Публикувано на 29.08.2008 / 8:56

Главният прокурор имал ясна представа за мафията, трябвали му доказателства

 

 

Като в “петилетен план” Велчев посочи и, че в следващите пет месеца трябвало да има лица с наказателни присъди.

Борис Велчев обясни, че в прословутото спецзвено за обрба с организираната престъпност към прокуратурата щели да работят хора, които били мотивирани да не изнасят класифицирана информация. Как са мотивирани тези хора обаче Велчев не ни обади.

Главният прокурор се оплака, че нито е дна политическа сила не казвала добра дума за прокуратурата, което според него означавало, че прокуратурата не работела специално заради някоя палитическа партия.

afera.bg

Коментари 0 за
“Главният прокурор имал ясна представа за мафията, трябвали му доказателства”

  1. Къде и за кого работи жената на главния прокурор??? Имате ли инфо по въпроса…

  2. И децата знаят кои са знаковите хора в организираната престъпност. Е,и!“Правосъдната“ ни система старателно ги покрива,вместо да ги озапти.Така е замислена.Засега се справя.Господата магистрати и политици изпитват паническа страх,да не се издънят някъде.Ако вкарат в кауша някой крупен мошеник,ще се получи ефектът на доминото.А и те са на клона.Да не надценяваме възможностите на господина!Учи се човекът.И от време-навреме ни поставя по някоя инжекция „ентусиазъм“.Ей тъй за кураж,че нещата ще се променят.Да сме доволни все пак,че не изглежда като предшествениците си топ идиот.И това е напредък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *