Регистрация
Публикувано на 17.04.2018 / 21:28

ГЕШЕВ /ЦАЦАРОВ/, ПОЗОРИЩЕ СТЕ НА ПОЗОРНАТА НИ „ДЪРЖАВА“! САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ!

гешев цацаровБаш ми брига дали се чувствате обидени, претърпяващи болки и страдания или оклеветени от този текст, ама, баш ми брига!

Точно вашите слуги и поръчкаджии не спряха да ме влачат по съдилища с мръсните ви пинизи, с които уж нищо общо нямате. Ей тъй на, на АФЕРА и на Веселина Томова да и го начукаме, че да няма хал да диша и да не знае къде се намира. Покрай мен и други мои приятели правите опити да „държите на каишка“. Е, и? Станахте ли по мъже от ония, дето им викат плашипутарници?

С мене така, с Георги Гатев онака – „елегантно“ – чрез мръснишките си спец служби, сътворили безумия, наречени „справки“, които АФЕРА публикува и въпреки че са обявени за „държавна тайна“, даже не смеете и да шукнете, щото сте като насрани! С други по друг начин – всеки, който ви пречи – под ножа!

Гешев /Цацаров/ правото, прокуратурата, ЗАКОНА, в позорище ли го превърнахте в тази и без това позорна „държава“?!

Що за безумие разигравате днес цял ден в центъра на София – като в долнопробен филм, който Шиши може да си лепне на картончетата, като нова опция „трий тук“, че да не влезеш в ареста. Какво демонстрирахте? Че сте голямата работа, борейки се с корупцията? Да ви имам битката аз малоумна. Аре, да ви видя с Касичката на Боко във Варна, аре да ви видя с Вичо и с Портних. Ама, шшшшт, нито Шиши дава, нито Боко дава да се пипат касичките. Кметиците като в Младост – може. За парлама пред идиотската европа.

Много големи „мъже“ сте срещу жена – кметица, ама Портних от ГЕРБ да погнете, ама Фандъковата, дето милиони – милиарди хвърчат, ама Бойко Борисов да арестувате, сте се посрали от шубе.

Баснословни суми се обявяват, на всичкото отгоре намерени НЕ В РЪЦЕТЕ И, а в колата. Щото ние патки пасем, как се подхвърлят кинти, наркотици и прочие. И щото не знаем как си „оформяте“ „безспорните доказателства“, които са винаги на финала чурук дъска.

Цялата ви циркаджийска пиарна тъпоумна „акция“ ще излезе пълен провал след време, за която пак ще плащаме ние, данъкоплатците.

Спрете се. Самозабравихте се. Защото още малко остана. И вашето време ще дойде. И тогава с наслада искам да гледам по Канал 3 как Цацаров, Борисов и Пеевски ще клечат осем часа на паважа.

То бива безобразия, то бива идиотщина, но вашето мина всякакви граници.

Дали кметицата е виновна, или не, тепърва ще става ясно. Но новия ви тъпанарски орган за борба с корупцията вече даде знак как ще се саморазправят с всеки, който не е с вас. Т.е. не е с Боко Тиквата, Шиши Пеевски и Цацата.

Гответе се, неудобни за тая престъпна власт! Всеки от вас може да се събуди с набутани от ченгетата и службите наркотици и кинти и да бъде обявен за корумпиран.

Докато истинските корумпирани управляват и дирижират „акциите“.

Afera.bg

Коментари 18 за
“ГЕШЕВ /ЦАЦАРОВ/, ПОЗОРИЩЕ СТЕ НА ПОЗОРНАТА НИ „ДЪРЖАВА“! САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ!”

 1. Чета Афера и коментарите на статиите. Благодаря ви, че ви има, хора! Вие сте светлина за душата ми! Нищо не е загубено! Пазете светлината в душите си и изисквайте Божията справедливост! Когато ни управляват неграмотни хора учили в ПУЦ към УФ, така ще бъде! Но, животът е съдба и колело – веднъж си горе, друг път долу. И, затова е казано, че трябва да страдаш, когато си горе, защото ще те тъпче после колелото и да се радваш, когато страдаш, защото после идва горе! Нищо не остава скрито от Бог! Ще се въздаде неговата справедливост! И, тогава да не си на мястото на тези, които се самозабравиха и унижават човека! Не проявявайте милост тогава към никого!

 2. Докато дойде „тяхното“ време те отдавна ще са хванали света по чужбина – достатъчно пари вече имат!!!

  1. Съдбата те достига където и да си .Някои и до Аруба, и до Амстердам ги застигна.

 3. Всички кметове на всички нива да са от Герб! Следващия път сложете интелектуалното светило Данаил Кирилов за кмет на София и ще видите как няма да има и помен от корупция. Сложете навсякъде послушни тъпанари и се не бойте. Ще векувате!

 4. Вече и шумкарин не можеш да станеш без да оближеш задник – без пищови на къде? Много още това племе има да тегли, след като не изтреби бившите си палачи. Да бяхме поне им ограничили дейността! Ама не! По добре е да се мушнем и гушкаме с тях.

 5. Кой каквото мръсно върши, му се връща тъпкано на него и децата му.Време е да не чакаме неволята.

 6. Афера, вие сте един от малкото острови на свободната мисъл, слово и действие. Единствено ваденето на Истината и изкарването на показ на всички престъпления и техните извършители може да натрупа напрежение и да вбеси народеца. Не спирайте!
  И слепците разпознаха в ареста на кмета поредния малоумен почерк на некадърните, бездарни и неграмотни социопати. Бог да ме прости, но като гледам как стремително погрозняват и дебелеят върховните твари…краят им наближава и затова жилят като настъпени оси.

 7. Реве ни се.
  Като гледаме, как в 21 век в държава с „победила демокрация“ в ЕС
  е възможно да се държи човек (!) 5 часа с белезници насред улицата
  и как безумно по земята се премятат (!) многократно пачки с банкноти.
  Там на асфалта – да се „види“ корупцията..
  Че даже пачките се подпираха и поставяха изправени нагоре,
  щото ако са полегнали няма да се „види“, че са пачки…

  Реве ни се.
  Толкова ли озверяхме? На фашизоиди ли ни превърнаха?
  Права е колежката Зоя Деянова – това е фашизъм.
  Човеко ненавистничество.
  Това е упражняване/задържане на власт на всякаква цена.

  Реве ни се.
  Така ли действат истинските мъже. Силните мъже.
  Показно, с издевателство и гавра над човек, в случая даже жена.
  Истинска жена.

  Реве ни се.
  От изненадата на все по-засилващото се зло. Злодейство.
  Тъмните сили яко са наклонили везните за лична употреба.
  Много яко. И всичко на всички други е забранено!
  И преследвано.

  Реве ни се.
  И спасението срещу такова огромно много силно зло
  остава едно – горещо „Господу помолимся“!
  Колкото повече – толкова повече!
  Не само от и за България!
  От всякъде – „Господу помолимся“!

 8. Hяма какво да се добави освен че въпросната жена може и да взела подкуп.Обаче разпъване на кръст на оживенo кръстовищe нe e в наръчника на прокуратурата
  пък била и специализирана.Всъщност борбата с корупциятa изключва ГЕРБ що това означава че трябва да се борят със себе си.
  Бойко Борисов е некадърен и го бутат от години. За да изпъква като бълха на чело се обгражда с посредствени лица кaто Цецка Цачева за която „лидера“ е всичко и Кралев за който без „Бойко“ няма политически живот….

 9. До тук е ясно ,кметицата , кметицата , добре обаче кой ги даде тези пари и какви са мотивите му , да видим и другият подставен задник в играта. Защо никой не дава информация за това?

 10. Да, точно това е днешната акция, отклоняване на вниманието от обсъждането за ЧЕЗ и провала на демокрация в България!

 11. Да,точно това е днешното фиаско, показва акция, имайки за цел отклоняване на вниманието от обсъждането за ЧЕЗ и провала на демокрация в България.

 12. К*ра ми ще дойде божието наказание!!! Кога е идвало в тази прокълната земя??!! Самата държава и самите хора са това наказание, българите са създадени, за да се покаже на другите народи до какво падение може да доведе безразличието и бездушието! Винаги е имало и винаги ще има такива измекяри по тези земи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>