Публикувано на 08.10.2019 / 9:00

ГЛАВАНАЦИ НА РОЯЦИ. ХЕКИМЯН И БОРИСОВ. И ГОСПОДИН СОТИРОВ.

ГЛАВАНАЦИ НА РОЯЦИ. ХЕКИМЯН И БОРИСОВ. И ГОСПОДИН СОТИРОВ.Нещо като интервю по bTV с Бойко Борисов при Антон Хекимян.

Глупости на търкалета. Търкалета на глупости. От две търкалета.

Въпроси като за малоумен. Отговори като за малоумни.

Нищо, което изобщо може да се коментира.

Илюстрация на главанаци на рояци:

Хекимян: Имаше едни записи…
Борисов: Не… Не…
Хекимян: Вие избрахте ли господин Сотиров?
Борисов: Не.

Ами не го е избрал господин Сотиров, хекимянче, защото е избрал господин Цацаров.
И Гешев, апропо, с който работел много добре по контрабандата. Коя контрабанда и кои контрабандисти, не е ясно, защото майката си е ебало и не е за казване.
Толкова по кретенията, наречена „кризисен пиар“ на Борисов.
А! И да не забравим. Според Борисов вътрешния брутен продукт „се пипа“.
Пипа се!

Afera.bg

Коментари 15 за
“ГЛАВАНАЦИ НА РОЯЦИ. ХЕКИМЯН И БОРИСОВ. И ГОСПОДИН СОТИРОВ.”

 1. И както навсякъде, фейсбук ,форуми и интересни рубрики с коментари ,четем и се надпреварваме на думи.Мноого дълго ще е така.За кервана и кучетата и едно други кучета .Знаем,знаем.

 2. Сотиров е новия директор на ОДМВР Бургас! Избра го Пеевски съгласувано с Борисов.

 3. Руснаците имат една много хубава приказка: „Тяжёлое детство, деревянные игрушки и нехватка витаминов“…

 4. Вие чувате ли се какво говорите!? хекимян, мекимян не питал?! Че, как се задават неудобни – въпроси на кунфу панда 9 – ти дан!!, при това на една ръка разстояние. От друга страна носителят на грамота за принос в българистиката (дори и връчена от ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ на универистет), ако го подхване по граматика, може да му отнесе главата, демек работното място.

 5. Проблемите на Борисов са от ПСИХОЛОГИЧЕН характер. Завладелият го антагонизъм е в резултат на силната МУ КОМПЛЕКСАРЩИНА, която от своя страна произтича от трагично ограничения МУ ИНТЕЛЕКТ и ЖЕЛАНИЕТО ДА БЪДЕ ХВАЛЕН. Всичко това непрекъснато извежда на преден план ПРИДОБИТОТО вследствие на това у него ЧУВСТВО НА НЕПОГРЕШИМОСТ. То пък от своя страна достига последната степен на това проявление – САМОВЛЮБЕНОСТ (НАРЦИСИЗЪМ). В случай на отправени критики или нападки към НЕГО, то тогава Борисов достига до най-високи нива на РАЗДРАЗНЕНИЕ, което от своя страна предизвиква у него първобитен „нагон” на ОМРАЗА и животински стремеж за ОТМЪЩЕНИЕ. Първата защитна стъпка на комплексирания индивид, заемащ РЪКОВОДЕН държавен пост, е ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ от НИСКОИНТЕЛЕГЕНТНИ себеподобни, чието животинско чувство за самосъхранение се изразява в „ЛИЗАНЕ“ на „началника“ и ПОДДЪРЖАНЕ у него на фалшиво убеждение за НЕПОГРЕШИМОСТ. В самотните си нощи този тип комплексари стигат до САМОСЪЖАЛЕНИЕ, от което често се РАЗПЛАКВАТ и дори РИДАЯТ от самовнушението на обида. Изпадайки в това положение те приемат всички останали за ВРАГОВЕ и ВИНАГИ И ВИНАГИ търсят причините за собственото си окаяно психично състояние ИЗВЪН СЕБЕ СИ. ТОВА Е МНОГО ОПАСНО ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ! ТОВА Е МНОГО ОПАСНО ЗА ДЪРЖАВАТА!

