Публикувано на 10.01.2020 / 8:38

ГЕШЕВ, ТЪЙ И ТЪЙ НАЛАЗИХТЕ ПЛОВДИВ, ХАЙДЕ БЕЛЕЗНИЦИ ЗА ИВАН ТОТЕВ!

ГЕШЕВ, ТЪЙ И ТЪЙ НАЛАЗИХТЕ ПЛОВДИВ, ХАЙДЕ БЕЛЕЗНИЦИ ЗА ИВАН ТОТЕВ!ДАНС и МВР тази сутрин влазоха във ВиК Пловдив, съобщава „Марица“. Ще се прави пълна проверка на дружеството.

На 24.12.2019 АФЕРА публикува:

ГЕШЕВ, КОГА ЩЕ АРЕСТУВАШ ИВАН ТОТЕВ! БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ ПРИКРИВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТОТЕВ! 20 МИЛИОНА ОТ ПРОВАЛЕНИЯ ТРАНСПОРТЕН ПРОЕКТ В ПЛОВДИВ ПОТЪНАХА!

Хайде сега, Гешев и разследваща компания, тъй и тъй сте налазили Пловдив, крайно време е да бъдат надянати белезници за бившия кмет на Пловдив и СЕГАШЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ – ПЛОВДИВ – ИВАН ТОТЕВ!

В Пловдив са обществена тайна аферите с поръчките и и облажването на приятелския кръг около управителя на ВиК Спартак Николов и бившия кмет на Пловдив Иван Тотев.

В обсега на проверката могат да влязат още изпълнението и отчитането на договорите с избраните изпълнители, назначенията на калинки в предприятието, контрола върху инвестиционната и ремонтна дейността, начина, по който се събират приходите, „частното“, което въртя част от служителите на ВиК в работно време. А в разследването спокойно могат да се включат и хората от Антикорупция, които да обследват имотните сделки на хората от роднинско-приятелския кръг на Спартак Николов, алармира и „Марица“.

АФЕРА настоява незабавно да бъде разследван бившият кмет на Пловдив Иван Тотев, заради безобразията, които сътвори като кмет и за които има достатъчно журналистически разследвания, проспани досега от прокуратурата.

Afera.bg

Коментари 13 за
“ГЕШЕВ, ТЪЙ И ТЪЙ НАЛАЗИХТЕ ПЛОВДИВ, ХАЙДЕ БЕЛЕЗНИЦИ ЗА ИВАН ТОТЕВ!”

 1. Има много хора които като чуят САЩ и скачат да ги защитават като че ли са Господ. Пример – Соломон Паси, Антон Тодоров и други. Хора гъзоблизци и майцепродавци. Тези са изчадия адови, както казват старите хора, никакви християни не са! Между впрочем повечето са юдеи! Има и свестни, но са по – малко от останалата част! Защо ли?!

 2. Мамин ваньо винаги носеше куфарчета с пари в Банкя а от там със самолет се изнасяха към тези които танцуваха със саби

 3. Ами те щели да налазят веикатата в цялата страна, ха да видим! Да признаем, че с Нено добре я подкараха, но и да не храним огромни надежди. По-добре да се изчака дали този начален устрем ще прерасне в постоянна кампания за разкриване на десетгодишните герберски мискинлъци във всички области на живота ни. И за персонифициране на виновните – ама отгоре додолу, а не само дребните рибки.

 4. Няма загуби по вик мрежата по-големи от 2%, повече от това отчетени загуби, е скритото потребление на вода, отчетено от фирмата доставчик, но не пред дърржавата. Идва количество 98% до водомерите на потребителите, 100% от водомерът на язовирът, но доставчикът отчита 40% доставени, уж огромни загуби. Така 20% ддс от 60% от продадената вода, е в джобът на фирмата. И данъци печалба, им са по-малко.

 5. Привет, гoспoжo Тoмoва,
  Честита нoва гoдина!
  Пoжелавам Ви мнoгo здраве и все така бoрбен дух.
  Кoлкoтo дo Маминия, и тoй е катo Пoтника: кoгатo и да им хрумне да ги пoдведат пoд oтгoвoрнoст, все ще къснo и все ще се чудят за каквo пo-напред да ги съдят.

 6. Като знам как разследва ДАНС и Икономическа полиция, още отсега мога да кажа – виновни няма, данни за извършено престъпление – няма! Ще бъде тотално изпиране!

 7. А София кога?
  То не е Топлофикация, ЦМГ, местни данъци и такси, „ремонти“, грабежи и далавери…
  Където и да бръкнеш, все е за разстрел!!!

 8. А бе на Пловдив трябва да му спрат водата,а на София телефоните и готово – работата ше се оправи.

 9. Никой не вярва че бивш или настоящ член на ГЕРБ ще бъде налазен от прокуратурата. Нено Димов е удобен защото е от обединени патриоти и може да изгори. Когато обществото види че някой виден Гербер е обвинен и арестуван , тогава ще си промени мнението за прокуратурата. Говори се че Гешев е свестен пич , да видим ще има ли топки.

 10. Точно така! Като вече не е кмет, не значи, че не трябва да носи отговорност за направеното! Чудно защо някои са под вечна протекция въпреки крещящите безобразия, които са видими за всички. Двете квачки от Перник – Соколова и Церовска, защо ги пощадиха? Тотев – достатъчно ни беше да видим фамозното откриване на Столица на културата, за да ни се доповръща от него и от онова предизборно клипче „Как да правим невалидни бюлетини“. Пълно е с такива и по министерствата, и в парламента – калинки, алчни за пари и власт, без никакво покритие (виж председателката на НС, па повече ни питай).

  1. На днешния ден преди 75 години:
   75 години от една от най-зловещите и кръвопролитни бомбeни атаки над столицата от САЩ и Англия. Бомбардировката на София от САЩ и Англия на 10 януари 1944 година – смърт и разрушения… Тежко ударени са 3731 сгради – разрушени 93 държавни и 3211 частни сгради и 427 са полуразрушени. Хвърлените бомби над София са общо 1784. …
   https://twitter.com/Chergarin/status/838114147841818624 Съобщение във вестник „Зора“ от декември 1943 г. за пуснати детски играчки с експлозив от противникови самолети. Така воюват някои, нищо, че се пишат християни. Когато си изрод, религията няма значение. Едно е да пуснеш бомба, която да убие дете, друго е да пуснеш играчка с единствената цел да убиеш дете. Чергар Странник ‏ @Chergarin

   1. Абсолютно вярно, не е пропаганда, баща ми е жив свидетел на свинщината наречена „укротяване на опърничавите“! И не са били само играчки, над София е валял дъжд от писалки, запалки и други лъскави джунджурии, с предназначение да откъснат ръката която ги докосне. А самолетите са били амерички. Кръстенето с ръка е само за пред камерите, делата са зад тях (Хирошима, Нагасаки, та до днес).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *