Регистрация
Публикувано на 12.01.2017 / 7:13

В „ОТКРИТО“ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА: ЗА ПЪРВИ ПЪТ СРС НА МАРЕШКИ С МАФИОТСКИЯ БОС ВЕСКО ЖЕКОВ!

валя ахчиеваВ предаването на Валя Ахчиева „Открито“ по БНТ за първи бяха чути в общественото пространство СРС на Веселин Марешки с мафиотския бос Веско Жеков.

В разследването на Валя Ахчиева ще видите и как съдия от Варненския окръжен съд обяви най-напред за закрито, а след това за открито, съдебното заседание, на което трябва да се слушат СРС-тата на обвиняемия – варненският бизнесмен Веселин Марешки, обвинен в изнудване и нанасяне на телесна повреда на длъжностно лице.

Какво разкриват специалните разузнавателни средства за задкулисието у нас и за връзките на бизнеса с подземния свят? 900 страници е обемът на подслушаните телефонни разговори по това дело – гледайте „Открито“ на 12 януари, четвъртък,  от 22.25.

В предаването на Валя Ахчиева „Открито“ ще чуете и позицията на собственичката на сайта АФЕРА Веселина Томова.

След като съдия Светлозар Георгиев от ВОС закри за журналисти съдебното заседание, на което щяха да бъдат изслушвани СРС на Марешки и Веско Жеков, АФЕРА на 8 декември написа: „СЪДИЯ СВЕТЛОЗАР ГЕОРГИЕВ /ВОС/, А КАКЪВ ВИ Е НАРКОБОСА ВЕСКО ЖЕКОВ И „ЧИСТИЯ“ МАРЕШКИ, ДЕТО СИ ГОВОРИ ЧАСОВЕ С НЕГО, ЧЕ ИМ ПАЗИТЕ „ЛИЧНИЯ ЖИВОТ“ И „ТЪРГОВСКИТЕ ТАЙНИ“?!“.

Веднага след публикацията ни, на следващия ден съдия Светлозар Георгиев откри съдебното заседание за медиите.

ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК: http://imedia.bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/kakvo-razkrivat-srs-tata-za-zadkulisieto-u-nas-i-za-vrazkite-na-biznesa-s-podzemniya-svyat-12-01-2017

Afera.bg

Коментари 6 за
“В „ОТКРИТО“ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА: ЗА ПЪРВИ ПЪТ СРС НА МАРЕШКИ С МАФИОТСКИЯ БОС ВЕСКО ЖЕКОВ!”

  1. Ставаше въпрос, че АптекЪра е кух и брутален селяндур, но за сметка на това страхлив като куц чакал. Пълна противоположност с Готин Пич, продаващ еФтин бендзин и хапове – както еФтиният му електорат обича да го дефинира.
    Ставаше въпрос и, че в класацията по отврат Марешки е по-долу и от мангал, дето граби бабички. А какво да кажем за милиционерите и прокурорите, дето обслужват такъв говняр…….

  2. защо сте ми премхнали коментара за капута-аптекЪр?

  3. Да, ама не!!! Никой не може да пипне Марешки! Той е много важен за следващото правителство. Може би най-важния.

    1. Не се знае? След като открито подкрепя кратунатамного от „неговите“ избиратели ще му теглят майната.

  4. Vav Varna,vinagi ,,Sovite ne sa/ biki/tova koeto sa,,…a sa bili,,nashi momcheta,,..edin mag njama,samo tarikati I provans rege..Dobre che e Veseto..magko momiche,,,genchovci,,dgurnalisti..na,,jasla,,gledat I ,,chakat komanda,,…,,ot gore,..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>