  1. Съвсем колегиално мнение от един доктор по психология и професор в университет:
   психолог, Дай някаква по-нова диагноза, че тая я четем вече месеци наред!…

 6. Тоя хекеман бе изчезнал предварително от екрана,или е бил съветван предварително или толкова си го може това момче

 7. Нашият пръв международник, който изпраща себеподобни продажни тикви за посланици и консули, отново прояви завидната си некомпетентност! Само дето нещата много се спихнаха и в балкански, и в европейски мащаб, и никой вече не го бръсне за слива. Ердоган в Белград – големи договори, Турция взе Фолксваген и е по-силна от всякога, макетата се измъкнаха като мокра връв от измисления конфликт за историята, буря в чаша вода, накрая пак ги подкрепихме за ЕС. За гърците да не говорим, те винаги се уреждат с хитрина и повратливост. Румъния се откъсна далече преди нас по всички показатели. Така че – с какво се хвали нашият баш-главанак? Това демонстративно спокойствие по Битиви май беше постигнато с доста усилия и… още нещо. Така е винаги преди буря и катастрофа. Морето е безбрежно, лодкарят си свирука и успокоява пасажерите, че нямало страшно.

 8. Не главанаци на рояци, а ташаци на рояци.Бойко не спря да ги бълва през цялото тъй наречено интервю, което пък се оказа един голям Ташак.

 9. Проведено е социологическо проучване сред населението за отношението му към правителството. След обработка на резултатите, са получени следните отговори: Да ги …. 30% Да си …. 30% Да се …. 30% Други мнения – 10%, глаголът е същият!..

 10. Майцепродавец, какъвто не се е раждал:

  „България е предплатила американските изтребители F-16, за да направи сделката необратима. Целта е да не може „да се събори“ договорката, стана ясно от думите на премиера пред американския бизнес у нас. Беше подло, беше трудно, затова с вицепремиера Каракачанов и с финансовия министър Владислав Горанов направихме необратима сделката. Каквото и да правят, не могат да я съборят. Американските ни партньори знаят за това“, заяви Борисов.

  „Роденият подлец си остава подлец до край, никога не ще да стане благороден, колкото и да се пъне, той и майка си и баща си ще употреби, та камо ли Родината, за да го потупат по рамото. На кратко-МЕРЗАВЕЦ!“
  „И какво му пука , да не ги е платил от джоба си ! Купил си е индулгенция с нашите пари , подиграва ни се в лицето , а ние търпим ! Той не е виновен , ние сме за трепане , че търпим гаврата , вместо да го изхвърлим с шутове !“ ( „Гласове“)

  Този има ли верен ход до сега? Има ли вярно назначение до сега? Рекордьор е по озаконяване на мафия и корупция, а зад него Ам. камера, що не, вземат ни парите, които този раздава заради себе си, а умрялото заради него население си е умряло след продажбата от Майцепродавеца.

 11. Има един премиер на Балканите, който сам казва ,че командори Европата. Поне така си мисли. Ако прегръдките и целувките в Брюксел минават за командорене – може.

  Теслата му, както казва народът, два пъти не удря на едно място. Веднъж един атомен проект е гьол, втори път – жизнено необходим, защото бъдещите поколения ще стоят на тъмно. Веднъж обявява Русия за главен враг, а напира за прегръдка с враг №1. Строи магистрали ,които след месеци минават на ремонтен режим.

  Внуши си, че е дипломат и гълъб на мира на Балканите и подписа най-предателския договор с Македония. Зарази обществото със злоба, насъска едни срещу други.

  Крие се зад дебелите правителствени стени и нито един път не отиде при протестиращите. Иначе се снима с куцо и сакато, с цигани и турци из страната само и само да изглежда народен.

  Кара мотокар, влак, джип – имитира последния български цар. Маята му е червена, ала все предлага сини питки за продан.

  Страхлив е – който не е врякал под прозорците му, той не е получил милиони.

  Бил е най-слабият каратист, а му връчиха черен пояс дан 9. Не знае една буква чуждоземска, ала получи приз за развитието на българистиката.

  Облякоха го като бременна панда в Сеул, за да троши една дъсчица, на която се обучават първолаци. Плакне шкембе, ала е най-възрастният картотекиран футболист на планетата.

  Заема храбри пози, намята се постоянно с лъвска кожа, ала под нея издайнически се подават магарешки уши. Имали такъв премиер на Балканите? Има, казват дори вече и в Корея.

 12. Afera.bg, него „три папи“ са го пипали по главата, вие за БВП говорите. А Хекимянчо го гледаше като посрано бебе…
  Правешкият Селянин се целуваше с Брежнев по устата, Банкянската Тиква се целува с всички наред, че и по задника…

 13. Да, а , а !Почва да става интересно! Обещаното „ресто“ май избързва нещо от плана на Томова – дали Ердоган прекали с бомбите, дали макетата се клеха(ей толям пиниз – заклет македонец) на руската мечка, дали гърците ни готвят ходещ и гладен подарък от към остров Хиос, дали сърбите пак ни прекараха, ама нещо се затягат нещата! А сега ко прайм?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *