Регистрация
Публикувано на 26.10.2018 / 22:10

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БЕЗУМИЕ! ЗАТВОРИХА УЛИЦА, ЩОТО ТАМ ЖИВЕЕЛ „КОНПИ“РА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ!

евродикофДраматичен разказ на първия медицински емигрант в Австрия, заради болен бял дроб – Ирен Дикова заявява: Бягайте от България, тук сте обречени. Аз се спасих, защото станах австрийска гражданка

Гергана Ташкова – една нетипична милионерка с холивудска външност разказва в студиото кога е пътувала с Москвич и кога с Бентли и Ламборгини и за бизнеса с бронежилетки.

От 32 години Кръстю Белев живее в Китай и е член на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие. Оценката му е безмилостна: „На опашката сме като бизнес с китайците, а освен това те отрязаха Лиляна Павлова за шеф на 16+1“

Кого нацели този път президентът Румен Радев като каза, че „безконтролната власт ражда цинизъм“?

Как клиничният случай Валери Симеонов показа болното мислене и страха на един премиер и на босовете на бизнес-организацията КРИБ – видеоразказ за ужасяващия морал на политическата класа

Бившият заместник-директор на Агенцията за държавна финансова инспекция, Албена Белянова – скочи самоубийствено на статуквото: „Държавната администрация е вертеп – от насилието над жени в началнически кабинети до некадърни чиновници“. Коментарът допълва журналистът от Фрогнюз Катя Илиева

Как Софийската община забрани спирането на коли край блока на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев.

Йордан Цонев показва споразумението между ГЕРБ и Патриотите и защо Борисов лъже, че щял да падне кабинета, ако Валери Симеонов подаде оставка.

Цялото предаване може да гледате тук:Afera.bg

Коментари 7 за
“ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БЕЗУМИЕ! ЗАТВОРИХА УЛИЦА, ЩОТО ТАМ ЖИВЕЕЛ „КОНПИ“РА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ!”

 1. Томова!, не ми бриши постингите, а седни и си чукни в търсачката Distribution of haplogroups in Eurasia. Виждам, че не ми разбираш идеята, и крайната цел, но не мога да я формулирам открито.

 2. Герб е единствената партия,която открива магистрали и закрива улици .

 3. Южна България е пред откъсване! В Турция вече спорят как ще станем икономическа част на Анкара!
  Публикувано на 15.04.2016 в България

  ТЮРКЯН ДЮРАН: В ТУРЦИЯ СПОРЯТ КАК БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ИКОНОМИЧЕСКА ЧАСТ НА АНКАРА, СПРЕТЕ БЕЗСРАМИЕТО!

  Арогантността при учредяването на ДОСТ премина всякакви граници на спазването от благоприличие на дипломатичност и етика.
  Що за безочие е да се домъкнат половината властимащи от Турция под формата на делегация?!
  Що за безочие и арогантност е да накърниш сувернитета на Република България, изказвайки се
  „ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ТУРЦИ, РЪКАТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ДОСТИГА ДОТАМ“?
  Написах го малко по-меко, защото истинският превод е покъртителен.

  Още преди три години, когато работих в Турция, по СNN в Турция се водиха спорове между политици и интелектуалци как България да стане икономическа част от Турция.
  Настръхвах, не вярвах, негодувах, гневях се….само като слушах „просто полемики и спорове“.
  Сега, като юрист, недоумявам как нашите управляващи допускат подобни изкази?!
  Какво ще направят, как ще им посочат къде е мястото им, как ще ги накажат за тези изказвания и безсрамна дързост?
  Трябва да внимаваме много, особено в този международен деликатен момент, когато Турция си мисли, че държи всички в ръката си, включително и Европа.
  Амбициите на Турция са огромни – ако не се спре навреме, ще стане страшно.
  Аз съм туркиня и обичам България като своя родина прекалено много, за да стоя безучастна.

  1. Не зная, г-жо туркиня ли сте ,циганка ли сте,но честно казано,съм се замислял над въпроса,дали няма да е по добре ,Турция да ни приюти към себе си,навярно ще прибързате ,и ме обявите за продажник, но я се замислете,и може и да се съгласите с мен.Народа живеещ в БГ е конгломерат от 46 етноса, включително и различни религии. Ако утре свалим ,или падне тиквата от власт,кои ще са хората властващи,нима за тях няма да съществуват наши и ваши,нима кражбите ще спрат окончателно,нима злобата и зависта ще се изчисти сред живеещите в БГ. Там където е стъпил крак човешки,по земното кълбо,но родено в страната ни, е повече от престъпник,нямате и наѝ-малката представа за това, ,,изнесох ме“ половината от криминалния контингент ,по света другата е в БГ,останала. След руско- турската воѝна, защо е привлечен като цар на ,,българите“ Фердинанд, защо толкова герои са избити и предадени в историята ни, нима не е от алчност и злоба,или е била само по онова време, не и не ,имая и сега и то в по големи количества,та се позамислете г-жо за това.

   1. Народа живеещ в БГ е конгломерат от 46 етноса…

    Ха-ха! Етническа група се определя с ДНК анализ, а не с пожелания – трябва ли да си припомняме, че сега е 21в, не 19. Освен това, всички европейци, и на север и на юг, в най-оскъдния случай имаме поне 5-6 етнически групи, а обикновено са по-вече от 10.

 4. Мен ме впечатли разговорът за Китай. Да имаме такива специалисти като този човек Белев – и да залагаме най-левашки на разни Лилета, само защото трябва да се настанят някъде на топло и доходно място, без хал хабер да отбират от материята. Лили Внучката на Дядо си става за всичко – така поне мислят боковци и цецовци – строителство, магистрали, европредседателство, връзки с Азия… Заради това късогледство ще провалим и тези си шансове, подценявайки китайците, а тях цял свят ги ухажва и цени! Но какво да се чудим, след като външен министър ни е едно недоразумение? Как да прецени приоритетите и шансовете, горкото циклопче Захариева? Ама и боко се е обзавел с едни женички – хем тъпи и прости, хем грозни. Обаче нагли и настъпателни като тахтаби.

 5. НЕЗВЕРГНАТИ ОТ ДЯВОЛА

  Нали така – слуги сте на народа?
  Това ви е любимият рефрен.
  Но вкупом дебнете за всяка сгода
  да го крадете всеки божи ден.

  Дали пък тайна обич не извира
  от вашите търбуси, подлеци,
  та Църквата да ви канонизира
  в поредната партида от светци?

  Уви, по-иначе стоят нещата.
  При вашия грабителски нагон
  не ще склони дори и Сатаната
  да бъде ваш защитник и патрон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>