Регистрация
Публикувано на 30.11.2018 / 22:01

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БОМБА! БОРИСОВ НАЛАГА АВЕРА СИ ИВАН САЗДОВ НА КИТАЙСКИ ИНВЕСТИТОР И ТОЙ СКЛЮЧВА КОНСУЛТАНТСКИ ДОГОВОР ЗА 34 МЛН. ЕВРО!

САШО ДИКОВИстинска бомба гръмна в предаването „Евродикоф“ по телевизия Евроком във връзка с разследваната тема, месеци наред, от Сашо Диков с проекта – т.нар. „Лас Вегас“ в столицата, проект за около милиард и половина.

Китайският инвеститор Стивън Ли е доведен за осъществяване на проекта от Александър Томов. 20 дни след като Бойко Борисов поема премиерския пост за втори път, той привиква китайския инвеститор и му поставя ултиматум, ако иска проекта да се осъществи, моментално да отстрани Александър Томов и го праща при авера си Иван Саздов, като впоследствие в тенис – клуба в Банкя между Саздов и китайците се сключва консултантски договор за 34 милиона евро!

От месец март Сашо Диков очаква отговор на въпросите по скандала, изпратени до премиера Борисов, но отговор няма!

В предаването Александър Томов в прав текст потвърди и изнесе истината, като заяви, че може и да я докаже.

В предаването можете да видите още и аферата по апартамента на Владислав Горанов, всесилни ли са банките, и що за позор за така наречените синдикални лидери на КНСБ и „Подкрепа“, как бе източена „Видахим“ с 250 млн. лева, как днес и Исус Христос да дойде в България няма как да проповядва…

Цялото предаване можете да гледате тук!:Afera.bg

Коментари 23 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БОМБА! БОРИСОВ НАЛАГА АВЕРА СИ ИВАН САЗДОВ НА КИТАЙСКИ ИНВЕСТИТОР И ТОЙ СКЛЮЧВА КОНСУЛТАНТСКИ ДОГОВОР ЗА 34 МЛН. ЕВРО!”

 1. Браво Сашо.За темата за синдикатите.Манолов е дрогирано лайно. Направи от Подкрепа
  едно няма нищо.Напуснахме я и кръв ни капеше от сърцето.

 2. Интересна тема, но колко да е „бомба“, след като Томов вече гостува по нея многократно на различни предавания? Ако не е той да обясни за какво иде реч, от Сашовите приказки на дъгъдък нищо нямаше да се разбере.

 3. 11,984 have signed. Let’s get to 15,000!
  Петиция за проверка на качеството на българските магистрали в европейска лаборатория
  https://www.change.org/

 4. По темата – този път Диков беше добре, не пелтечеше много. Ай, давай бате, ставаш по-добър.

 5. Това т.н. профсъюзи никога не са защитавали интересите на работниците а винаги са лизали задниците на правителството

  1. Не натрапвай невежеството си – между профсъюз и синдикати има принципна разлика.

 6. ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ ЧЕ СЪМ В ТОТАЛЕН ШОК ОТ ОНОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО С ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 29 ГОДИНИ. ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО С ЛИЦАТА ПОСТРАДАЛИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ НАРОДНИЯ

  СЪД ПРЕЗ 1945 ГОДИНА ЩЕ Е НАПРАВО ДЕТСКА ИГРА В СРАВНЕНИЕ С УРАГАНА КОЙТО ПРЕДСТОИ ДА УДАРИ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА *СЕКТА* ОТ НАЧАЛОТО НА ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД ТА ДО ДНЕС. ОНЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ КРЪВОПИЙЦИ НА НАРОДА ПРЕЗ ЦАРСКОТО ВРЕМЕ СА БИЛИ ЕДНИ ФИННИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА И В НЯКАКВА СТЕПЕН НЕ СА БИЛИ ОСОБЕНО БРУТАЛЕНИ МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СА ИЗУЧАВАЛИ РЕЛИГИЯ В УЧИЛИЩЕ А СЪЩО ТАКА ЗАЩОТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СА УЧИЛИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И СА СЕ ВЪРНАЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЛОЖАТ ЗНАНИЕТО КОЕТО СА ПРИДОБИЛИ НА ПРАКТИКА. ВОДЕЛИ СА СЕ В НЯКАКВА СТЕПЕН ОТ ХРИСТИЯНСТКИТЕ ЦЕННОСТИ И ПРИНЦИПИ В ЖИВОТА СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОНЕЗИ КОИТО СРИНАХА И ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ. ОНЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ ВСЕ ПАК СА НАПРАВИЛИ НЕЩО ЗА СТРАНАТА НИ НО ТЕЗИ ДРУГИТЕ СЪВРЕМЕННИ ПОЛУГРАМОТНИ ИНДИВИДИ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПОЛУПРОВОДНИЦИ Я СРИНАХА И ГРАБИХА ТАКА КАТО ТУРЦИТЕ НЕ СА ГО ПРАВИЛИ .ЕТО ЗАЩО ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ Е СТРАХОТНО И ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ОТЕКВА И ЩЕ СЕ ПОМНИ. АБСОЛЮТНО СУТЕРЕН СЪМ НЯМАМ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ. ТОВА КОЕТО РАЗБРАХ ЗА ПОСЛЕДНИЯТ МЕСЕЦ НАДХВЪРЛЯ ДОРИ И НАЙ – ПЕСИМИСТИЧНИТЕ МИ ОЧАКВАНИЯ ЗА РЕАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА. ВУНИ ОТВСЯКЪДЕ..НЯМА СФЕРА НА СТОПАНСКИЯТ ЖИВОТ В СТРАНАТА ДА РАЗРОВИШ МАЛКО И ДА НЕ СМЪРДИ. ПОМИЯ СЕ ЛЕЕ ОТ ВСЯКЪДЕ В КОЧИНАТА В КОЯТО Е ПРПРЕВЪРНАТА ДЪРЖАВАТА..ЩЕ МИ ТРЯБВА ВРЕМЕ ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖА ЗА ДА МОГА ДА ОСЪЗНАЕЯ ВСИЧКО КОЕТО РАЗБРАХ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е НАЙ ВАЖНО В СЛУЧАЯ ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ЖИВЕЕМ ПОВЕЧЕ ТАКА И ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПОЛУПРОВОДНИЦИ БЕЗУМЦИ КАТО ЗЕЛЕНИТЕ ТИКВИ НА ГЕРБ НАЧЕЛО С БАЙ ХУЙ ОТ БАНКЯ. НЯМАМЕ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ АКО НЕ СИ ИЗПЪЛНИМ ЗАДАЧАТА И ДА ГИ СЛОЖИМ НА ТОПЛО ДА ИМ УЗРЕЯТ КРАТУНИТЕ.МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА УПОТРЕБИМ И НЕ ТОЛКОВА ХУМАННО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ОНЕЗИ ВЪВ ВЛАСТТА НО ТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖИХА. СЛЕДВА…

  1. ,,MONTEREYSKOTO,,ZADKULISIE,,KOETO PROUCHVASHE I IZDIGASHE B.B,PO SASHTIJAT /DS/SPOSOB,KAKTO SAS ,,SEKR.SATRUDNICI,,PREZ 80/TE GODINI,E ,,SHTAMPOVALO,,MOZAKA I DEYSTVIJATA,ZA V BADESHTE I NA ,,PREMIERA,,…ZA KAKVOTO,,ELMAZ,,GO,,IZDIGNAHA,,PREDI 17G./DA SPECHELJAT OT ,,MRASNI PORACHKI,,PRIVATIZ.PROEKTI,OBSHT.PORACHKI,PRANE NA PARI I,,MNIMI CHUGDESTR.INVESTICII,,/PO SASHTIJAT NACHIN E I S,,KUCHE/KASICHKI,,I,,MJURETA,,KAT ,,ROKERAT,,SAZDOV…MOFIJA…

 7. ШЕФОВЕТЕ НА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ПРОФСЪЮЗИ ВЕЧЕ СА КУПЕНИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ГЕРБЕРАСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО – ОЛИГАРСИТЕ. РАЗДАДЕНИ СА ИМ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ГОЛЕМИ АПАРТАМЕНТИ СРЕЩУ АНГАЖИМЕНТ ОТ ТЯХНА СТРАНА ДА НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ, ДА ПОДКРЕПЯТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ПРИНУЖДАВАТ ЧЛЕНОВЕТЕ СИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

  1. Попитайте този дрогирания с белото шеф на подкрепа д.манолов…КОЙ е собственик на Домен Бояр –Русе???????

 8. Глупавият борисофф ще налага когото си иска,до като помиярите от афера заедно с провалени политици като мухльото бонев ще целуват савецки насрани задници! Боклуци!

  1. Ко да праиш бате,сИганска нация – едните русофили, другите мериканофили. Българи по тескере – нямат в генетичната си памет знанието колко мощен и независим народ сме били някога. Няма и откъде да го разберат дори като поданици на територията защото историята ни е фалшива, писана от полуграмотни историци.

   1. Един историк трябва да ВЛАДЕЕ поне два чужди езика и да ползва поне два древни. Същото е валидно и за преподавателите по историческа граматика за да не дрънкат като Харалампи от ВТУ мантри за славянския произход на езика ни. Пфу, дори руските езиковеди са забелязали, че българският не е славянски език, нашите – не.

    1. Альо, хИсториците, когато ние сме били евроазиатски МОЩЕН фактор и двете римски империи ни плащали данък ненападение, англо-саксите и рашките още спели по дърветата.

   2. Същите лаѝна сме си били,и да историята е изопачена,и ни изкарва като,,героичен“ народ,каквито никога не сме били.

    1. Грешиш.Не случайно Византия ни натриса началото на 12в. 40 000 ломи за да ни затрият като българи. Я хвърли едно око на картата – Лом, Горни / Долни Лом, Ломци, Черен/Бял Лом…. И Османската империя, която е бивша Византия, но ислямизирана… що пейовци и калчовци ни импортира.
     Я прочети малко история – ние сме единствените, на които Рим, източен, западен са плащали данък ненападение. НЕЧУВАНО до тогава за Рим, нали? Всички европейски народи до идването на хуните в Европа са плащали на Рим. И са им били роби.
     Историкът Йордан пише, че римските роби са бягали при хуните.Защо ли? Защото нашето общество е било егалитарно.

     1. Земите, жените, дъщерите и сестрите на етническите българи са раздадени на ломите, а българите – на синджира и в Анатолия. Толкова жестоко никой не постъпвал с врага си. Моите хора са отървали събитието защото още с насилственото налагане на християнството са духнали в Балкана. Християнството, ислямът и юдаизмът са мръсни семитски религии, изкалъпени да заместят робовладелческия строй с крепостничество. За роба трябва да се грижиш, да го храниш и обличаш, крепостният сам се храни и облича, но пак ти е роб. Тези религии са подходящи за пирамидално устроени общества. Нашето общество, на българите е ЕГАЛИТАРНО – военна демокрация във военно време и социална демокрация в мирно, вж. шведи, норвежци, финландци, датчани.

     2. И макар че 97% от тази популация е с гени от Homo Floresiensis и други нечовешки тип хоминиди, всички, независимо като какви се самоопределят, имат и български гени. Ето за това ’89г. хората искаха СОЦИАЛИЗЪМ с човешко лице, или ДЕМОКРАТИЧЕН СОЦИАЛИЗЪМ. ЦиНганорската чЕнгЕсария и парт номенКЛАТУРА обаче им бяха подготвили друго – КАПИТАЛИЗЪМ ПО ПЕНДЖАБСКИ!

     3. Византия е плащала на българите финансови помощи, за да стоят мирни и да не я грабят. Явно им е излизало по евтино ди си купят спокойствието от бандитите, отколкото непрекъснато да се пазят от тях. Същото прави и ЕС днес . Явно това е европейската политика спрямо вулгарите на Балканите. Така че този момент не е повод за гордост, а за срам даже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>