Публикувано на 22.06.2019 / 6:28

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ВЛАСТ, ИМОТИ, ПРОВЕРКИ! ПУНТА МАРА!

ЕВРОДИКОФСтажанта в преследване на Валери Жаблянов и Красимир Каракачанов.

Едно ДДС разлика в цената на самолетите. Някой ще каже ли колко струват?

След смъртта на малката Мими, „присъдата“ на пациентите, изречена от Красимира Обретенова – майката, която преди година „разплака“ премиера Борисов и след това замина за Холандия.

Едни милиарди за железопътна инфраструктура се харчат. От кого и за кого? Има ли опастност да пропуснем европейски пари в тази сфера – анализ на журналиста Севетослав Метанов.

Каква ще е съдбата на частния имот, който община Пловдив опита да превърне в парк. Говори адвокат Иван Демерджиев.

Имоти, проверки, властиамащи. Имаме юбилей от началото на Апартаментгейт – какви са резултатите от десетките проверки? И още – интервю с председателя на ресорната комисия в Народното събрание Борис Ячев.

Играта загрубява – кипърският строителен предприемач Харис Контурис във все по-трудната си борба да оцелее в българска бизнес-среда.

Иван Хиновски за метастазите на българската енергетика. Една крайно песимистична прогноза на експерта за скорошен фалит.

Биляна Петрова – един анализ на едни до болка познати кадри от ареста им с Десислава Иванчева – става ли ясно как белязаните пари са попаднали в кашона с доказателства?

„ЕвроДикоФ“ намери кадрите, които искаше председателят на граджанско движение „БОЕЦ“ Георги Георгиев в предходния епизод. Гледаме ги изцяло и всеки преценява къде е истината.

Цялото предаване може да гледате тук:

Коментари 6 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ВЛАСТ, ИМОТИ, ПРОВЕРКИ! ПУНТА МАРА!”

 1. Виждам изключително нагло държане от страна на т.н. журналисти!

 2. оооо Репортерите подтвърждават в край на данданията че не бил лайнараи.

  бат Саше, що за ЕГНета са тия двамата. Абе има данъчни, има сметни палати- ее онова момече за сумати генерали извади какви ли не сметки, цени и декларации а за един ГОГО да неможете да намерите полових лист и да го цитирате.

  Фактът че за министри вадите компромати, а за Гого провокатори- е фактът че Гого колкото и странен да е разправията с него е преднамерена, брутална и безвкусна както за гледане така и за слушане.

  Винага камера от близо най-много лъже. Оптически най-много криви, най-много инфо скрива и нищо неможе да се рабере.

 3. Евала за ЖПейската дандания. Браво за предаването
  Браво и за Кметиците

  Но За Боеца- Бравото в за Гого.
  Камерата на канал З е „тип скрита“,
  Вижда се крак на репортера с който се пречи да Гого да си затвори входна врата.
  „Впъхване“ на тялото на репортера м/у кабината и врата на колата в която седи Гого.

  А най-голямата свинщина е че репортерът много кратно каза „Искам да ви кажа“

  Те тва репрънерче да го омитат-:
  Страхллив (постояноо повтаря думи „Не бе блъска“)
  Нагъл заради един въпрос „как се издържате“ да седи 3 дни във Вдин е голяма прозерня че цялата дандания е супер тенденционна.

  Очаквах Бат Сандокан да тресна на масата декюментите от които се вижда че Боец се финансира от (ха ах ха Канал 3) и да докара смелите шофьор и репортед да кажат че имат резервни крака и че колкото и Бойци да ги блъскат-че ще сложат резервните и пак ще питат „За финансирането на Боец“
  От всякъде се личи тенденция за провокиране, с побутвания, оплкавания за бутане и прочее-
  Тия номера да си ги заврът в бележниците по журналистика

  Ако Сандокан не се умие до сл петък, не обясни как така Гого миналия петък за Сандокан беше „уважаван човек“, а сега репортеръ бе оставен да се чуе как казава „Лъжете че това е частна собственност, какъв сте вие да давате заповеди на полицията… репортер който ходи като Осрано журналче в което са се оБРИсали една камара каки след трите нужди е повече от комичен и ненужен.

  Да Гого има проблеми. Ако има финансиране с мръсни пари и подкупи– бат Сашо вадиш снимки, записи и свидатели кой кога какво колко и защо му е дал… до тогава бат Саше, твоя Гого ще бъде УВАЖАВАН човек и толкоз.

  За съжаление пред Кушлуков ти имаше яко предимство-след тази тъпня с тоя откровенно работещ под пара репортер ако не под Кушлука то най много да сте равни преди изборите за шеф на тивито

  Съжалявам защото те помня още от Отбора ски.

  един съвет ако само преповтарян съгласни, приличащо на заекване , а при теб то не е така- ти незаекваш, та ако започнеш и да пишеш по няколко „заекващи“ съгласни в една дума. Зимай хаповете защото кръвоизливът мозъкът ти е писан. Съветът е от загриженост.
  Ти повтаряш еднакви букви, Гого измислени твърдения, а Репортерът заучени иузречения.

  Ти си под напрежение, Гого си гледа сметката, а репортерът изпълнява поръчката ти да си под напрежение.

  Не Гого с неговите странности а Репортерът и Шофьорът ти ритнаха стола. Ти не се усети.

  И е крайно време да минеш или на Редник или на мл Лейтенент, Бъди здрав. Шоото трябва да се кипри със всякакви зевзеци. Един от които си ти.

 4. Китайските пътища и жп линии са в пъти над нашите некачествени връткаджии ……………………………… Хидрострой и Джи Пи груп са над Планетарно равнище ………..

 5. Темите са както винаги интересни. Но това задъхано и пелтечещо мънкане, хеле пък четене, понякога напълно невнятно, вече ни идва в повече. Чакаме Триото и Григор. Можем спокойно да се лишим от броденето на Стажанта, вече се изхаби.

 6. Е, сега вече със сигурност, ако попадна случайно на Канал 3, веднага ще приключа. ѝ Патарински, по думите на Иван Славков, го уволних.
  По принцип физическто действи ми е противно, но от ясно по-ясно е ,че това си беше жива провокация към Георги Георгиев и нервите не му издържаха, което беше и целта на интервюто. Поздравления за така наречения интервюиращ!! Човекът с микрофона (не искам да обиждам гилдията, наричайки го „журналист“) се държеше като „насъскано куче“. Не показа и грам уважение към другата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *