИТЕТ“ ГОРАН БЛАГОЕВ ПЛЯМПА БЪЛВОЧИ.ДА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО В БИБЛИЯТА.ТАМ ЯСНО И ТОЧНО Е НАПИСАНО КОЙ И КАКВО ЩЕ ДОНЕСЕ ПАПАТА,КОЙТО СПОРЕД МАЛОУМНИЯТ КРАДЕЦ БОЙКО Е НАЗНАЧЕН НА ЗЕМЯТА ОТ НАШИЯТ ИИСУС.ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТАКИВА ПОЛУГРАМОТНИЦИ КАТО ТОЯ ГОРАН.

  3. Ами от село си, то си ти личи. Не че нещо, има много честни и работливи селяни, даже повечето са такива. Тези, които са на село. А той дошъл, изучил се криво-ляво, жонглира с някакви членове и алинеи, усуква се и се гъне като змиорка, ментосва. Ето затова си остава селянин до гроб. В смисъл на службогонец и простак.

    1. ..lACHEZAR TAKOV ,KAKTO I MARKOVSKI,,S EDNATA RAKA,,VZIMAT,,/NACHALEN HONORAR 20 000LV,SAMO ZA DA ,,SE SAGLASJAT..DA STANAT ZASHTITNICI,,/..SLED KOETO,,ZASHTITAVAT TAKA,,CHE…. ,,HONORARITE,,DA STIGNAT DO 2 000 000LV…A ,,SLUGBITE,,V TOVA VREME,MAY NAUCHAVAT I MNOGO,,TAYNI,,NA,,KLIENTITE,,IM,PODVEDENI CHE ,,SHTE BADAT,,UREDENI,,..,,S VRAZKI,,..MINJO,I TOY DA,SMENJA,,ADVOKATA INAK…

  4. Като го гледам тоя Кънев как се люшка напред – назад като играчка – невеляшка и две думи като хората не може да обели, ми се иска да обърна внимание на един случай, станал преди години в района на Стара Загора. Отдавна институциите мълчат и всичко се потули в прах, но като издухаме боклука ето докъде стигаме: на 18.11.2006 г. по пътя от с. Ловец за град Стара Загора се движи със собствения си автомобил един прокурор , (вероятно алкохолик) от Окръжна прокуратура Стара Загора, условно да го наречем Убитко Игнатов, за да не го обидим, а и той си е лика – прилика „убитак“. Застига друга кола и предизвиква ПТП, а полицейският дрегер показва 1, 62 промили алкохол в кръвта му. Сиреч, добре наквасен. Прави опит да избяга от произшествието, но хората от другата кола го спират, вземат му ключа и го предават на полицаите. Поради това, че Убитко се държи арогантно, заплашва със саморазправа и тем подобни, получава две – три аркади, за да се кротне. Пресата отразява случая, но не и продължението му. По това време за извършеното престъпление по чл. 343 б ал. от НК, се е предвиждало наказание до 1 година лишаване от свобода. Някой знае ли към днешна дата получил ли е някакво наказание този прокурор, какво е било то, кой съд е изгледал делото, и най – интересното, защо още УБИТАЧЕТО е сред действащите прокурори в ОП- Стара Загора. Притежава ли той към момента необходимите професионални и лични качества? Цацаров бил ли е уведомен за това или неговите предшественици са „замазали“ случая. По време на разследването Игнатов твърди, че от получените удари – шамари, изпаднал в безсъзнателно състояние и нищо не помни за случая. Така му отърва – не знае какво е правил, но знае, че е бит – изключително удобна версия. Какво е положението към момента- Убитака вън ли е от системата или продължава да подрива и без това разклатените основи на българската прокуратура. не искаме готованци! – нека си спомним тази приказка!!!

    1. Хващат зам окръжен прокурор на Бургас -Ангел Георгиев с подкуп и арестуват. След няколко месеца връщат на работа , като редови прокурор, където е и в момента… какво мислиш е станало с твоят прокурор ???

  5. Много странна работа. Кънев не даде отговор на нито един въпрос. Както казва народа: „Тука има нещо“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *