Публикувано на 19.09.2019 / 11:30

ГЛАВАНАК ПЪРВИ ОТ ПЕТОЛЪЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗВЪНИ НАРЕД, САМО ЧЕ СЕГА Е ЕДНОЛЪЧКА

Десет години, България и нейния ‘тарикатски’ ешелон от политизирани парвенюта са движени от две съкращения ЗОП и СМР, пък вие си фантазирайте още и си говорете за демокрация, докато тия цървули /повечето са милионери с няколко десетки до стотици милиони от поръчки, изпрани през автокъщи и други схеми/ ви се подиграват, бюджетно.

нема идеология, която да не моем да купим.
главанак първи

от Петолъчката продължава да се звъни наред, само че сега е Еднолъчка.

ГЛАВАНАК ПЪРВИ ОТ ПЕТОЛЪБКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗВЪНИ НАРЕД, САМО ЧЕ СЕГА Е ЕДНОЛЪЧКА

ББ се е срещнал с индонезийския външен министър и понеже си прочетена книга – кой ще пращаш в новото консулство в Бали, бе, Тупан безподобен?

Георги Дренчев

Коментари 8 за
“ГЛАВАНАК ПЪРВИ ОТ ПЕТОЛЪЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗВЪНИ НАРЕД, САМО ЧЕ СЕГА Е ЕДНОЛЪЧКА”

 1. Румен Леонидов коментира остро и с болка случващото се в Българското национално радио. ”Който кандидат за кмет изригне срещу статуквото, срещу престъпната безполезност на СЕМ и УС на БНР, той ще спечели изборите в столица…”, пише поетът.
  Вижте целия пост на Румен Леонидов:
  „Плъх до плъх, мила моя, майнольо… Чумосани плъхове, не искат да си ходят… Цвъркат, увъртат, мишкуват, молят се за местенцето, до които ги изтикаха невидимите Кукловоди.
  Сега всинца са в пълна паника, всеки техен ход е по-тъп от предишния, но муцунките им, ах, муцунките им, мила моя, майнольо, муцунките им, вълшебни, човекоподобни, челцата им умни, устничките им срамно безсрамни, бузките им надупени, мустачките бръснарски, красиви, сиви, щастливи, само мижавите им маслинови очички силно уплашени…
  Така е при всички слуги, които не стават дори за слуги. Защото слугинажи са ги назначили, одобрили и за тях гласували… Интелектуалките от СЕМ да си обръснат главите и да поемат към Сливен. Като не можем да пипнем невидимите, поне проводим произведенията им.

  …Бах ви, гражданите, кажете дума за БНР, на чия страна сте – на колегите, които защитават професионалните си и граждански права, или на онези, които ги изнудват и рекетират!
  Граждани били, ще си връщат държавата, а днес БНР се тресе и гори, а те ми пущат мокрите си програми. Който кандидат за кмет изригне срещу статуквото, срещу престъпната безполезност на СЕМ и УС на БНР, той ще спечели изборите в столица… А вие явно сте само 100 безлични лица и нито едно няма самочувствието да излезе срещу мафията… Докато си връщате държавицата, ще загубим окончателно Националното радио. Вече мълча цял преди обед – войната е обявена!“

 2. Преди малко исках да споделя публикация на вестник „Труд“, че Виктор Орбан е раздал над 23 милиарда форинта на всички унгарски пенсионери, за да си платят сметки за ток и вода, заедно с благодарствено писмо до тях. Това са някъде по 30 евро на пенсионер, без разлика какви са им пенсиите.
  Фейсбук ми отказа споделянето, защото „съдържанието може да се докладва за злоупотреба и нарушава стандартите“. Значи благородната постъпка на Орбан е злоупотреба и им нарушава на майка им стандартите, а Борисов, който смята да въвежда и данък „телевизор“, си е съвсем в реда на нещата. Както и танцът със саби в Саудитска Арабия си е в реда на нещата и стандартите
  Свободата на словото отдавна е мъртва. И е заменена с оковите на СТАНДАРТИТЕ.
  Аз не искам да бъда клише. Не искам новговор. Не искам ключалки на устата и словото. Не искам да ми казват какво да обичам и какво да мразя. Не искам да ми казват как да възпитавам детето си и как да съм толерантна.
  страшно! И ако не крещим, ще замълчим завинаги! Елена Гунчева

 3. От радиото ще изгърми някоя куха тиква и нещата ще се успокоят. Поне временно, както става у нас – блатото се понадигне, поразвълнува, па току пак се слегне, догонено от следващия мини-скандал.

 4. ПАРАДОКС ЛИ Е ?
  Проф. доктор на философските и доктор на политилогичните науки Петко Ганчев.

  1. Парадокс ли е едва да те приемат в Пожарния факултет на ШКОЛАТА на МВР на тази страна , без достъп до класифицирана информация, състудентите ти да трошат керемиди и цигли на главата ти, наричайки те Тиква, след години да те направят Гл. Секретар на МВР и произведат последователно в ген-майор и ген-лейтенант. ??

  2.Парадокс ли е да израстнеш край бунището на едно село/град край Столицата- един от най-древните градове в Европа , да си прочел в живота си само една книга (по собствените си признания), без да си влизал в театър и опера и да те изберат за кмет на столицата, за да ръководиш духовния и стопанския й живот в началото на 21 век ???

  3. Парадокс ли е да не разбираш от нищо, но 10 години да си премиер на страната , да признаваш, че си прост и че се разбираш добре с простите , но да държиш в подчинение всички държавни служби като в абсолютните средновековни монархии???

  4. Парадокс ли е да срамиш по света с простотията си този народ и държава с драматична, велика и трагична хилядолетна история в продължение на 10 години??

  5. Парадокс ли е, че голяма част от топящия се народ върви като стадо след този прос…ак и шайката му?

  6. Парадокс ли е, че т.нар духовен елит на този народ не смее да възроптае високо и силно срещу този режим???

  7. Парадокс ли е, че журналистите от т.нар. публични медии вместо като трибуни на истината са се превърнали в позорен слугинаж, възхваляващ про….щината на този човек и шайката му??

  Не, не е парадокс , а срамна и тъжна реалност!!!

  Тежко действат комплексите на многовековната робия в една варварска империя, прилагала системно геноцид над всичко будно и непокорно, продължен от режимите на властта след Освобождението на тази страна. Така че са останали твърде малко гени на пасионарии ( смели, готови на саможертва), които да тръгнат като фаланга и пометат този режим!!!Останалите малко живи чакат, както някога друг да ги освободи…

 5. Тризонетче със тераса
  сауна, барбекю и маса
  i am love in cash baby
  i am love in cash.
  Далавера е голяма
  консулче-Валенсиана
  i am love in cash baby
  i am love in cash.

 6. “Тъй върви светът! Лъжа и робство
  на тая пуста земя царува !
  И като залог из род в потомство
  ден и нощ – вечно тук преминува.
  И в това царство кърваво, грешно,
  царство на подлост, разврат и сълзи,
  царство на скърби – зло безконечно !“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *