Публикувано на 12.07.2019 / 22:29

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „БОСОВЕТЕ“ – ЦЕЛИ 28 СЕКУНДИ, БЕЗ ЗВУК! ЕКС ПАЗВАНТИ, ЕКС МУТРИ И ПРОКУРОРИ ХРАСТЧЕТА

САШО ДИКОВЦвета Караянчева тича към китайски инвеститори в Парламента. А стажанта – досадник – след нея. Какво му каза председателят на НС за ремонта на самолетите СУ.

Пилот срещу Стажант – един разговор за самолети, където само единият е „подготвен“. Срещу разсеяния Диков – компетентния ген. Константин Попов.

Поредна серия на филма „Бойко срещу числата“ по време на конгреса на ГЕРБ – мястото, където обясни за „мъката си по Цветанов“..

И още – какви са приликите и разликите между Бойко Борисов и вероятния следващ премиер на Великобритания Борис Джонсън. Кой лъже по-добре?

БСП-потайности – в Плевен, Добрич и … на „Позитано“ – разговор с червените Васил Антонов, Красимир Янков и Антон Кутев.

Въпроси за 100 000 долара – един кредит Емил Кошлуков, който може да се окаже като зеления корен на Коко Каменаров? За едни хора парите взети от КТБ са повод за арест, за други? Гостуват бившият изпълнителен дирекктор на КТБ – Георги Христов и директорът на отдел „Кредитиране“ в банката Георги Зяпков

Тримата „лоши“ и една изгоряла кола – извънредно издание на „Отровното трио“ – Арман Бабикян, Николай Хаджиегенов и проф. Велислав Минеков.

Една „историческа“ среща в Министерския съвет с футболни босове – преглед по системата „Асене, върни!“. Колко милиарда „стоят на масата“?

Здравеопазване в бъдеще време – коментар на Диков за протестите от седмицата.

Кой кой е в протестите срещу небостъргачите и тяхната защита – общинският съветник Воислвав Тодоров и Мариан Башур от инициативен комитет „Лозенец“.

Бившият кмет на Калофер Румен Стоянов – с какви ръце се посяга на парите за паметника на Ботев.

Кметът на Сандански Кирил Котев – право на отговор след обвиненията на Яне Янев.

Цялото предаване може да гледате тук!:


Afera.bg

Коментари 10 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! „БОСОВЕТЕ“ – ЦЕЛИ 28 СЕКУНДИ, БЕЗ ЗВУК! ЕКС ПАЗВАНТИ, ЕКС МУТРИ И ПРОКУРОРИ ХРАСТЧЕТА”

 1. Г-н Сашо Диков е реално спечелия мястото на Директор на БНТ – по качества, заслуги и програма. Именно за това клетите женици в СЕМ ( изключвам очевидно Г-н Атанасов, както по пол, така и по вярна позиция) не го избраха! У нас празното е на мястото на пълното и обратно. А от жалките женици-този предизвестен резултат. Избор, без да е избор, защото в избора трябва да има що=годе избираеми явления, а Кошлуков не е такова.

  От причиите да бъде в затвора до диаметрално противоположното им манипулиране ‘за каузата на демокрацията“, през педерастките и по сексуалност, и по социално поведение черти ( напр. лъжата за журналистически трудов стаж в ТВ“Алфа“), до напористата сервилост като стил – не работи за него обективно. Жениците в СЕМ обаче не са там за обективност. Поради това – поради липсата на обективност – не само поради чертите на клетия Кошлуков – изборът на Кошлуков няма покритие.

  Това обаче-избор без покритие – е тенденция у нас и случаят с Кошлуков се вписва в нея. Кривото е право. Констатация, ясна за мнозина, различни от типажа на жениците в СЕМ и на деформираните интересчии от партии и НПО-та. Блатото иззе здравата земя и опорната точка е проблемна и както се появи, така я скрият или ударят. Има я, но я не щат. Това е проблемът с неверните избори. Комплексирани далавераджии и открити предатели не щат опорна точка ( не клишето на партии, а като тази на Архимед.)

 2. ТИКВАТА ИМАШЕ ЕДНО ИСКАЗВАНЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ОТНОСНО ЧЕРНОТО ТОТО , КОЦЕ МАЦА КАМЕН ДЕПУТАТА И ОЩЕ НЕЩО , ТАМА Е ЗАГРОБЕНО КУЧЕТО , НЕМА ДА Е ЛОШО АКО СЕДИ ТОВА В НЕТА ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ СЕГА

 3. За какво е била тази среща с футболните босове? Хрумва ми онзи лаф, че каквото и да става, накрая винаги е въпрос на пари. Или е „безкористна“ постъпка на Оправяча на всичко в тази държава, от комарите до теменужките и костенурките, магистралите, медиците, самолетите, чуждите инвестиции, учебниците, опозицията, филиите, отчисленията, моралните принципи, справедливостта, етиката, козметиката, хигиената, влакчетата, мотокарчетата, международното положение, че сега и футбола?

 4. Борис Джонсън поне е голяма капия, образ и половина, смешник, ексцентрик, ама добре подкован и с елитно образование. Не го среавнявайте с нашия тутманик, цървул, грънец, тиквеник, ритнитопковец, нечистоплътник и завършен простак.
  Що се отнася до Кошлука, той е оцапан отвсякъде. Историята със стоте хиляди долара е едно на ръка, но другата, с нежните мъжко-мъжки щения за жалост остана недоизречена. Само Босия посмя да я зачекне, а е добре да добие по-голяма публичност. Младежът Кошлук се прави на кристално чист, а хората още помнят колко партии смени, само и само да е депутат или някакъв храненик, как истеризираше с пищова на покрива на СУ и други подобни изцепки. Такова лабилно същество да оглави национална медия?! Луди ли са каките от СЕМ, или на луди се правят? Ами ако един ден и на тях им поискат сметка, а…

 5. Ние от Четвърти километър предлагаме гр. Батак да се казва България ,а България да се прекръсти БАТАК ,може даже и КАРАБАТАК.

 6. Цацаров защо се е снижил така? Да не го познаем ли? Няма как, брат, и ти си от тях!

 7. Много ги е страх да не паднат от власт. Ликвидираха машинното гласуване гербаджиите. В чужбина 150000 гласували машинно са отсвирили ГЕРБ, то е повече от ясно защо няма да има не само машинно гласуване, но и по интернет. Жалки невежи и страхливи нищожества.Скъсват се с тъпите извинения,че компютрите не могат да се приготвят бързо за следващите избори. Едно зареждане на нова програма ще отнеме не повече от 5 минути.

 8. Г-н Диков, сигурен съм, че не Ви е убягняло хлъзгавото поведение на псевдопатриота волен сидеров при разговора Ви с него относно емил кошлуков. Много набързо волен сидеров измести темата за служебната бележка на емил кошлуков доказваща стажа му в телевизия „Алфа“ и побърза да се прибере на сигурно място в стаята на депутатите.
  Ако искате да установите дали емил кошлуков действително е бил програмен директор на телевизия „Алфа“ можете да направете следното:
  1.Изискайте официално от телевизия „Алфа“ или от самия кошлуков копие на договорът му като програмен директор на телевизия „Алфа“;
  2.Ако договорът е бил трудов, трябва да е ригистриран в НОИ – изискайте справка от там, както и върху каква заплата от телевизия „Алфа“ емил кошлуков се е осигурявал;
  3.Ако договорът е бил граждански – проверете в НАП, дали за периода, за който е бил програмен директор в телевизия „Алфа“ е декларирал доходи и платени данъци и осигуровки.
  4.Изискайте справка от телевизия „Алфа“ и за получаваната заплата от емил кошлуков, докато е бил програмен директор. По какъв начин е получавал заплатата си: на ръка от касата на телевизията или по банков път – в коя банка са правени преводите.
  По този начин, според мен, лесно ще установите дали служебната бележка подписана и издадена от волен сидеров и доказваща стаж на емил кошлуков в телевизия „Алфа“ е истинска или фалшива.
  Ако се съди по гузното поведение на волен сидеров по време на интервюто му с Вас, както и разговорът Ви с лице, което по това време е работило в същата телевизия, най-вероятно служебната бележка за стажа на емил кошлуков в телевизия „Алфа“ е фалшива.

  1. Да ама бат Волен каза мега ултра клюкина а именно
   че СЛАВИ ТРИФОНОВ купува ЕК-ЕВРОКОМ ТВ като цифрите коит се спрягат варират м/у 8 и 12 милиона лева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *