Публикувано на 06.03.2009 / 14:41

Гласят ли ГЕРБ Венета Момчева за премиер

 

 

В мълвата се завъртя името на Венета Момчева за евентуален премиер предложен от ГЕРБ. Тя е бивш шеф на дирекция “Европейски страни” във  Външно министерство в правителството на Иван Костов.  Момчева започва работа в МВнР през 1992 г. в отдела по печата, а преди това е работила в “Предавания за чужбина” на радио София. След края на мандата през 2001 г. заминава, като генерален консул на България в столицата на Бавария – Мюнхен.
За никого не са тайна добрите връзки на партия ГЕРБ и Християн-социалния съюз на Бавария. Партийната фондация на ХСС „Ханс Зайдел” участва активно в написването на програмните документи и устава на партията на кмета.

Допълнително масло в огъня наля и днешното изказване на Борисов, че няма да съсипе партията заради някакъв пост.  Не на последно място се очаквала и яростна компроматна атака от страна на БСП и ДПС непосредствено преди изборите, която кметът може и да иска да омекоти. Някои анализатори смятат, че той се е прицелил в далеч по-безопасния и спокоен президентски пост. По стечение на обстоятелствата мандата му в Столична община свършва едновременно с  края на мандата на Първанов през 2011 година.

 

www.obshtestvo.net

Коментари 0 за
“Гласят ли ГЕРБ Венета Момчева за премиер”

 1. Време е да ги забранят всички политически партии. До тук от тях единствената полза е само и единствено за самите тях.
  Единствено власт на народа чрез граждански сдружения може да защити интересите на българските граждани.
  Нека тогава се пробват да бъдат избрани и представени Серго от бесарабските българи, Иван от съкварталците си, Боко от банкялии, Цветко от българските индианци, Краско от македонеещи се бугари, Марто от обитателите на диспансера и т.н.
  Май нито един от тях няма да има последователи. А избиратели – хич.
  Затова – избори на представители от народа, не на партиите.

 2. Тя и банкерката вече не го иска,ще вземе да върне пратката и ще започне дългата обиколка като на Зрънковите навремето!Да си го пратим директно на острова на канибалите,да им основе партия и да миряса,въпреки че макар и канибали те сигурно имат повече морал от кмета!Боже възможно ли е толкова много българи да са до такава степен облъчени и да не осъзнават ,че Бойко е най-лицемерното творение на политическата сцена на България или някой си прави експеримент до къде ще стигне глупостта на България!

 3. Не зная защо го назовават пожарникар.Верно, че такъв му е ценза.Но до момента единствените проблеми по които не се е изказал компетентно са точно пожарникарските.

 4. Никакво доверие в ГЕРБ. Ще ни се стъжни още повече живота дойдат ли на власт. Най-лошото което се готвят да направят е да продължават да строят джамии и да турцизират България. Тези позорни и опасни намерения не трябва да се отминават с лека ръка.Мислете българи за кого ще си дадете гласа. С „АТАКА“ напред.!!!

 5. Никакво доверие в ГЕРБ. Ще ни се стъжни още повече живота дойдат ли на власт. Най-лошото което се готвят да направят е да продължават да строят джамии и да турцизират България. Тези позорни и опасни намерения не трябва да се отминават с лека ръка.Мислете българи за кого ще си дадете гласа. С „АТАКА“ напред.!!!

 6. Уважаема,
  Браво!
  Отлично изглеждате!
  Ако сте и толкова умна,колкото хубава?!
  Да!
  След като в ГЕРБ има такива кадри,
  защо позволявате на генерала да демонстрира мускули по ТВ и да тананика на китара пред Гала!
  Изпитвам слабост към блондинките,двойно по-голяма ако са умни!
  Вие ще опровергаете „проблясъците“ на Вашия мускулест Вожд за материала!
  Още едно доказателство,
  че Бат Бойко на всяка крачка лъже!
  Я му спретнете един преврат,
  опаковайте го и го адресирайте до Банкерката!
  Нека тя си троши главата с него!
  На нас вече ни писна!
  Бат Бойко колкото по-малко се показва,
  повече гласове за ГЕРБ!

 7. Ето, пак хора на Костов! И сега нека някой да ме убеди, че те двамата не да тандем от време оно:) Имат много здраве да гласуваме за тях! НИКОГА! Твърдението, че разграбването на държавата започва именно от Костов е неопровержимо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *