Публикувано на 27.06.2020 / 8:10

ГЕШЕВ, ПОИМЕННО, АКО ОБИЧАШ! ПЛАТЕН ИЛИ НАЦИСТ?! И МАНИ ТОЯ ЧЕРВЕН КОНЕЦ, ЧЕ „БОКО&ТУИТ“ КОПИРАШ!

ГЕШЕВ, ПОИМЕННО, АКО ОБИЧАШ! ПЛАТЕН ИЛИ НАЦИСТ?! И МАНИ ТОЯ ЧЕРВЕН КОНЕЦ, ЧЕ „БОКО&ТУИТ“ КОПИРАШ!От снощното Иван Гешево участие в: „имам чест да съм в „Панорама“, излезе, че който критикува прокуратурата е и или платен, или национал-социалист, демек нацист.

Гешев, поименно, ако обичаш!

Ний от кои сме – от платените, или фашистите?

Щото от „анализа ти“ – средно положение няма.

И мани тоя червен конец, че е кофти да копираш Боко Тиквата, като да си купиш фабрика на 8 септември.

Точно и като да си направиш Туитър СЛЕД Васил Божков.

Afera.bg

Коментари 30 за
“ГЕШЕВ, ПОИМЕННО, АКО ОБИЧАШ! ПЛАТЕН ИЛИ НАЦИСТ?! И МАНИ ТОЯ ЧЕРВЕН КОНЕЦ, ЧЕ „БОКО&ТУИТ“ КОПИРАШ!”

 1. Не ме интередума сонеца,признак е за това,че българите са езичници!Интересува ме колко пари е часовника?

 2. Гешефта е любител на швейцарските франкове и номерираните сметки из Люксембургско и други такива зони… това означава, че и той има конци за опъване…, но КОЙ ли ги дърпа ?

 3. В.Томова,триеш ме,понеже не съм в час ли. Има един/а/ който не е,но не съм и аз.

 4. Жалък,гнусен,циничен,прост,неграмотен ГАНГСТЕР-ГЕШЕВ,зад него интилигентния Сотир Цацаров,зад тях двамата БАШ МАФИОТИТЕ ГАНГСТЕРА ПЕТЬО ЕВРОТО И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ,със обща глава на ламята бойко методиев борисов,брата на Мутрата Младен Младенов е бил шофьор и полицай на Петьо Еврото,бащата на Гешев е също жедтоко корумпиран престъпник,никога никога този жалък,смешен палячо нама да посегне на Горанов,Пеевски,Доган,това е еманацията на управлението на ПАЯКООБРАЗНАТА ГРУПА,Гешев е по-лош
  жесток, от нацистките изпълнители на поръчки,защото е куку и неграмотен,направо незнам,какво очаква България и българите….

 5. Я да се погледне дали от арестуваните няма хора които подкрепиха подписката в подкрепа на Гешев ? Та да не се прави на вода не напита и на господ Бог.

 6. Големият проблем на др. Гешев се състои в това, че трябва да представи пред обществото едно смърдящо дебело л@йно, като екологично чист хранителен продукт, предназначен за масова консумация.

 7. Тоя Шрек трябва да си оди! Избор за главен прокурор трябва да пряко от Народа, само тогава нещата може би ще се управят.

  1. До „Димитър“ – надявам се, че ни си агент „Димитър“:
   Няма да се уморя да повтарям, че България няма нужда от Главен прокурор!
   Затова, новите проекти – ако искат да имат успех на едни нови избори, трябва да предложат в програмата си ЗАДЪЛЖИТЕЛНА промяна на Конституцията в частта за Съдебната власт – чрез Референдум, като се реформира и преструктурира Прокуратурата: Изваждането й от Съдебната власт, премахване института на Главен прокурор, включително и единоначалието и структуриране на прокуратурата: към РС, към ОС, към Ап.С и към ВКС и към ВАдмС.
   Подробно съм писал в сайта по тези идеи – ако проявявате интерес, вижте архива на „Афера.бг“.

 8. че който критикува прокуратурата е и или платен, или национал-социалист, демек нацист.

  Дааа…ЧЕКИСТИТЕ никога не са обичали НАЦИСТИТЕ…

 9. В.Томова, мила , казах ,че не вярвам гешев да обърне палачинката,така и се оказа.Задържането на висши офицери,от ГДБОП е в връзка със задържаните през януари група нашенци,от София,Варна и Добрич. Че сигнала е подаден отАвстрийските служби,за мен е повече от убедителен. Ако не бе така,то делото на задържаните в Австрия да бе приключило отдавна. Никъде и от никоя медия,не бе огласено за залавянето на групата в Австрия ,писах го м. февруари.Можеш да се позаинтересуваш заТИР-а, превозващ леки автомобили,освободен през м. април и се намира в Варна.

   1. Да бе, как не. Ако се бе заинтересувала малко поне,по случая от Австрия, щеше да си наясно сега.Това което го писах м. февруари,не съм го публикувал никъде другаде,освен в ,,АФЕРА“. Ако някъде съм збъркал,то е може би,че него писах в личният ти чат.Но и очаквах да се досетиш. Провери архива , ще се убедиш, дали не съм споменал, че групата се състои от градовете София,Варна и Добрич. Не съм Ванга ,мила.

 10. Страхотно чувство за хумор имаш Весе,но трябва да се помисли и поставят на обществено обсъждане тук, в твоя сайт личностите които ще ни управляват,, утре,, И да се започне организация. Трудностите ще бъдат огромни.но преодолими,щото ти си безспорния водач.И никога не забравяй, често,,революцията изяжда своите деца,,Бог да те пази. С теб сме много,много.

  щото в твое лице имаме

 11. Тоя първо да обяви резултата от разпитите на боко, горанов и мендата, които са обществено интересни. След това да чуя какво е установил за аудиозаписа, за парите и кюлчетата. Номерът на банкнотата проверен ли е, от коя банка и кой я е изтеглил; номерът на кюлчето проверен ли е, от коя банка и кой го е купил. Ако това направи, и го обяви, бих могъл да повярван на приказките му. Засега те са за мене дрън-дрън.

  1. Ако гешев, бе тръгнал да ,,рови“ по номерата то чорапа щеше да се разплете до край. И неминуемо щеше да се стигне до тиквата.За мен снимането е извършено от жена,която е била в банята,след полов акт,а тиквата е заспала през това време.

   1. До Стефан и до Онзи:
    Ще си позволя да ви допълня:
    Този, който е поставил задачата да се снимат пачките банкноти и кюлчетата злато, задължително е искал да се виждат и НОМЕРАТА на една от 500 Евровите банкноти и на едно от кюлчетата злато.
    Защото е бил наясно, че при една проверка – ще лъсне цялата верига – от лицето, което е изтеглило банкнотата, респ. което е закупило кюлчетата злато, през посредниците, до …НОЩНОТО ШКАФЧЕ на ЕВРОмутрата от Банкя, на която все по-трудно ще й бъде да се оправдае, че тези пари и кюлчета злато са останали от времето на Орешарски.

 12. Тоя въз основа на какво, аджеба, демонстрира толкова високо самочувствие? Мистър Волуяк от милиционерското у-ще, какъв юрист, какви пет леа?! Размахва детска калъчка наляво-надясно, все в президента се цели, така му е заръчано. Но никога не подхваща с яката тояга тези, които трябва. ББ, Влади, герберската кохорта от ояли се айдуци. С въдица се ловят само хамсийки, но никога – слонове. Комична фигура, ако не беше с толкова власт, която използва безогледно, без съобразяване с правилата (законите).

  1. Там е работата- че обикновено демонстрират самочувствие и парадират тези, на нещо им липсва.
   Истинските качества и възможности говорят сами за себе си, не се нуждаят от излишно перчене или самоизтъкване.

 13. Ха, ръката на бога ли е това? С червен конец? И какъв цвета на дупето на маймуната?

  1. Перфектният робовладелски строй…А каква е ролята на КОРОНАТА и НАМОРДНИЦИТЕ си проличaва от….В Област Линколн -щат Орегон преди дни излиза нареждане за НОСЕНЕТО на МАСКИ….то е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО САМО за ХОРАТА С БЯЛ ЦВЯТ на КОЖАТА а за цветнокожите не защото било ДИСКРИМИНАЦИЯ ….Те такива ми ти ЕВРОЗАДАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ

  2. Ами, да внимава този висш служител, че никой няма да се церемони с него в името на висшата цел, т. е на висшата психоГейтсопатия!
   Може би трябва да припомним как през януари почина внезапно изпълнителният директор на Световната Заразно-здравна организация…Австралиецът Питър Салама…При това- само няколко дни, след като заяви, че СЗО не смята да обявява Ковид-19 за особено опасен…

  3. Въпроса за контрола не е от вчера. Горе долу от египетските жреци насам. Но днес на власт идва не Сатаната а Ариман. Технологическите схеми са ариманични а не сатанистки.

   Проблема, който първо трябва да решите е дезинформацията и после другото. Макар понякога те да се припокриват.

   Та за 5Г – проблема е спектрален и мощностен. Шенон го е дефинирал – капацитета на един канал зависи от динамиката и спектъра.

   Фазираните антени ви позволяват да контролирате напрегнатоста на полето в съответната точка, било то мобилен телефон или мозък на човек, това все още е в зачатък. Експерименти за директно влияние върху мозъка с радари са правени, например Монтаук и т.н. Най-добрия пример за свръхмощност на относително ниска честота е ХААРП. Темата за скаларната енергия за вас е табу, така че да не си губя времето 🙂 .

   Т.е. в определени честотни диапазони човешкия мозък е по-податлив на манипулация. Но се иска и мощност на сигнала.

   Например микровълновата печка е такъв СВЧ предавател, наречен магнетрон. Използва се в по-старите модели радари . И както знаете тя „изпича“ храната ви 🙂 . Радарните инсталации имат аларми при включване за да показват на операторите, че е опасно да се стои пред антената и т.н.

   Новите са апертурни активни антени, като блок 70 на самолета който купихте, ХААРП-а и т.н. те позволяват фокусиране на мощноста в малка точка – принцип на суперпозицията и т.н.

   https://www.youtube.com/watch?v=e6mrW_hEgrE

   https://www.youtube.com/watch?v=JGgFI-WDXVQ

   За да увеличите скороста на данните ще трябва да увеличите или спектъра или мощноста. Е воала, спектъра отдавна е ограничен, остава мощноста, докато стигнат мощност при която ще изпичат мозъка ви по подобие на микровълновата печка . Или директно ще ви вкарват мисли и мечти в мозъка 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=7yshUmxuEjE

   П.П. Макар на моите познати да им го демонстрирах, с уред, каква е напрегнатостта на телефоните им в режим предаване и приемане, те не го вденаха. Но постоянно се пробват да ми предават уроци в области в които по-добре да слушат.

   1. Ами, разбирам ги Вашите познати, та Вие постоянно преподавате уроци ! 🙂 Изтощително е да си непрекъснато концентриран и да слушаш. Мозъкък се изпича и от това. 😉
    Бъдете здрав, г-н Т(есла) ! (М.)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *