Публикувано на 06.06.2019 / 7:53

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ВЕЧЕ Е ИЗБРАН. РЕСТОТО ПРОДЪЛЖАВА. НОВИТЕ – ИЗВАДЕНИ ОТ РЪКАВА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ

рестоБезсмислието на журналята от така наречените „големи“ телевизии гротесково продължава да гази в една и съща локва.

Още по-безсмислено развяват спец. Гешев по телевизора – ама Вие ще станете ли главен прокурор, ама що тъй няма да ставате, а спец.Гешев плещи забележителни тъпотии за „мръсна битка“ в която той нямало да се калял.

Глупости на търкала! Кой ще те пусне тебе, бре, спец. Гешев за главен прокурор?! Ти си определен от Шахматистите за пионка, която да се прави на мазен „борец“, докато си нужен на Онова, което /има да/ се случва.

Журналята пак не са в час. АФЕРА от девет месеца регулярно информира, че върви тотално РЕСТО, което се случва обаче ЗАД КУЛИСИТЕ, т.е. не се оповестява официално дори и от плещещия тъпотии спец. Гешев.

Главният прокурор вече е избран! За ужас на ония, които още си мислят, че могат да се класират. И той няма да има нищо общо с Цацаров и цацараторските му византийски плонжове.

На новият главен прокурор ще бъде отредена задачката за БРУТАЛНА ЧИСТКА на ония, които още се мислят за недосегаеми. И името му няма нищо общо с всички онези имена, които до този момент се пласират контролирано дезинформационно от т.нар. „големи“ медии.

На бизнес терена РЕСТОТО върви с пълна пара.

Освен тия, дето са в ареста, предстои и още куп КАСИЧКИ, които се събудиха от простовати типове в милионери и милиардери, да бъдат налазени – да връщат кинтите – „ресто паприкаш“.

Ако някой си мисли, че ще бъдат пропуснати големите кинти, които се делнаха с мощния гръб на Костов и „агнешките главички“, дълбоко се лъже. Тепърва предстои костовистките „честни“ приватизатори да връщат – да се готви … „Златни пясъци“.

Касичките на Боко също да се готвят. Самият Боко ще ги поднесе на тепсия. Той няма ход, както отдавна еденствена информира АФЕРА – в момента Боко действа така, както му е наредено, ако иска да успее да излезе цял и най-важното жив – на път за … Европа.

Шиши и  пунта – марата му с демострацията, че вече уж се явява на работа в парламента, е за наивници. Шиши също няма полезен ход – НЕ МУ Е ДАДЕН, така че и той ще пришпори отвъд родните граници.

След Цветанов, когото Боко придоби „смелост“ да разкара, защото „вежливие люди“ не търпят откази по боко бабаитски, и защото така му бе наредено, пердстои чистка на куп крадци, маскирали се като „американофилски“ капии. И които забравиха кой им даде парите за да се праскат сега като „бизнес“ елит. Впрочем, що е рекла АФЕРА все е вярно, още два месеца преди евро изборите АФЕРА категорично написа, че Цветанов ще бъде гилотиниран без значение от резултата на изборите.

Ако ви прави впечатление, засега има пълно политическо мъртвило само няколко месеца преди местните избори, което е необичайно за родните ширини досега.  Като че всички са в ступор.

А народът, който отказа да припознае сегашните политически играчи с масовото си негласуване, продължава да чака нов субект.

НОВИТЕ ще се появят в последния момент. Неслучайно. И от раз. Докато БСП се цепи като басма, а ГЕРБ върви по нейния път – след излизането на Цветанов.

Предстои чистка в съдебната система и не само. Боко ще бъде използван до финал – сам със собствените си ръце да гилотинира собствените си ДОСЕГА доходоносители.

Всичко на външен вид още изглежда тегаво и мъртвило. НО!

Каквото има да става, иде.

И докато някои „топ“ бизнесмени търкат наровете, други са налапали вече „руколата“, а на трети предстои да се запознаят с РЕСТОТО, Шахматистите вече са решили партията.

И не се лъжете, те нямат нищо общо с онези „стратези“ хабилитирани лица, дето си мислят, че са стратези.

Засега толкова.

Afera.bg

Коментари 24 за
“ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ВЕЧЕ Е ИЗБРАН. РЕСТОТО ПРОДЪЛЖАВА. НОВИТЕ – ИЗВАДЕНИ ОТ РЪКАВА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ”

 1. Ако крайният резултат е руска България – то перифразирайки Иван Михайлов – България огън да я гори. По-мракобесно нещо от това да се върнем в орбитата на Русия няма.

 2. Когато всички след мангала Костов /той първи естествено/ бъдат изправени на Народен съд, осъдени и с конфискация на заграбеното тогава значи е имало смисъл от „Ресто“-то иначе е само „стани куме да седна“ както е до сега ! Иначе звучи хубаво.

 3. От това по – хубаво няма какво да се случи. Работя в системата и мога твърдо да заявя, че Цацаров нищо не промени, дали не можа да го направи или не искаше, е друг въпрос. Издаваше абсурдни и некомпетентно написани вътрешни заповеди, за начините на работа и бързината за приключване, но никога не обърна внимание на качеството. Всичко се свеждаше до бройки: брой внесени актове, брой осъдени лица, брой оправдани, брой работещи прокурори, брой висящи дела, брой неизвестни или известни извършители. Хората седем години брояха, но освен, че станаха по- добри математици в събирането и изваждането на числата, друго не се постигна. Създадоха се групи от прокурори – връзкари: тези за наркотици, тези за непълнолетни, за търговски марки, блудства с малолетни, трафик на хора. И пак броене на делата, предадени на съд лица, осъдени. А обикновените хора, дето имаха нужда от защита при кражби или грабежи – кучета ги яли. Такива групи нямаше, нямало нужда, те били лесни тези престъпления! А я им виж наказанията? До 15 години за грабеж? но няма групи за тези престъпления, защото има пострадали, трябва да се възстановяват щети. При наркотиците щети няма, каквото заловили, такова обвинение повдигнали, лесно, бързо и точно. Защо не оповестят делата, по които има „наградени“ прокурори – какво точно са работили, еднотипни дела, обвинителен акт два листа? Но са герои„ Макар и само за Цацаров.

 4. МНОГО СТЕ ПРИПРЯНИ, АФЕРА! ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ БОКО ИМА ДА РАЗЧИСТИ ОЩЕ 2 – 3 МИЛИОНА ОТ ДОСАДНИЦИТЕ ДЕТО ОБИТАВАТ ТАЯ ТЕРИТОРИЯ И ЧАК ТОГАВА ГРОСМАЙСТОРИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ НОВАТА РАЗСТАНОВКА!

 5. Тази неделя на връщане от Сливен и Котел, където Бойко Борисов излъчваше неуморно във Фейсбук, кортежа на премиера е слязъл от магистрала „Тракия“ при Пазарджик, за да се проведе тайна среща между него и Георги Гергов, споделят запознати с краят на неделният ден на Бойко Борисов. Срещата се е състояла в частна къща за гости, в близко до Пазарджик село, а на самата среща Бойко Борисов и Георги Гергов са обмисляли бъдещето на БСП след Корнелия Нинова и нейните хора в управлението на партията. Според източника ни, Гергов е изразил цялата си почит към Бойко Борисов, който пък от своя страна му е обещал пак да върне славата му на бизнесмен номер едно в региона на Пловдив, както и да помисли за обща кандидатура за кмет на града под тепетата, която да удовлетворява и двамата, стига плана да бъде махната Корнелия Нинова и хората и, да успее.

  За малко да загубите на изборите е коментирал Гергов, като е припомнил на Борисов, че именно вкарването в листата на Сергей Станишев е било причината периферията да не излезе да гласува изобщо за БСП. Плана ни работи и след време няма да имаш нужда от ДПС и патриотите, защото двете най – големи партии ще управляваме в името на България и нейното бъдеще е коментирал още Гергов. Всички наши са наясно, че трябва да разкараме Корнелия, за да се случи това и ще направим всичко възможно да не мине номера с гласуването на хората, конгреса ще си купим делегатите и готово е обещавал на Борисов, Гергов, който пък от своя страна му е обещал, ако това успее, да помисли вече и за президентският стол, защото този Радев също му вдигал много кръвното напоследък с речите си. Хората днес ми се радваха като малко дете и си мисля, да се пенсионирам като президент, може и да изкарам и там два, три мандата знае ли човек, смеейки се с пура в ръка е коментирал Борисов и е обещал на Гергов да стимулира подобаващо нещата, ако не им стигнат на тях силите, ще измислим нещо ако трябва, но тая Нинова ще я разкараме вече, че току виж БСП вземат властта без нас, тогава няма как да ви пазим е обещавал Гергов. И пак благодарил на Борисов за онези 43 милиона лева за дупката във Варна. Докато сме тандем, няма да съжаляваш пък е отсякъл Бойко.

 6. Много е хубаво написаното от Афера!!А ДАНО,ама надали…

 7. решението е едно единствено – утрепете боката!!! , толкова лъжлив , крадлив , страхлив и прост висш ръководител в БГ не е имало !!!

 8. Накрая ще „изчезнат“ и Боко. Ще им свърши работата и когато „Уморените коне…“ Поне ще запомним. Ще поживеем и видим… Ех, Боко, царската корона е тежка!

 9. Значи да очакваме следващия ретрограден Мерурий когато дългата кгбейска рука ….

 10. Дай Боже! Понеже ние сами нищо не свършихме…. ще ни подаряват „свобода“; този път наистина ще е подарък.

 11. Афера, като чета тази статия ме навява мисълта, че сте медия на главата на октопода. Няма как да знаете такива неща, освен ако нямате връзка с главата.

  1. АФЕРА има връзка и брилянтни източници навсякъде, а затова се искат топки, драги ни, Стефчо.

 12. … добър близък хоризонт ни подаваш , АФЕРА !!! , и за тази малка светлина , БЛАГОДАРИМ !

  1. Нищо добро не ни предвещават, щом самите ние не сме взели нещата в свои ръце ! След като някой друг, зад завесите, размества пластове, а не народа, нищо добро не ни чака. Не си лъжете акъла, не случайно големите революционери като Раковски и Левски са държали сами да си решим проблемите, а не да чакаме на вонящия руски чепик или както там са го казали.

   1. ОДИ СИ ВИЖ КИСЕЛОТО ЗЕЛЕ ДАЛИ НЕ СЕ Е ВМИРИСАЛО ВЕЧЕ ….

 13. БРАВО НА АФЕРА,БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ ЛИЧНО И НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗА БЛАГИТЕ ВЕСТИ КОИТО НИ ПРАТИ ТАЗИ ХУБАВА СУТРИН!!!!!!!!!!!!!!!!
  АМА,В ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩАТА ЖЕТВА ,РУКОЛАТА И РЕСТОТО КОЕТО ЕДНИ ВЕЖЛИВИ ХОРА ЩЕ ПОДНЕСАТ НА РЕТРОГАДНИЯТ,ПРОАМЕРИКАНСКИ,ПРОНАТОВСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ И ПРОГНИЛАТА ОТ КРАЖБИ,ДАЛАВЕРИ,МАНИПУЛАЦИИ Т.Н. БГ ЕЛИТАРНА БИЗНЕС КЛАСА-ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И ЗА ОТВРАТИТЕЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА КЪМ НАРОД И РОДИНА ,НАПРАВИЛИ СВОЯТА ВОЕННА КАРИЕРА И ЗАКЛЕЛИ СЕ ПРЕД БОЙНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА И ИДЕАЛИТЕ НА КОМУНИЗМА ,ВЪВ ВЯРНОСТ КЪМ БКП И КПСС-РАЗНИТЕ МУ ГЕНЕРАЛИ И АДМИРАЛИ САМО ЗА ЕДНА НОЩ ,ОТ КОМУНИСТИ СЕ СЪБУДИХА КАТО ФАНАТИЗИРАНИ ПРОМОУТЪРИ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ,ЛЮБЕЩИ САЩ,НАТО,ЦРУ,АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ,ЦИОНИСТКИ ИСРАЕЛ…….ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ ВЪВ ВОЕННИ УНИФОРМИ СА ИЗВЕСТНИ-ТАКИВА КАТО СВИРЕПИЯТ ПРОАМЕРИКАНСКИ ПСЕВДОГЕНЕРАЛ СЪБИ СЪБЕВ,НАТОВСКИЯТ ВЪЗДУШЕН ГЕНЕРАЛ ПОПОВ,СЕЛСКАТА ПРЪЧКА ОТ ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО-ПИШМАН ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА,ПОСРАНИЯТ АДМИРАЛ-ПЛАМЕН МАНУШЕФФ И МНОГО ДРУГИ….
  СПИСЪКА Е ОТДАВНА ИЗВЕСТЕН НА ЕДНИ ВЕЖЛИВИ МЪЖЕ,ДЕНЯТ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕТО СЪЩО Е ИЗВЕСТЕНРА НИЕ-РОБИТЕ НА НАТО И САЩ ЧАКАМЕ С ВЯРА И НАДЕЖДА ДЕНЯТ „Х“………
  DUM SPIRO SPERO…………………………………………..

 14. Магнаурчето Гешев се усети, че далаверката му с баджанака Ваклин бледнее пред изцепките му, които може да излязат на бял свят още от началото на кариерата му в РПУ и се хвана с две ръце за поста си като зам. главен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *