Публикувано на 14.09.2019 / 9:51

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ ЗАКОНЪТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ТЕЗИ ХОРА СА СКАРАНИ СЪС ЗАКОНА! ТРЯБВА ИМ ПРОКУРАТУРА, КОЯТО ДА ПРАВИ ПРОИЗВОЛ!

ЕВРОДИКОФКръв се лее в Парламента! Буквално. Стажанта ще ви обясни, той там все броди в петък.

Над 100 доноса до „Страшния съд“ на ГЕРБ – новосъздадената Етична комисия. Интервю от Парламента с председателя й Валентин Радев.

„Бийтълс“ по БНР. Новият генерален директор на БНР „в шах“ – безпрецедентна солидарност сред колегите на журналиста Силвия Великова. Интервю от днешния протест на държавното радио с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лора Крумова, Мария Църцарова, Петър Волгин и др. известни лица от ефира. Как се разви сагата в рамките на деня.

„Петната“ в паметта на някои медиите. През 5 години едни и същи хора говорят, че някой им плаща за протести и метежи – Бойко Борисов или Десислава Иванчева. Коментар на Стажанта за тази кошмарната амнезия.

Бившият евродепутат Светослав Малинов: „Премиерът Борисов нещо се е объркал – ЕК не се управлява като правителството в България – с разпределяне на пари“. И още: докога ще се залъгваме, че Белене е проект в движение? За ЕК това е проект, чиято процедура трябва да започне отново.

6 километра път за 140 милиона – обяснението на министър Петя Аврамова за последната договорена отсечка на околовръстното. И още – кога ще се „роди“ ТОЛ системата, която май вече е „преносена“.

Който гледа много шпионски филми… неподражаемата Татяна Дончева с правен анализ на арестите и обвиненията за шпионаж в полза на руски организации. Докъде стига законът и откъде започват „мокрите сънища“ на прокуратурата.

Цялото предаване може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 3 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ ЗАКОНЪТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ТЕЗИ ХОРА СА СКАРАНИ СЪС ЗАКОНА! ТРЯБВА ИМ ПРОКУРАТУРА, КОЯТО ДА ПРАВИ ПРОИЗВОЛ!”

 1. Честит празник, българи! Да е честит празникът за Вас, Госпожо Томова!

  Силата на Кръста

  И Кръстът над Сатана се издига
  злината се надмогва с дръзновение –
  коварство, хула, гавра и интрига,
  предателство, лукаво омерзение –
  триумфи на Юдейщина – постига
  мизерията – собствено падение;

  Разпънатото – бездна – разделение
  от калното – разпъваща успешност –
  възмогване, обърнатост, спасение –
  невинна кървавост, успяваща в чудесност.
  И Кръстът – на Иисуса утверждение-
  ликува във високата успешност!

 2. Ох , много съм притеснен!
  Ако случайно някой от хората на г-н Борисов чете този сайт , много го моля да каже на бати Бойко , че с този шпионски скандал има опасност руснаците да си отмъстят на него!
  Това го каза един на пазара , но освен че малко по физиономия приличаше на секретаря -третия , на посолството на САЩ , не можах добре да го разгледам!
  Та , този , същия на пазара каза , че ръката на Москва стигала даже чак до Флорида в САЩ , а пък там имало някаква роднина на г-н Борисов!
  Ама наистина съм много притеснен за Шефа! Да се свети името му!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *