Публикувано на 07.12.2019 / 16:01

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БЕЗУМИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАТУНИ. ВРЕМЕ Е ЗА КРАЙ НА МАЧА!

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БЕЗУМИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАТУНИ. ВРЕМЕ Е ЗА КРАЙ НА МАЧА!Стажанта в Парламента и министър Боил Банов, който продължава да твърди, че „има манипулация“ в разпространения запис за Ларгото. Само че не казва къде е тази манипулация в аферата „Ало, Банов съм.“? Връщане във времето месеци назад – как Министерството на кулутурата спести 700 хил. лв. на една фирмата-изпълнител.

Диков в кулоарите на НС, където е „модерно“, но скандално депутат да попита репортерка с какво бельо е дошла. Сами оценете поведението на народния представител Петър Петров. Ще видите и интервю с репортерката на ТВ „Алфа“ Радослава Маринова.

Едно интервю в полумонологична форма на Борисов Трети по БТВ! Паметно по своето безумие… Колко автогола си вкара Падишахът? Не е ли време за край на мача?

Лозан Панов с призив да бъде разследван изборът на „тримата големи“ – шефовете на ВКС, ВАС и Прокуратурата. Има ли КОЙ да чуе Съдия №1 – журналисти, разследващи органи?

Концепции за водите имаме колкото искате, но някой трябва да ги изпълни! Как бившият директор на Дирекция „Управление на водите“ в МОСВ Асен Личев направи на пух и прах мрънкащите министри за водната криза.

Марката „Стандарт“ се продава от ЧСИ. В студиото адв. Елка Пороминска разяснява как могат журналистите от вестника да потърсят онова, което изданието на Славка Бозукова им дължи. Ще изпълни ли накрая тя съдебни решения, според които дължи куп пари на журналисти?

Веселина Томова от „Афера“ и Сашо Диков опресняват паметна на Цветанка Ризова след претенциите на Борисов по БТВ, че в България няма потулена от медиите тема.

Журналистът Владо Береану с анализ на изслушването на Иван Гешев в Брюксел. Как очакванията за фанфари бяха заменени от „неудобни“ (за Гешевите разбирания) въпроси. И още – за двойното счетовоство на бившите управляващи в Румъния – как се манипулират данни от бюджета на една държава по начин, подобен на мафията.

Тримата тенори на критичното слово – Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков – „възпяват фортисимо“ безумията на управляващите ни кратуни.

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 5 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БЕЗУМИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАТУНИ. ВРЕМЕ Е ЗА КРАЙ НА МАЧА!”

 1. Всички тези управляващи боклуци трябва да се изринат и да се започне на чисто,ако трябва и кръв да се пролее но не може повече да продължава така,стигнахме дъното на дъното,повече нямя някъде…

 2. Аз много се радвам,на цялото предаване…
  Но както казват евродепутатките,че е притеснително присъствието на Гешев там,което е така,но защо европейките депутати,не се притесняват,от присъствието на БАШ ПРЕСТЪПНИКА,БАШ МАФИОТА,БАШ ДЯВОЛА-НАГЛЕЦ,ЛЪЖЕЦ ИМЕННО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ,защо доскоро оня ишиаса,льолуту юнкер,го боготвореше баш Мутрата,та въпроса ми е към Диков е,да каже и подскаже,че всички европейски депутати трябва да напуснат,европарламента при влизането му във вътре,иначе другото са двойни стандарти….значи като извършени престъпления къде е Гешев,къде е Борисов,не че оправдавам Гешев,просто не харесвам двойните стандарти,не можеш да ръкопляскаш на БАШ ПРЕСТЪПНИКА,и да нападаш оня,който е зависим от баш Мутрата!!!

  1. Още нещо АРМАН БАБИКЯН,ми идва в повече…
   Хайде стига,онея КРЪВОПИЙЦИ КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ДЪНОТО,платихме им за Бутафорни самолети,които ги няма и на хартия 2 милиарда,от джоба на пенсионерите,и ги оставихме гладни и жадни,та въпросния Бабикян,ще ми говоли,как наливали канчето на баш мутрата борисов,за човешки права,въпросните диваци от Америка,които избиха ИНДИАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ,които избиват ежедневно,в различни точки от света мирно население(((уж под прикриетието за демокрация))),не може такива двойни стандарти Бабикян,стига като папагал сте повтаряли фалшивата теория за демокрация на онея отвъд океана….и стига Путин,та Путин,защо Путин,казвал,със каква скорост се е строяла тръбата в БГ….ало Бабикян,ела на себе си,не Путин краде българите и кара пенсионерите да плащат 2милиарда за бутафорни самолети,напротив още за Южен поток Мутрата дължи на Русия 300 милиона,които Руснаците ги дадоха на България за строителството на Южен Поток,така че не разбирам защо Диков кани Празен Соросоид като тебе,който и да види как Америка беси България пак ще каже,Вива Америка…
   Всичкото зло върху българите дойде от Америка,всичкото…..и стига Русия,Русия и Путин,няма да е далече времето,когато ще мечим пак пред руснаците…
   Може ли такава НЕБЛАГОДАРНОСТ,око не бяха руснаците щяхме да сме като кюрдите,бе алооо бабикян,не ме интересува,дали са имали изгода или неее,факт е че Русия,ни освобождава.ТОЧКА.А Америка ни ЗАРОБИ.ТОЧКА. Това е ИСТИНАТА!Всичко друго е предателство към България,и коварна провяна на историята!!!

 3. В най-скоро време на половината България ше и се ходи на свиждане в затвора ,а на другата половина в лудницата . Кой ше ходи по свижданията остава под въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *